GorazdH Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 poleg tega ti zdaj niti skrit ne znajo svojih rabot... :whistle:
lasagna Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Demokratično podpiramo neko stranko, da ljudje iz ene druge ne bi prišli na oblast. Nakar ti ljudje prestopijo in evo. V osnovi imamo samo eno partijo, kateri se po potrebi pridružuje isti folk. Diktatura je boljša : če kritiziraš diktatorja, se vsaj kaj zgodi..... :whistle:
Pervy Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 ne se sekirat Janša bo padel pa če mu ankete vladne agencije še tako hudo napovedujejo da ne bo. vprašanje je samo kako hudo bo popušil in ali bo dovolj da se preseli v opozicijo ali mu bo uspelo "kupit" koalicijo.
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Sem že večkrat napisal, da je to najbolj pokvarjeno in sprevrženo dejanje. Vendar VEČINA ofc mora to skapirat.In zato me moti neargumentirana in emocionalno vzročna kritika. KER jim koristi. Nekaj ministrov te vlade je dvignilo kriterije, to je treba priznat: Obenem toliko bolj kritizirat in na pranger postavit neprimerne, nesposobne Toliko kot je "nekaj" ministrov te vlade dvignilo kriterije jih je večina toliko znižala, da se dvignjeni nikjer ne vidijo. Virant je lepo dvignil plače javnemu sektorju, tudi pokojninski dodatki se lepo slišijo, ko pa se človek vpraša od kje bodo vse te (po)dvige krili, pa se nek odgovor na dlani ne ponuja. Gospodarstvo je tisto, ki krije takšne (po)dvige, gospodarstvo pa v zadnjih letih ne cveti ravno (pa ne mi slučajno ponujat številke o gospodarski rasti, ker vsi, ki imamo kaj zdrave pameti vemo, da je gospodarstvo v krizi). Seveda Bajuk za vse krivi makroekonomijo, kar je najlažje, ko o mikroekonomiji nimaš pojma, minister Vizjak pa že nekaj časa modro molči. In niti se ne naj ne izgovarjajo na to, da je gospodarstvo premalo produktivno. Sami so zamenjali večino v nadzornih svetih ravno zato, da bi bili uspešnejši od prejšnjih.
volk Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Tukaj pa se ne strinjam. Mislim, da je JJ prišel na oblast ravno za to, ker so ljudje pričakovali to, kar si zgoraj navedel, od njega. Pač povprečni slovenski VOLilelc si želi, da se bo nekdo odločal namesto njega. Seveda pa so s pristopom, kot so ga imeli (ga še imajo), to opcijo prav lepo zajebali. Predvidevam, da je zaradi takšnega pričakovanja, kot si ga zgoraj navedel zmagal tudi Jankovič na lokalnih volitvah in če malo špekuliram bi stavil, da bo dobil tudi drugi mandat. Je pa res, da se je slednji obdal z nekaj priznanimi strokovnjaki (in ne raznoraznimi politikantki) (tu govorim predvsem v okviru moje stroke). Nise me ravno razumel. Tudi JJ, šele ko je omilil svoja stališča, postal manj radikalen in konflikten, je na volitvah dobil toliko. Je pa po analizah sigurno dobil zato, ker so ljudje bili siti tistega od prej. IN zato sem siguren, da se on zelo dobro taga zaveda in so bili narejeni koraki v drugo smer.
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Nise me ravno razumel. Tudi JJ, šele ko je omilil svoja stališča, postal manj radikalen in konflikten, je na volitvah dobil toliko. Je pa po analizah sigurno dobil zato, ker so ljudje bili siti tistega od prej. IN zato sem siguren, da se on zelo dobro taga zaveda in so bili narejeni koraki v drugo smer. Ne, ne zaveda se, ker dela ENAKE stvari še na hujši način kot TISTI PREJ.
volk Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 poleg tega ti zdaj niti skrit ne znajo svojih rabot... :whistle: Mogoče pa nočejo Ne marajo bit krščansko dvolični :whistle:
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Mogoče pa nočejoNe marajo bit krščansko dvolični :whistle: Ne ga srat no. Toliko kot JJ podpira RKC je še nihče ni :trance_33_sleep:
volk Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Ne, ne zaveda se, ker dela ENAKE stvari še na hujši način kot TISTI PREJ. Ne bodi smešna in ne podcenjuj ga. Če pa se greva že resno o čem pogovarjat pa to zahteva čas in podatke.
KeC Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Nise me ravno razumel. Tudi JJ, šele ko je omilil svoja stališča, postal manj radikalen in konflikten, je na volitvah dobil toliko. Je pa po analizah sigurno dobil zato, ker so ljudje bili siti tistega od prej. IN zato sem siguren, da se on zelo dobro taga zaveda in so bili narejeni koraki v drugo smer. Omilil je stališča šele ko je prišel na oblast! Ker seveda niso imeli nikakršnega namena kaj radiaklno spremeniti. Pred tem je delil ljudem tisto, kar so želeli slišati. In pa: Ne, ne zaveda se, ker dela ENAKE stvari še na hujši način kot TISTI PREJ.
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 (popravljeno) Ne bodi smešna in ne podcenjuj ga.Če pa se greva že resno o čem pogovarjat pa to zahteva čas in podatke. Smešna nisem jaz. Smešen je JJ s člani SD, ki na vsako kritiko odgovarja samo na dva načina: a) To je teorija zarote. B) Prejšnji so počeli enake stvari. No, obstajal je še odgovor c) Da nima časa, ker predseduje EU. Popravljeno Julij 15, 2008. Popravil Vale
volk Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Toliko kot je "nekaj" ministrov te vlade dvignilo kriterije jih je večina toliko znižala, da se dvignjeni nikjer ne vidijo. Virant je lepo dvignil plače javnemu sektorju, tudi pokojninski dodatki se lepo slišijo, ko pa se človek vpraša od kje bodo vse te (po)dvige krili, pa se nek odgovor na dlani ne ponuja. Gospodarstvo je tisto, ki krije takšne (po)dvige, gospodarstvo pa v zadnjih letih ne cveti ravno (pa ne mi slučajno ponujat številke o gospodarski rasti, ker vsi, ki imamo kaj zdrave pameti vemo, da je gospodarstvo v krizi). Seveda Bajuk za vse krivi makroekonomijo, kar je najlažje, ko o mikroekonomiji nimaš pojma, minister Vizjak pa že nekaj časa modro molči. In niti se ne naj ne izgovarjajo na to, da je gospodarstvo premalo produktivno. Sami so zamenjali večino v nadzornih svetih ravno zato, da bi bili uspešnejši od prejšnjih. NIKOLI ne posplošujem stvari in govoril sem o nekaterih ministrih. MENI se zdi, da so preživeli bolje ta štiri leta kot so jim po volitvah napovedovali. PREDVIDEVAM in na ŽALOST niso tako nesposobni. Ker sam nisem strokovnjak ne za finance, ne za gospodarstvo ti verjamem da se bo vse sesulo vendar BOMO potem od njih zahtevali račune. In NIKOLI več ne bodo prišli blizu oblasti. Je pa žalostno, in upam da se bo potem narod iz tega kaj naučil, da bo cena zato morala biti tako visoka.
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 NIKOLI ne posplošujem stvari in govoril sem o nekaterih ministrih.MENI se zdi, da so preživeli bolje ta štiri leta kot so jim po volitvah napovedovali. PREDVIDEVAM in na ŽALOST niso tako nesposobni. Ker sam nisem strokovnjak ne za finance, ne za gospodarstvo ti verjamem da se bo vse sesulo vendar BOMO potem od njih zahtevali račune. In NIKOLI več ne bodo prišli blizu oblasti. Je pa žalostno, in upam da se bo potem narod iz tega kaj naučil, da bo cena zato morala biti tako visoka. Cena je že zelo visoka. Odgovarjal pa ne bo nihče, kot nihče do zdaj ni. Jep, tudi v tem so si enaki. Eni in drugi.
volk Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Smešna nisem jaz. Smešen je JJ s člani SD, ki na vsako kritiko odgovarja samo na dva načina: a) To je teorija zarote. B) Prejšnji so počeli enake stvari. No, obstajal je še odgovor c) Da nima časa, ker predseduje EU. Priznam, da ne spremljam političnega dogajanja toliko, da bi si upal delit preverljive analize vendar se mi zdi, da so te tvoje trditve pretirane in subjektivne. Sicer pa; na jesen bodo dobili po gobcu. Prej ali slej ga vsi.
volk Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Cena je že zelo visoka. Odgovarjal pa ne bo nihče, kot nihče do zdaj ni. Jep, tudi v tem so si enaki. Eni in drugi. Eeeeeee to so pa krive OFCE
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Priznam, da ne spremljam političnega dogajanja toliko, da bi si upal delit preverljive analize vendar se mi zdi, da so te tvoje trditve pretirane in subjektivne.Sicer pa; na jesen bodo dobili po gobcu. Prej ali slej ga vsi. Volk, če samo spremljaš na hitro dnevno politično dogajanje, od sedanje vlade nikoli ne dobiš strokovnega odgovora. Vedno se zgovarjajo na to, da je to dediščina od prej, da so prejšnji delali enako ali še hujše, med predsedovanjem pa so se ničkolikokrat izgovorili na to, da nimajo časa, ker predsedujejo (kar lahko prevedemo tudi v "nimamo dovolj strokovnjakov, da bi lahko imeli vse pod nadzorom"). Žalost pa je na drugi strani to, da se nam na bližajočih volitvah ne ponuja nobena dobra izbira. In če bo Janša popušil, bodo tisti, ki bodo popravljali stvari za njim imeli hudičevo težko nalogo.
Alla Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Eeeeeeeto so pa krive OFCE Itaq. Ljubljeni vodja pač ne more biti kriv. B)
volk Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 "Kolk je ura?" "Pojma nemam, nisam ja odavde."
biker77 Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 pri vsej tej politiki je treba le ugotoviti kdo je najmanj baraba..barabe so pa itak vsi
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 "Kolk je ura?""Pojma nemam, nisam ja odavde." Reče Kucler Dolinarjeva, ko prereže trak na nevemvečkateri privatni fakulteti, ter si popravi krilce, da se ji ne vidi, da je spodaj brez ...
Rude Boy Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Reče Kucler Dolinarjeva, ko prereže trak na nevemvečkateri privatni fakulteti, ter si popravi krilce, da se ji ne vidi, da je spodaj brez ... in zgoraj votla ! :rolleyes: Volk, saj veš onega: nemoj se pravit budala, ......... ;)
Vale Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 (popravljeno) in zgoraj votla ! :rolleyes: Volk, saj veš onega: nemoj se pravit budala, ......... ;) Morš pa priznat, da je pa čedna :rolleyes: kar pri ustnih izpitih zadnje čase baje ful šteje :whistle: Popravljeno Julij 15, 2008. Popravil Vale
JEJŽ Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Kje je danes Janša, da ga ustavim? Pol lahko zapremo temo! :angry:
volk Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Reče Kucler Dolinarjeva, ko prereže trak na nevemvečkateri privatni fakulteti, ter si popravi krilce, da se ji ne vidi, da je spodaj brez ... ej, če pa to fura, je pa meni že mal bolj fšeč
volk Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 in zgoraj votla ! :rolleyes: Volk, saj veš onega: nemoj se pravit budala, ......... ;) :yes: zato pa se delam pametnega :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se