pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 [attachmentid=85380] sm kr slikov. Moji dve sta lepši. :P :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Moji dve sta lepši. :P :beer2: Glavn da vse iste vrata odprejo 9.ga.11.ga. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Kaj koncert bo v cvetličarni al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Kaj koncert bo v cvetličarni al kaj? Aha. :grim Vsaki ko kupi karto, mora ob tem povedat, ali želi na koncertu dobit fikus al pa difenbahijo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Aha. :grim Vsaki ko kupi karto, mora ob tem povedat, ali želi na koncertu dobit fikus al pa difenbahijo. :grim Jaz hočem Pivokrizantemo,valiknajst. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Jaz hočem Pivokrizantemo,valiknajst. :kva2: Zate je menda že rezervirana Kiwdrkrizantema :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Nimate pojma ... delili bodo izključno bodeče neže in osate :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Zate je menda že rezervirana Kiwdrkrizantema :lol: Jest sam vem da žejn nam.Bom pil vodopivščico. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Nimate pojma ... delili bodo izključno bodeče neže in osate :grim Aha, prireditev turisticni nageljni in bodece neze se zgleda vraca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Aha, prireditev turisticni nageljni in bodece neze se zgleda vraca... Ne zdej nageljnov mešat v to ... tebi kozlanje res škodi ... predlagam vilma terapijo ob prvi priliki na Primorskem ... potem boš šele videl hudiča in imel za kaj in kaj kozlat :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Moji dve sta lepši. :P :beer2: Moja je še lepša :D , samo je že porabljena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 Sam da spomnim,še 4 dni. Amon Amarth Wintersun Tyr :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 še 4 dni. And counting Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Ej, a bi koga zanimalo iti v London na Cradle of Filth s predskupino Sabbat (http://www.metal-archives.com/band.php?id=116), ki je tudi razlog, da bi sel v London gledat ta koncert... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metallc Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 [attachmentid=85380] sm kr slikov. Jes jo mam tut !!!!!!!!!! Pa sm da vas spomnem; še dva dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 - 1 and counting!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: [attachmentid=85630] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 v pondelk bil na Obidil v Ortobaru ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 - 1 and counting!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: [attachmentid=85630] Lepa fotka :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Goddamn.... meni pa ne bo zneslo it :cry: :cry: :doze: :headbang: :headbang: Imejte se matelsko še namesto mene...... pričakujem izčrpno poročilo :book: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Lepa fotka :OK: :OK: :OK: Valda! Če sem jo na guglu našo. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Valda! Če sem jo na guglu našo. :lol: Če bo vse po sreč bomo v petek tud fotke gledal,mam mašinco že naštimano. :OK: [attachmentid=85651]Upam da mi bo ratal kakšnga od bendov ujet toko kt sm letos kitarista od Wintersun na Metal campu. Dokaz. [attachmentid=85652]Še ena od Amon Amarth iz letošnjega Metal campa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Sam še enkrat spat :kva2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 (popravljeno) OLRAAAAAJT! Nabrusimo sekire!!!! :yea2: :yea2: :yea2: Popravljeno November 9, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 VALHALL AWAITS ME Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Šef me je vprašal zakaj rabim jutri dopust ... pa sem mu rekla, da grem na koncert ... seveda ga je zanimalo kakšen ... pa nisem hotela kaj preveč razlagat in rečem: "Eni Švedi igrajo v Ljubljani!" On pa meni: "Aha uni čudaki od razbijačev, ki jih gresta tudi moja dva sina poslušat!" :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se