ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 (popravljeno) Je pa svojo versko kulturo Kučan lepo pokazal v Vatikanu ob slovenski vrnitvi papeževega obiska leta 1996 za božič. V prvi vrsti je sedel skupaj s Štefko, naslonjen nazaj in s prekrižanimi nogami. Mogoče ni vedel, kako se sedi v cerkvi, ampak tako vedenje lepo prikazuje njegov, pa tudi slovenski levičarski odnos do cerkve. Klik na sliko ... Popravljeno Februar 23, 2010. Popravil mashina Alla, SHREDDER, nejcgs in 5 others 5 3
Snečer Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Tudi klečanje je molitvena drža in je bilo navzoče že pri prvih kristjanih. Klečanje izraža spokorno držo pa tudi držo češčenja. Klečimo, ker se počutimo majhni pred Gospodom, ki je Vsemogočen. Zato je vreden našega češčenja. Pri maši tudi tihota je v službi zbranosti. Želi nam pomagati, da se zberemo k molitvi. Ne moremo slišati Boga, če je v naši notranjosti toliko drugih glasov. Najprej moramo te utišati, da nam lahko spregovori Bog. Kučan bi torej moral klečati, ker je majhen pa. p.s. o prekrižanju nog ni najti ničesar, kar pomeni, da nekdo spet širi krivo vero. daneb, zika in Kramp 2 1
daneb Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 Ako se laž venomer ponavlja lahko postane resnica. Še posebno zdaj, ko je laž postala vrednota. dotem 1
kuntakinte Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 Zanimivo.. Za Janšo vemo, da ni vernik, vendar njegov odnos do cerkve nikoli ni bil negativen. Verniki so Peterle, Bajuk, Podobnik, vsi trije kar radikalni. Zanimiv primer glede veroizpovedi in politike je bil na prvih slovenskih volitvah za predsednika, ko se je Jože Pučnik javno izrekel za ateista. Kučan pa je spretno rekel, da izhaja iz verne slovenske družine. Da je s tem pridobil veliko glasov, ni potrebno posebej poudarjati. Poznam veliko vernih ljudi, ki Kučana zelo ceni. Je pa svojo versko kulturo Kučan lepo pokazal v Vatikanu ob slovenski vrnitvi papeževega obiska leta 1996 za božič. V prvi vrsti je sedel skupaj s Štefko, naslonjen nazaj in s prekrižanimi nogami. Mogoče ni vedel, kako se sedi v cerkvi, ampak tako vedenje lepo prikazuje njegov, pa tudi slovenski levičarski odnos do cerkve. In vsi tile radikalni verniki se ravnajo po božjem nauku?!?! Bi mel marskaj napisati o vsakem izmed njih. Ponavadi so vsi, ki javno toliko izražajo svojo versko usmerjenost, čisti lažnivci. Izraz verovanja so dejanja in ne kako človek sedi-mislim, da Kristus ne bi nobenga obsojal, če bi nasproti njega s prekrižanimi nogami sedel(seveda pa bi zdajšnjim klerikom veliko bolje pasalo, če bi vsi mi skoz klečali pred njimi). Vernost se v današnjem očitno ocenjuje kako si oblečen, kako sediš in kaj govoriš...kaj pa dejansko delaš(lažeš, kradeš, prešuštvuješ, .....) pa v novodobni bibliji nima mesta Kramp, Alla, klimbra in 1 other 3 1
daneb Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Od kar je laž vrednota na levici kar tekmujejo kdo bo natrosil več laži. Tudi na desnici jih je zdaj več. m147, nejcgs, ImenitnaPriložnost in 1 other 2 2
dukemb Objavljeno Februar 28, 2010 Opozori Objavljeno Februar 28, 2010 Največji hec je to, da se bo JJ pokopal kar sam. daneb, nejcgs, SHREDDER in 1 other 1 3
daneb Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Največji hec je to, da se bo JJ pokopal kar sam. Rude Boy 1
sekretar Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Fantje in dekleta, preberite si prispevek dr. Ivana Kristana, zaslužnega profesorja na pravni fakulteti o vloženi ustavni obtožbi za predsednika države. Že v začetku članka vam bo jasno, kakšno je razmišljanje JJ in kaj je vse pripravljen storiti za svojo promocijo, pardon za blatenje drugih. Vse to samo na račun dimnih bombic, da ne bi videli njegovega šmuglanja v zvezi s Patrio in še kup ostalimi zadevami, ki se ga držijo. Me pa res zanima, ali ima kombi iz Grosupljega že mojo številko telefona, da mi lahko sledi nejcgs, kuntakinte in daneb 1 2
RHonda Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Vse to samo na račun dimnih bombic, da ne bi videli njegovega šmuglanja v zvezi s Patrio in še kup ostalimi zadevami, ki se ga držijo. Patria mu ni dokazana, pa še kakšno tožbo bo dobil! Predsednika naj bo pa sram za odlikovanje protidržavnih elementov, ki so ovirali proces nastajanja nove države in škodili slovenskim osamosvojiteljem. Je stvar tako jasna in transparentna, da bi morali komunisti enostavno utihniti! Moje skromno mnenje. ImenitnaPriložnost, dukemb, kuntakinte in 12 others 4 11
LucifugeRofocale Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Patria mu ni dokazana, pa še kakšno tožbo bo dobil! Predsednika naj bo pa sram za odlikovanje protidržavnih elementov, ki so ovirali proces nastajanja nove države in škodili slovenskim osamosvojiteljem. Je stvar tako jasna in transparentna, da bi morali komunisti enostavno utihniti! Moje skromno mnenje. Tvoje skromno mnenje je v resnici zelo skromno. Povej mi, v kakšnem smislu je Ertl oviral osamosvajanje v akciji Sever? Saj za to gre tukaj, ali ne?! Ali ti je samo do floskul, kaj je počel prej? S tako logiko je tudi Janša še vedno komunist. Je prav milo prosil, da ga obdržijo v Partiji. Ok, ampak, ni mi jasno, kako lahko še vedno vlečete na plano komuniste, kajti to ji bila itaq samo ena od mnogih oblastnih struj v človeški zgodovini. Nima veze, ali je komunistična, cerkvena, mongolska.... Pač samo ena izmed množice vladajočih klik, ki so rulale svetu. Ideologija, ki je okrasno pripeta zraven, je samo sredstvo za manipuliranje množic. V ozadju pa poteka boj za moč, vladanje in denar. In ti pojmi ne poznajo predznaka levi, desni, sredinski, levo-roza itd..... Boljš, da si enga narolam, da me kakšni verniki SF-jevega kova spet ne opomnijo, kako žalostno-neskončna je v resnici človeška naivnost. kuntakinte, zika, thumper in 5 others 5 3
daneb Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Še ena o patriji. Veliko cenejša rešitev za SLO vojsko- igračka za Jelušićevo. m147 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Patria mu ni dokazana, pa še kakšno tožbo bo dobil! Kaj pa, če mu Patrijo dokažejo? Potem verjetno ne bo dobil tožb? Ali si tako sveto prepričan v nedolžnost? Jaz nisem ... Furioso, Alla, SHREDDER in 6 others 4 5
Bojč Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Patria mu ni dokazana, pa še kakšno tožbo bo dobil! JJ je nedolžen glih tolko, kukr kurba u kupleraju. thumper, kuntakinte, nejcgs in 3 others 3 3
Rude Boy Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 JJ bo postal enota za norost ! zelo se mi smilijo tudi njegovi navijači in stezosledniki ! daneb, zika, bajkr88 in 5 others 3 5
Alla Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 JJ bo postal enota za norost ! zelo se mi smilijo tudi njegovi navijači in stezosledniki ! Malo veliko enoto so tole postavili :unsure:
thumper Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 JJ je nedolžen glih tolko, kukr kurba u kupleraju. :boobies: ob njem bi zgledala kot brezmadežno spočeta...načeta... kuntakinte in daneb 1 1
Bojč Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Malo veliko enoto so tole postavili :unsure: Bo djau dohtar: Hmnja tole bo pa 4 mikro kalimerote. V Idrijo...na 4. štuk!! Pa ta huda doza daneb, thumper, sayo in 1 other 2 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Malo veliko enoto so tole postavili :unsure: razdalje na poti tudi merimo v kilometrih in je to enota, čeprav je osnovna enota za dolžino "meter" ;-) sesir, sayo, Rude Boy in 5 others 4 4
Rude Boy Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Malo veliko enoto so tole postavili :unsure: lej čisto enostavno gre to ! primer: nora si kot desna JJ-eva roka ! al pa nora si kot JJ-ev kurac ! to so manjši odmerki norosti ! najhuje je če ti kdo reče da si nora ko JJ ! :evilgrin: oks, sayo, daneb in 5 others 4 4
Rude Boy Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Kaj pa, če mu Patrijo dokažejo? Potem verjetno ne bo dobil tožb? Ali si tako sveto prepričan v nedolžnost? Jaz nisem ... to me malce veseli glede na perspektivo turizma na Dobu ! saj so do sedaj vse zapore v katerih je JJ sedel kasneje spremenili v hotele ali hostle ! :evilgrin: dotem, bajkr88, oks in 2 others 2 3
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 najhuje je če ti kdo reče da si nora ko JJ ! :evilgrin: Ali pa kot JJ s pukšičoizmom :-) Tedybear, bajkr88, Alla in 3 others 3 3
RHonda Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Boljš, da si enga narolam, da me kakšni verniki SF-jevega kova spet ne opomnijo, kako žalostno-neskončna je v resnici človeška naivnost. Evo me- te bom kar jaz- na državne stroške se boš zdravil v blaznici- ne vem kako boš naiven potem? Raje spij en pir :naughty: kuntakinte, Rude Boy, dotem in 4 others 2 5
daneb Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 "Pametni se učijo na tujih napakah, bedaki na lastnih." Angleški pregovor:devil:
3xATA Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 JANEZA NA VLADO!! TOMTECH, nejcgs, Tedybear in 4 others 4 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se