Ice Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Moti me samo omejenost,nič drugega.. bolj kot se "omejeni" pribliza tvoji barvi manj te moti. Mene moti omejenost v poštenosti in ta nima nobene veze s pedigrejem. .... ali "pofarbanostjo".
cyc Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 (popravljeno) Res ste fascinantni. Me ima, da bi si vzel čas in malo pobrskal po tem forumskem razdelku, čisto zanesljivo bom našel kake trapaste izjave na račun Bajukovega življenja v Argentini. In bo zanimivo videti, komu med avtorji se Jankovićevo poreklo ne zdi prav nič problematično, namesto odgovora o njegovi vprašljivi sposobnosti pa dobim samo izjave, da pedigre ni problem. :) Saj res - nekaj tednov nazaj sem iz kaselca potegnil neko sranje. Ne vem a so notri zatlačili Žurnal ali Dobro jutro, je bilo pa na naslovnici napisano, da naj bi Janković počasi izpolnjeval svoje volilne obljube. Kolikor vem, ne za eno ne za drugo od navedenega brezplačnega junka ne moremo rečt, da je to SDS čtivo ... tako da se ob to verjetno ne boste spotikali. :P Popravljeno September 19, 2008. Popravil cyc
volk Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Res ste fascinantni. Me ima, da bi si vzel čas in malo pobrskal po tem forumskem razdelku, čisto zanesljivo bom našel kake trapaste izjave na račun Bajukovega življenja v Argentini. In bo zanimivo videti, komu med avtorji se Jankovićevo poreklo ne zdi prav nič problematično, namesto odgovora o njegovi vprašljivi sposobnosti pa dobim samo izjave, da pedigre ni problem. :) Saj res - nekaj tednov nazaj sem iz kaselca potegnil neko sranje. Ne vem a so notri zatlačili Žurnal ali Dobro jutro, je bilo pa na naslovnici napisano, da naj bi Janković počasi izpolnjeval svoje volilne obljube. Kolikor vem, ne za eno ne za drugo od navedenega brezplačnega junka ne moremo rečt, da je to SDS čtivo ... tako da se ob to verjetno ne boste spotikali. :P Razumeti kar hočem razumeti. Zna biti to marsikomu moto. Pa še sam ne ve :whistle: Odgovori mi na eno in samo to, zelo enostavno vprašanje: A JE SPOSOBNOST VEZANA NA PEDIGRE (beri: nacionalnost)?
cyc Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 (popravljeno) A JE SPOSOBNOST VEZANA NA PEDIGRE (beri: nacionalnost)? Seveda ni. Ampak spodobnost ni edino, kar mora mandatar imeti. Tudi barabe so (lahko) sposobne, recimo. Popravljeno September 19, 2008. Popravil cyc
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Seveda ni. Ampak spodobnost ni edino, kar mora mandatar imeti. Tudi barabe so (lahko) sposobne, recimo. A je mandatar lahko fašist?
Jure Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Tema se glasi Ustavite Janšo :) Jaz sem že naredil svoje, šel na predčasne volitve in ga nisem volil :D
klimbra Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Dex.......pa sej ti znaš tut kaj pametnega narest!!!! Čestitam :worship: oks 1
KawasakiGirl Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 (popravljeno) Tema se glasi Ustavite Janšo :) Jaz sem že naredil svoje, šel na predčasne volitve in ga nisem volil :D To Dex :worship: jz bom tud svoje nardila :whistle: hehe Popravljeno September 19, 2008. Popravil KawasakiGirl
cyc Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Jaz sem se pa že parkrat vprašal, kje je ta slaba tretjina pristašev SDS, ko nas je tu peščica, ki se od časa do časa dopisujemo z mlini na veter ... tako po Don Kihotovsko ...
Jure Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Za tretjino sicer ne vem.. Vem pa vsaj za 2 volišči tam v najbolj odročnih kmečkih vasicah v naših hribih, kjer je pristašev JJ tja okoli 9/10 na volišče :) Ker poslušajo župnika :) Pa ne govorim na pamet, sem bil v komisiji, videl to in sam preštel glasove.
TomAAAz Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Vsi, ki se levo nagibate morate vedeti nekaj, kar je povedal Boštjan M. Turk, lahko v levem trojčku zaslediš zelo globoke retorične fraze, citiram:Če človek globoko posluša levi trojček in ga gleda brez vseh zrcal, ki mu jih nadevajo mediji, ugotovi, da sta dva izmed njih na sceni že od nekdaj, da je Gregor Golobič odgovoren za vse tranzicijske anomalije, ki jih pripisujejo LDS-u, da je bil njegov glavni akter. Da je Borut Pahor na sceni že do začetka 90. let in da tu ne gre iskati neke nove razvojne priložnosti za mlade ljudi, ki pač iščejo neke nove izzive, ali za upokojence (Pahor je nasprotoval uravnavanju pokojnin z rastjo plač). Če Pahorja poslušate, ugotovite, da ne govori nič obvezujočega, nič novega, nič natančnega." Tako, da levi trojček napihuje balon z lažmi, ki jih bo 21.9.2008 preprosto odnesu!!!
janih Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Aha, v mojem primeru je omejenost, ko v nič dajete Bajuka, je pa to pronicljivost in patriotizem, a ne? :whistle: Še vedno - ne vidim kvalitete Jankovića. Ni rojen tu, sposobnost ... hja, glede na to, da je še Rop enkrat pred kamero lepo povedal, da ga je on politično nastavil ... se da o sposobnosti dosti povedat? To pomeni, da premoženje, ki ga je dobil, ni dobil zaradi svojih izjemnih sposobnosti, ampak ker je bil "njihov", prave barve in so ga pač nastavili. Kje so torej njegove kvalitete? Resnično - brez flancanja o omejenosti, če napišem razloge, zakaj bi bila veleneumnost imeti ga za mandatarja. Razlogi za me zanimajo ... lepo po alinejah? pa pravjo, da v sloveniji ni rasne nestrpnosti, kdo že to 4. leta nabija :naughty: :naughty: :whistle:
sjeng Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Vsi, ki se levo nagibate morate vedeti nekaj, kar je povedal Boštjan M. Turk, lahko v levem trojčku zaslediš zelo globoke retorične fraze, citiram:Če človek globoko posluša levi trojček in ga gleda brez vseh zrcal, ki mu jih nadevajo mediji, ugotovi, da sta dva izmed njih na sceni že od nekdaj, da je Gregor Golobič odgovoren za vse tranzicijske anomalije, ki jih pripisujejo LDS-u, da je bil njegov glavni akter. Da je Borut Pahor na sceni že do začetka 90. let in da tu ne gre iskati neke nove razvojne priložnosti za mlade ljudi, ki pač iščejo neke nove izzive, ali za upokojence (Pahor je nasprotoval uravnavanju pokojnin z rastjo plač). Če Pahorja poslušate, ugotovite, da ne govori nič obvezujočega, nič novega, nič natančnega." Tako, da levi trojček napihuje balon z lažmi, ki jih bo 21.9.2008 preprosto odnesu!!! Hvala za te šokantne in neprecenljive podatke! Pa že skor so me prepričali pr**ci komunistični, a pol sta res samo še Andrejček in poglavar Gladko čelo primerna za obkrožit?
Jure Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 To je zgolj nekaj kar je Boštjan M. Turk rekel in nikakor ne pomeni, da to tudi drži :) Obstaja tudi ogromno komentarjev drugih oseb, ki imajo pa za JJ povedat takšne in drugačne stvari, pa tudi ne pomeni, da zato ker jih je nekdo rekel držijo. Jaz sem pri svoji odličitvi upošteval zgolj to, da mi je sedaj slabše kot 4 leta nazaj, za denar, ki ga imam dobim manj in čas je za spremembe. Če bo pa nova politična opcija prinesla pozitivne spremembe bo treba pa pač počakat in videt, druge ni. Ampak na tej poti, na kateri smo sedaj, pač ne moremo ostat.
Vale Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Jaz sem se pa že parkrat vprašal, kje je ta slaba tretjina pristašev SDS ... V cerkvi prosijo Marijo pomoči :krneki:
TomAAAz Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 To je zgolj nekaj kar je Boštjan M. Turk rekel in nikakor ne pomeni, da to tudi drži :) Obstaja tudi ogromno komentarjev drugih oseb, ki imajo pa za JJ povedat takšne in drugačne stvari, pa tudi ne pomeni, da zato ker jih je nekdo rekel držijo. Jaz sem pri svoji odličitvi upošteval zgolj to, da mi je sedaj slabše kot 4 leta nazaj, za denar, ki ga imam dobim manj in čas je za spremembe. Če bo pa nova politična opcija prinesla pozitivne spremembe bo treba pa pač počakat in videt, druge ni. Ampak na tej poti, na kateri smo sedaj, pač ne moremo ostat. Glede LDS in SD v zvezi z gospodarstvom drži, da so bili ljudje nastavljeni na vodilna mesta v firmah (nekateri brez referenc), izrinili male delničarje in poceni pokupli firme in to so za vas uspešni menedžerji. Ta levi skupek pa pooseblja FORUM 21, ki so politično oredeljeni - bivši komunisti. Tako so se ustvarli monopoli, ki nas potrošnike dobesedno molzejo (mercator, tuš, laško...). Dokazano je da je slovenski trg zaprt, ker se monopolisti dogovarjajo med sabo za dvig cen, zato ni možnosti znižanja živlenjsko pomembnih izdelkov. Iz tega lahko sklepamo, da LDS in SD prej rušita socialno državo kot pa gradita, kakor trobijo na predvolilnih nastopih. Gospod Šrot in Petan obvladujeta večino medijev in delita predvolilne pamflete na račun tedanje vlade. Zato je glas za Janšo pravi glas!!!
MARJA Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Tema se glasi Ustavite Janšo :) Jaz sem že naredil svoje, šel na predčasne volitve in ga nisem volil :D Zdej si pa mim ustrelu. Včeraj je ponujal evropske plače do leta 2015 :whistle: :whistle: :whistle: :lol1: oks 1
Jure Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Glede LDS in SD v zvezi z gospodarstvom drži, da so bili ljudje nastavljeni na vodilna mesta v firmah (nekateri brez referenc), izrinili male delničarje in poceni pokupli firme in to so za vas uspešni menedžerji. Ta levi skupek pa pooseblja FORUM 21, ki so politično oredeljeni - bivši komunisti. Tako so se ustvarli monopoli, ki nas potrošnike dobesedno molzejo (mercator, tuš, laško...). Dokazano je da je slovenski trg zaprt, ker se monopolisti dogovarjajo med sabo za dvig cen, zato ni možnosti znižanja živlenjsko pomembnih izdelkov. Iz tega lahko sklepamo, da LDS in SD prej rušita socialno državo kot pa gradita, kakor trobijo na predvolilnih nastopih. Gospod Šrot in Petan obvladujeta večino medijev in delita predvolilne pamflete na račun tedanje vlade. Zato je glas za Janšo pravi glas!!! :lol1: :lol1: :lol1: Sploh tale je močna Zato je glas za Janšo pravi glas!!! Res se je izkazal v tem mandatu :grrr :grrr
danci1973 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Zdej si pa mim ustrelu. Včeraj je ponujal evropske plače do leta 2015 :whistle: :whistle: :whistle: :lol1: A računa na to, da bo v Evropi recesija imela večje posledice kot pri nas in bodo evropske plače padle na slovenski nivo? :slap: D.
klimbra Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Sem imel čast spoznati napuh.......morbidni cinizem....vehemenco in sindrom lastnega precenjevanja.....laži in klijentelizem.......glanzkopfa......ko je še imel vse lase na glavi!!!!!! Takemu človeku......nebi dal niti listič skret papirja......kaj šele svoj glas!!!!!! BTW......od leta 92 praktično ni bilo afere, v kateri se glanzkopf nebi pojavil.............in to je za nekatere nekdo, ki je vreden glasu??????????? Najn danke.........njegove obljube pa itaQ vemo, kakšne so!!!!!!!!........spomnite se predvolilne kampanje izprad 4-ih let!!!!!! oks 1
cyc Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 (popravljeno) Pojavil? A v smislu odkrivanja? Klimbra ... daj, globoko vdihni in izdihni ... pa dajva na primeru orožarskih poslov. Pogosto v zadnjih dneh sem slišal, da "nekaj že mora bit" s Patrijami, ker je Janša "že imel" orožarske afere. To sem slišal od čisto inteligentnih ljudi, ne od kakih bebcev. Problem je pa, da se samo spomnijo, da so "neke afere" bile, ne vedo pa, da niso dokazali ničesar, dokaz ki naj bi obstajal, pa se je izkazal za ponarejenega. Ampak glavno je, da se cel čas piše o nekih aferah, četudi se ne dokaže, čez deset let se ljudje samo še spomnejo, da je "bil v nekih aferah". Sedaj mi pa povej, česa dejansko je bil obtožen in kaj so mu dokazali? Ne pozabi, da sedanja vlada traja šele štiri leta. Pred njo so bili trije LDSovi mandati in verjemi, da če bi v kakih takih svinjarijah Janša bil, bi mu jih tudi dokazali - z največjim veseljem. Če bi se ga rešili, bi imeli dosti lažje politično življenje ... tako pa - dokazali niso prav nobene reči. In zdaj mi povej - česa je Janša neizpodbitno kriv? Ne "po mojem", "logično sklepam", "mislim" ... vse ker ga ne maraš in pač ni oseba, ki bi ga ti obkroževal po volitvah. Do sedaj nisem prebral ene same konkretne reči, edino debilni očitki kot namigovanje, da je fašist. Kak fašist?! P.S.: pod "obtožen in obsojen" ne mislim na JBTZ, pa upam, da mu tega ne očitaš ... Popravljeno September 19, 2008. Popravil cyc
GREY WOLF Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Pojavil? A v smislu odkrivanja? Klimbra ... daj, globoko vdihni in izdihni ... pa dajva na primeru orožarskih poslov. Pogosto v zadnjih dneh sem slišal, da "nekaj že mora bit" s Patrijami, ker je Janša "že imel" orožarske afere. To sem slišal od čisto inteligentnih ljudi, ne od kakih bebcev. Problem je pa, da se samo spomnijo, da so "neke afere" bile, ne vedo pa, da niso dokazali ničesar, dokaz ki naj bi obstajal, pa se je izkazal za ponarejenega. Ampak glavno je, da se cel čas piše o nekih aferah, četudi se ne dokaže, čez deset let se ljudje samo še spomnejo, da je "bil v nekih aferah". Sedaj mi pa povej, česa dejansko je bil obtožen in kaj so mu dokazali? Ne pozabi, da sedanja vlada traja šele štiri leta. Pred njo so bili trije LDSovi mandati in verjemi, da če bi v kakih takih svinjarijah Janša bil, bi mu jih tudi dokazali - z največjim veseljem. Če bi se ga rešili, bi imeli dosti lažje politično življenje ... tako pa - dokazali niso prav nobene reči. In zdaj mi povej - česa je Janša neizpodbitno kriv? Ne "po mojem", "logično sklepam", "mislim" ... vse ker ga ne maraš in pač ni oseba, ki bi ga ti obkroževal po volitvah. Do sedaj nisem prebral ene same konkretne reči, edino debilni očitki kot namigovanje, da je fašist. Kak fašist?! P.S.: pod "obtožen in obsojen" ne mislim na JBTZ, pa upam, da mu tega ne očitaš ... MAŠ PRAV IN SLONI LETIJO...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se