METAL4EVER Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Ali kdo slučajno obvlada,kje bi lahko dobil majico ali polover od KREATOR Endles Pain? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Probaj tukaj: http://www.darkshirts.com/s_kreator.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 V penziji :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 V penziji :grim magari. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Ah ne me narobe razumet, to sem samo zase napisal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fos Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 evo me Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 [attachmentid=84884]Obveščam vse metalce po duši in po srcu,da se v petek 27.10.06 v Celju odpira nova trgovina SUBKULTURA The Store v prostorih Road Kings.New Found Power,prvi uradno registriran metal klub v SLO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Obveščam vse metalce po duši in po srcu,da se v petek 27.10.06 v Celju odpira nova trgovina SUBKULTURA The Store v prostorih Road Kings.New Found Power,prvi uradno registriran metal klub v SLO. Web? Ponudba? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 The Store v prostorih Road Kings.New Found Power,prvi uradno registriran metal klub v SLO. kak to, če so pa tam zaprli, sem glih v nedeljo bil dol, pa so menda inšpektorji Plemija zjebali...... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 kak to, če so pa tam zaprli, sem glih v nedeljo bil dol, pa so menda inšpektorji Plemija zjebali...... .) Zdravc en štuk viši. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 bomo šli pa pogledat!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Da spet malo spomnim,Amon Amarth,Wintersun,tyr,še en teden. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Da spet malo spomnim,Amon Amarth,Wintersun,tyr,še en teden. :OK: Brez strahu... Ze en mesec karta v zepu in Tyr v playerju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Web? Ponudba? :hmm: Ni glih za dol past. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Brez strahu... Ze en mesec karta v zepu in Tyr v playerju :) Karta se lepo sonči doma na polici. Pravzaprav se sončita karti. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Karta se lepo sonči doma na polici. Pravzaprav se sončita karti. :) Moji dve pa sta v denarnici :) Je vsaj ne bom doma pozabil (kar bi bilo meni lazje, ker sem le malce blizje doma). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 če bi bil metalc...........bi bil težki metalc B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 če bi bil metalc...........bi bil težki metalc B) Zdaj si pač težki šminker. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Zdaj si pač težki šminker. :P ka si polej šele ti, če sm jaz šminker :hmm: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Moji dve pa sta v denarnici :) Je vsaj ne bom doma pozabil (kar bi bilo meni lazje, ker sem le malce blizje doma). Troo. Kak meter ali dva bližje. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Troo. Kak meter ali dva bližje. :) pa sej bi se dalo kaj zmenit, ipak poznam organizatorje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 pa sej bi se dalo kaj zmenit, ipak poznam organizatorje. Tudi troo. :grim Kaj porečeš na kak predkoncertni pir? :hmm: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 pa sej bi se dalo kaj zmenit, ipak poznam organizatorje. A pol je jaz ne rabim kupit :whistle: Se vidmo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 ka si polej šele ti, če sm jaz šminker :hmm: :eek: iz dneva v dan bolj fukjen. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 [attachmentid=85380] sm kr slikov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se