volk Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Ice, malo objektivnosti tukaj Kolikor te poznam si objektiven človk zato, ne se sklicevat na OBJEKTIVNOST Mladine.
Vale Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Kolikor te poznam si objektiven človk zato, ne se sklicevat na OBJEKTIVNOST Mladine. Ah daj no Volk, saj prav, da dlake ne menjaš, ampak da enačiš objektivnost kolumnista z objektivnostjo celotnega časopisa je pa malo mimo. Verjetno tudi Dnevnik zate ni objektiven? Kaj pa je objektivno? Finance verjetno tudi ne, Delo še manj, interni časopis Socialnih demokratov? Ali si tudi ti pripadnik "teorije velike zarote proti JJ-ju"? In če bi bila Mladina tako zelo neobjektivna, zakaj hudiča je pustila objavo Nežmahove kolumne v prejšnji številki, ko je zagovarjal celotno aretacijo Penka?
volk Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Sicer pa sem sama ZA, da dobi SD še en mandat in to tako, da zmaga z absolutno večino, da ne bi rabila koalicija. Pa da vidimo kam bodo šle svari. To sam želim komurkoli, ki zmaga na volitvah, ker s tem prevzema tudi absolutno odgovornost. Sicer pa referndumsko potrjeno željo po večinskem sistemu so LDSovci in ZLSDejevci takrat ignorirali in spremenili v ustavi vse skupaj v proporcionalni sistem, ki je Drnovšku in njegovemu terencu Golobiču odgovarjal za razne povolilne URAVNOTEŽENE koalicije in nagrajevanje operativnosti z stolčki.
volk Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Ah daj no Volk, saj prav, da dlake ne menjaš, ampak da enačiš objektivnost kolumnista z objektivnostjo celotnega časopisa je pa malo mimo. Verjetno tudi Dnevnik zate ni objektiven? Kaj pa je objektivno? Finance verjetno tudi ne, Delo še manj, interni časopis Socialnih demokratov? Ali si tudi ti pripadnik "teorije velike zarote proti JJ-ju"? In če bi bila Mladina tako zelo neobjektivna, zakaj hudiča je pustila objavo Nežmahove kolumne v prejšnji številki, ko je zagovarjal celotno aretacijo Penka? Glej, gre za to, da ne kupim nekaj kar je res samo zato ker v Maldini piše. In da Mladina ni objektivna ti lahko potrdim z uradnimi dokumenti na katerih sem sam podpisan, in katerih niso hoteli objaviti ker bi z njimi demantiral tisto kar so Janši obesili. NISEM navajal kateri mediji v SLO so objektivni. Sam ne zaupam niti enemu. Resnico in objektivnost navadno najdeš nekje vmes
Vale Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Glej, gre za to, da ne kupim nekaj kar je res samo zato ker v Maldini piše.In da Mladina ni objektivna ti lahko potrdim z uradnimi dokumenti na katerih sem sam podpisan, in katerih niso hoteli objaviti ker bi z njimi demantiral tisto kar so Janši obesili. NISEM navajal kateri mediji v SLO so objektivni. Sam ne zaupam niti enemu. Resnico in objektivnost navadno najdeš nekje vmes Ne gre za to, da je nekaj res samo zato, ker v Mladini piše. Gre za to kako je napisano in kdo je napisal. Je pa res, da je ne bi smela označiti za objektivno, ker gre za kolumno. Torej popravljam na "objektivno", ker izraža tisto, kar je vmes :grim
volk Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Tvoj, moj komentar ali kolumna nekoga tretjega sta vedno subjektivna in hvala K..cu, da smo si tako različni. Vsaj nekaj dogaja Vse preveč nas hočejo met za ovce
Vale Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Tvoj, moj komentar ali kolumna nekoga tretjega sta vedno subjektivna in hvala K..cu, da smo si tako različni. Vsaj nekaj dogajaVse preveč nas hočejo met za ovce Jaz sem ofca, od nekdaj :krneki: beeeeee :winkiss:
volk Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Jaz sem ofca, od nekdaj :krneki: beeeeee :winkiss: Kje :eek:
Vale Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Kje :eek: Tam kjer je vse črno, zato me pa ne vidiš :ninja:
Rude Boy Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Z grimsoidnostjo in janševskim makiavelizmom je nemogoče in nespodobno tekmovati. vzamite si kdo kaj od tega rabi pa pejte ajvar zlagat ! :rolleyes: oks 1
Cartman Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Z grimsoidnostjo in janševskim makiavelizmom je nemogoče in nespodobno tekmovati. vzamite si kdo kaj od tega rabi pa pejte ajvar zlagat ! :rolleyes: Če citiraš, je pošteno, da poveš koga in od kje ;)
Rude Boy Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 ja pizda, bral si pa ne veš !? OK iz citiranega članka, pa brez ajvarja ! :P oks 1
Cartman Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 ja pizda, bral si pa ne veš !?OK iz citiranega članka, pa brez ajvarja ! :P jez vem, zato sm omenil. neustrašen borec za avtorske pravice :krneki:
Ice Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Za današnja neurja lih ne. za vse ostalo kar počnejo gumpci iz njegove vlade in po ministrstvih je pa kriv on, vsaj dokler proti temu nič ne reče ali dokler ne razreši odgovorne ministre. Vsaj meni so pravili, da je predsednik vlade odgovoren za delovanje izvršne veje oblasti. Kaj pa, če so mi lagali :grrr seveda so bile vse vlade prej veliko boljse. ali vsaj bolj rdece. Razen če je treba naštevati. Toliko časa pa spet nimam... celotnega opusa niti ne potrebujem. Ice, malo objektivnosti tukaj mladina........... da. poznam. predvsem po "objektivnosti". :whistle:
Vale Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 mladina........... da. poznam. predvsem po "objektivnosti". :whistle: No in kaj Ice bere objektivnega? In kaj je v članku takšnega kar ne drži? Z grimsoidnostjo in janševskim makiavelizmom je nemogoče in nespodobno tekmovati. vzamite si kdo kaj od tega rabi pa pejte ajvar zlagat ! :rolleyes: Rude kje si tej ajvar najdu? To je za njih tu mač komplikejtet :grim
Fritz Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 seveda so bile vse vlade prej veliko boljse. ali vsaj bolj rdece. Njihove svinjarije mi niso nič bolj všeč in sem to tudi povedal. Priznam pa, da so mi bolj všeč zakoni, ki favorizirajo uravnoteženo družbo kot to kar forsira predvsem NSi ali to kar zagovarjata Damijan in Mrkaić. Janši gre priznat, da se je vsaj teh zadnjih rešil..Damijanovo maščevanje pa je le pokazalo, da ga ne zanimata ne vlada in ne država, temveč le prodor "njegovih" reform.
KeC Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Malo zanimivega branja, če se komu da.
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Vsaka kritika je dobrodošla, ne glede kdo je na oblasti. Ampak razlika med prejšnjo in to oblastjo je v tem, da ta oblast vsako kritiko jemlje kot teorijo zarote in iz nje naredi slona, pa če je še tako dobronamerna. Sicer pa jo je za razumeti. Kljub vsemu so na oblasti ljudje brez referenc ali pa brez strokovnega znanja (Kucler Dolinar, Bajuk, Vizjak, Kukovič Mazej), ki jim šola retorike, če so jo imeli, ni kaj dosti dala, da o bontonu niti ne govorimo. Sicer pa ne vem zakaj tako obupno iščejo stolčke na veleposlaništvih, če pa si želijo zmage?
Rude Boy Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 seveda so bile vse vlade prej veliko boljse. ali vsaj bolj rdece. :angry: ne okreči se sine ! vse vlade prej ! ta kurčev "prej" ! verjetno tudi ta iz leta 1920 v sestavi Jugoslovanske demokratske stranke, Narodne radikalne stranke, Komunistične partije pa Hrvaške republikanske seljačke stranke ! al gremo spet med tri plemena ! Ledeni a ti živiš nazaj ali naprej ! O:-) tega kvazi sarkazma saj so oni prej je za male otroke ! če pa sliko preneseš: seveda je bila moto scena prej ...... :nono: oks 1
volk Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Vsaka kritika je dobrodošla, ne glede kdo je na oblasti. Ampak razlika med prejšnjo in to oblastjo je v tem, da ta oblast vsako kritiko jemlje kot teorijo zarote in iz nje naredi slona, pa če je še tako dobronamerna. Sicer pa jo je za razumeti. Kljub vsemu so na oblasti ljudje brez referenc ali pa brez strokovnega znanja (Kucler Dolinar, Bajuk, Vizjak, Kukovič Mazej), ki jim šola retorike, če so jo imeli, ni kaj dosti dala, da o bontonu niti ne govorimo. Sicer pa ne vem zakaj tako obupno iščejo stolčke na veleposlaništvih, če pa si želijo zmage? Leta nazaj je v Mladini zelo veliko zarot, ki jih je takratna oblast pripisovala opoziciji z JJ kot liderjem te. In vse to vlačenje ven je graje vredno in argumentirane kritike. VENDAR gre za jezik politike in dokler ga bodo ofce tolerirale, oz. pričakovale in zahtevale tako dolgo bo politka takšna. Slovenski VOLilec ne mara politika, ki bo udaril po mizi in rekel tako bomo naredili in za to jaz odgovarjam in cena za to je takšna in takšna. Da to je tako potrjuje tip politika kot je KUČAN. Ki je zmagoval na volitvah s plebiscitarno večino sigurno zaradi svojih nedvoumnih stališč. . In še nekaj: Nekaj ministrov te in prejšnjih vlad, tako kot poslancev, si ne zasluži zaradi svoje človeške in politične veličine, napajanja na davkoplačevalskih jaslih. VENDAR oni so slika mentalnega zdravja naroda, ki mu pripadamo pa nam, mi, to velikokrat bilo všeč ali ne.
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 (popravljeno) Leta nazaj je v Mladini zelo veliko zarot, ki jih je takratna oblast pripisovala opoziciji z JJ kot liderjem te. In vse to vlačenje ven je graje vredno in argumentirane kritike.VENDAR gre za jezik politike in dokler ga bodo ofce tolerirale, oz. pričakovale in zahtevale tako dolgo bo politka takšna. Slovenski VOLilec ne mara politika, ki bo udaril po mizi in rekel tako bomo naredili in za to jaz odgovarjam in cena za to je takšna in takšna. Da to je tako potrjuje tip politika kot je KUČAN. Ki je zmagoval na volitvah s plebiscitarno večino sigurno zaradi svojih nedvoumnih stališč. . In še nekaj: Nekaj ministrov te in prejšnjih vlad, tako kot poslancev, si ne zasluži zaradi svoje človeške in politične veličine, napajanja na davkoplačevalskih jaslih. VENDAR oni so slika mentalnega zdravja naroda, ki mu pripadamo pa nam, mi, to velikokrat bilo všeč ali ne. Nikjer ne hvalim prejšnje vlade, njihovega delovanja, niti jih ne zagovarjam. Jaz govorim o sedanji vladi in o tem kar počnejo sedaj. Zagovarjanje le-te s tem kar je počela prejšnja pa je skrajno otročje in nezrelo. Včasih so tudi čarovnice zažigali. A potem jih lahko tudi danes? Popravljeno Julij 15, 2008. Popravil Vale
KeC Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Slovenski VOLilec ne mara politika, ki bo udaril po mizi in rekel tako bomo naredili in za to jaz odgovarjam in cena za to je takšna in takšna. Tukaj pa se ne strinjam. Mislim, da je JJ prišel na oblast ravno za to, ker so ljudje pričakovali to, kar si zgoraj navedel, od njega. Pač povprečni slovenski VOLilelc si želi, da se bo nekdo odločal namesto njega. Seveda pa so s pristopom, kot so ga imeli (ga še imajo), to opcijo prav lepo zajebali. Predvidevam, da je zaradi takšnega pričakovanja, kot si ga zgoraj navedel zmagal tudi Jankovič na lokalnih volitvah in če malo špekuliram bi stavil, da bo dobil tudi drugi mandat. Je pa res, da se je slednji obdal z nekaj priznanimi strokovnjaki (in ne raznoraznimi politikantki) (tu govorim predvsem v okviru moje stroke).
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 (popravljeno) Nikjer ne hvalim prejšnje vlade, njihovega delovanja, niti jih ne zagovarjam. Jaz govorim o sedanji vladi in o tem kar počnejo sedaj. Zagovarjanje le-te s tem kar je počela prejšnja pa je skrajno otročje in nezrelo. Včasih so tudi čarovnice zažigali. A potem jih lahko tudi danes? In še nekaj. Janšo so volili ljudje zato, da se ne bi več ponavlajale stvari, ki so se dogajale, sedaj pa se le-te nenehno ponavljajo z izgovorom "saj so tudi prejšnji delali enako ali še hujše". Popravljeno Julij 15, 2008. Popravil Vale
volk Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Nikjer ne hvalim prejšnje vlade, njihovega delovanja, niti jih ne zagovarjam. Jaz govorim o sedanji vladi in o tem kar počnejo sedaj. Zagovarjanje le-te s tem kar je počela prejšnja pa je skrajno otročje in nezrelo. Včasih so tudi čarovnice zažigali. A potem jih lahko tudi danes? Sem že večkrat napisal, da je to najbolj pokvarjeno in sprevrženo dejanje. Vendar VEČINA ofc mora to skapirat. In zato me moti neargumentirana in emocionalno vzročna kritika. KER jim koristi. Nekaj ministrov te vlade je dvignilo kriterije, to je treba priznat: Obenem toliko bolj kritizirat in na pranger postavit neprimerne, nesposobne
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se