diskra Objavljeno Maj 20, 2012 Opozori Objavljeno Maj 20, 2012 kje bi dobil dodatne dele za Yamaho DT 50 R???? Hvala Lp. Dado194 1
dejan57 Objavljeno Julij 10, 2013 Opozori Objavljeno Julij 10, 2013 Zdravo, usem skup mene pa zanima sledeče... Sam mam yamaho dt50r in me zanimajo blokade, blokado v zvezi z avspuhom sem odstranil, zdaj me pa še bega tista pod zicom, vem da je blo, kar nekaj objav na to temo ampak, me zanima, če jo je kdo odstranu/prevrtu,no vem da ste nekateri, zato prosim poglejte, pri sebi al morebitnem prjatlu, ki ima motor in je prevrtu, pač tisto škatlo, čez O. Zanima me pa katero žico/žice je s tem onesposobu.. (barva) In če se bi dalo tisto žico tko zvezet na neko stikalo da če bi hotu, bi delovala, če ne pa ne... Prosim odgovorte! - Hvala!! mene pa zanima ali je ze gdo ugotovil katero žičko je potrebno prešipnati, tako kot je spraseval že david....
Luki104 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 El. blokada: odstraniš zic, poj pogledaš tm k maš akumulator in za akumulatorjem maš tako črno škatlico, na njej piše z velkimi črkami MORIC. Uzameš to škatlco vn prevrtaš z 5mm svedrm skos O tm k piše moric. Use naštelaš nazaj probaš če užge pa menjaš dizo. To je use. Aja pa to deli če hočš, ker če zajebeš karkol te nova cdi enota pride 200++evrov. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se