HHV Objavljeno Oktober 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Sestankovali včeraj? Je tako! Sestankovali in debatirali. Moram še vse odločitve na monitor spravt. Hm, pa edigs bi nucu. :wink:
marijan Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 kako ti ga pošljem (edigs) jaz mam ekran že čist bel, pa nisem blondinka. :D
HHV Objavljeno Oktober 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Na okno ga dej pa pritisni gumb pošlji! Pa da ne boš pozabu polkn odprt, ker pol ga poštar ne more vzet. :lol:
Noise Objavljeno Oktober 27, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2002 Motosvetova udba predstavlja fotografije iz sestanka bodočega društva motoristov. Fantje in dekleta očitno res nekaj delajo 8)
busa Objavljeno Oktober 27, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2002 Motosvetova udba predstavlja fotografije iz sestanka bodočega društva motoristov. Fantje in dekleta očitno res nekaj delajo 8) He he Noise, hvala za tole udbo - da ne bodo rekli da nič ne delamo, a ne :lol: :lol: Vsaj mizo smo primerno nastlali s papirji. Da malo pokomentiram dogajanje na slikicah ! Končno lahko rečemo da smo zelo blizu ustanovitvi našega društva MAKSI. Tele slikice so iz sestanka delovne skupine za statut društva kjer smo pravzaprav govorili o finalizaciji in tudi že nekako določili da bi se sama registracija društva zgodila v novembru. Točno kdaj se bo to zgodilo, boste obveščeni. Vmes je padlo tudi že kar nekaj konkretnih idej o akcijah tega društva, vendar o tem pa drugič. Še to, kdo smo na slikah ! Prva slikica od leve proti desni : BMG, PUPA, HHV, Lucky, MaraudeR Druga slikica od leve proti desni : BMG, busa in HHV. busa
busa Objavljeno Oktober 27, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2002 bmg? Jup, bmg. Zagrizena ljubiteljica Moto Guzzijev! Poleg Guzzijev pa hudo obvlada, pravilnike, statute itd itd. busa
Noise Objavljeno Oktober 27, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2002 Ajaaaa, se mi je zdelo da je Barbara :)
bmg Objavljeno Oktober 27, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2002 Hja, pred časom sem se ponudila za sodelovanje, če lahko kaj pomagam pri nastajajočem društvu, tako samo čisto malo, zdaj sem pa tu...ne vem, kako je do tega prišlo..... No, pravzaprav je enostavno: prepričana sem, da je res treba kaj storiti, in da se nimam pravice pritoževati, če sama nič ne storim, da bi bilo drugače - boljše. Sploh pa v taki ekipi ni težko delati, ravno obratno, zato imam še toliko več upanja, da bomo uspešni (in sem vesela, da sem lahko zraven). In res delamo na vso moč in na vse pretege... BMG
RAN Objavljeno Oktober 28, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 Pozdravljam BMG v naši sredini. Mislim, da je to krasno. Že dalj časa opazujem njeno delovanje, predvsem preko MG portala. Prepričan sem, da bo precej prispevala k delovanju društva motoristov. Še enkrat, BMG čestitam k tvoji odločitvi. :D :D 8)
bmg Objavljeno Oktober 28, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 Hvala, Ran. Se bom potrudila, moram pa reči, da so vsi člani ekipe odlični (HHV gotovo že sanja o statutu, tako intenzivno dela na njem, z njim, okoli njega...). LP BMG (PS: a te bom končno lahko tudi spoznala??)
CAPIROMZY Objavljeno Oktober 28, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 Pristopam-normalno-skrajni čas-nekaj je treba narediti !!!
smeško Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 Pristopam-normalno-skrajni čas-nekaj je treba narediti !!! se strinjam - štejte me zraven!!
dr.looney Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 tudi jaz in gogi sva pripravljena sodelovati dr.looney :twisted:
elektronik Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 V uvodniku zadnje revije Motorist urednik piše o društvih in zvezah. Iz napisanega se da razbrati, da je povod za pisanje ravno ustanavljanje Drušva motoristov.
Noise Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 V uvodniku zadnje revije Motorist urednik piše o društvih in zvezah. Iz napisanega se da razbrati, da je povod za pisanje ravno ustanavljanje Drušva motoristov... ... in pa pereča debata o ustanavljanju podobnih reči v začetku te teme in v ostalih podobnih temah... Motosvet spremljajo vsi :P
marijan Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 vsi?? :D :D :D verjetno tudi udba :oops:
Brrrm Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 Ne sekiraj se za udbo. Zate je dovolj že direktor tvoje službe. :wink: :twisted:
marijan Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 ne ne, ne zna prižgati čarunalnika, mu ga vsako jutro vžge računalničar, da lahko potem celih osem ur nabija bombice.
Brrrm Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Sem se narobe (preveč laično) izrazil. Sem mislil tvoje uprave, tam pa imate ja kakega takega, ki se vsaj malo razume v uporabo čorunalnika. Ali tudi ne? :roll:
billy Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Bejž,bejž Marjan,a vaš je glih tak?Naš je vrgu čarunalnik iz kancelarije,da se ga ne b ustrašu ko not stop.Za vsak slučaj ma pa še križ pa česn prpravlen,da se ne bi kaj navleku! :idea: :0X: :shock: :microwave: (CIS-press)
marijan Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 točno tak, samo smo ga naučili vsaj bombice odkrivat, pa je zadovoljen. brrmmm na upravi so že taki, kaj pa jim pomaga če so v beli ljubljani!
MaraudeR Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 MAKSI tik pred ustanovitvijo Iniciativni odbor za MAKSI je pripravil vse za ustanovitev, registracijo in začetek dela Društva Motorističnih aktivistov Slovenije - MAKSI. Zato vabimo vse motoriste in ljubitelje motorizma na predstavitveni sestanek o ustanovitvi Društva motorističnih aktivistov Slovenije - MAKSI v soboto,16. novembra 2002, ob 16.00 uri v OLP-ju. več o tem ---> http://www.motosvet.com/index.php?View=000...681&M_ID=112002
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se