gregorius Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 (popravljeno) Klimbra ... pa zakaj bi se človek potem matral in čas izgubljal leta in leta z nekimi Golobiči, pa Pahorji in podobnimi, če je pa vendar tako fajn zaslužil? Vsi kar nekaj "veste", očitno sploh ne dvomite, imeli smo tri vlade, kjer so si gospodje iz LDS nastavljali svoje ljudi (nekdanja generalna tožilka itd. ) - in nikoli ničesar dokazali. Ampak narod pa vseeno "ve" ... pa od kje vam to? Popravljeno September 29, 2008. Popravil PICASSO
cyc Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Ja, PICASSO, na točno to sem pomislil v njegovem primeru. Da pa ne znate kaj pametnega napisat v obrazložitev, zakaj bi človek se še ubadal s politiko, če je že bajno zaslužil + zakaj se mu tega ne dokaže ... to je pa malo žalostno, za vas. :) Samo flancate ...
Jure Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Vi še malo bolj :rolleyes: Me pa veseli, da se je Janezek končno spijaznil s porazom in ne bo nekaj težil po sodiščih in zavlačeval. Najbolj se mi pa fajn zdi, da je tudi v tujini, glede na to, da so se tako krčevito oklepali te rešilne bilke v SDS, največ glasov dobil Pahor :whistle:
Rude Boy Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Cyc-ova obljuba JJ-u kateri je čakajoč na priložnost da se okoristi z zaupanjem ali nevednostjo drugih oseb, pogledal na uro, med tem ko se mu je Cyc zaupal: Glej, jaz bom s teboj in varoval te bom, kjerkoli boš hodil, in pripeljal te bom nazaj v to deželo. Zares te ne bom zapustil, dokler ne bom storil, kar sem ti obljubil ! oks 1
HHV Objavljeno September 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2008 Khm ... pozabljate na njegovo vlogo v osamosvojitvi? Težko bi našli človeka, ki je bolj državotvoren. :krneki: Nope, ne pozabljamo. In imamo v spominu vse kaj drugega, kot tisto v kar si ti prepričan pri malikovanju tvojega JJ in njegovih pristašev. :grim
HHV Objavljeno September 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2008 ... Da pa ne znate kaj pametnega napisat v obrazložitev, zakaj bi človek se še ubadal s politiko, če je že bajno zaslužil ... Pa misliš, da se nam še ljubi odgovarjati na take buče? :zzz: Mogoče bi moral sam malo pomisliti, zakaj taki, ki imajo dovolj denarja, od uspešnih podjetnikov do managerjev rinejo v politiko? Če drugega ne, mu je potem uspelo Uršo napičit, če mu je že Meta nogo nabila. :doze:
Buzdovan Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Da pa ne znate kaj pametnega napisat v obrazložitev, zakaj bi človek se še ubadal s politiko, če je že bajno zaslužil + zakaj se mu tega ne dokaže ... to je pa malo žalostno, za vas. :) Samo flancate ... Mogoce zato, da je pocistil obremenilne dokaze od vse tiste njegove trgovine na crno?
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Nope, ne pozabljamo. In imamo v spominu vse kaj drugega, kot tisto v kar si ti prepričan pri malikovanju tvojega JJ in njegovih pristašev. :grim O, grande Horjo, daj povej kaj o tem. .. magari na privat ... Da bom še bolj 'vedel' ;)
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Vsi kar nekaj "veste", očitno sploh ne dvomite, imeli smo tri vlade, kjer so si gospodje iz LDS nastavljali svoje ljudi (nekdanja generalna tožilka itd. ) - in nikoli ničesar dokazali. Ampak narod pa vseeno "ve" ... pa od kje vam to? A ti ne dvomiš v Janšo nikoli? Kako "veš", da je 'clean'? In obratno - s čim argumentiraš to, da so "oni drugi" (torej - 'naši') delali pizdarije, pa se vseeno niso nikakor znašli za zapahi ali pred sodišči sedaj, v času Janševe oblasti? Recimo Golobič ... pa Pahor ... pa še kdo? Vse, kar je blo, je bil Zidar v kibli ... pa še to je vse potihnilo ... ... Daj, povej, o veliki cyc.
Vale Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 (popravljeno) Khm ... pozabljate na njegovo vlogo v osamosvojitvi? Težko bi našli človeka, ki je bolj državotvoren. :krneki: Ah dej no. Slovenijo smo osamosvojili Slovenci od katerih so bili zaslužni eni bolj drugi manj. Janša pri tistih bolj zaslužnih ne izstopa nič bolj kot vsi ostali in ni neki faking Rambo Amadeus. In če je nekdo za nekaj zaslužen še ne pomeni, da lahko na teh zaslugah živi celo življenje. Dej Cica Maca, ne klamfat kozlarij. Popravljeno September 30, 2008. Popravil Vale
Vale Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Jebeno, da tolko ljudi in toliko vložene energije ne more ustaviti enga navadnega, nesposobnega, pokvarjenega, političnega psihopata.Zagonetno :rolleyes: Zanimivo :naughty: Impotentno :whistle: Mene mal skrbi, ker zdaj ko ne bo več na oblasti, in ko ga bodo zaprli zaradi podkupnim, in tudi s tem, izbrisali s političnega podija NE BO VEČ ON vsega kriv Zamislite si frustracije in notranji nemir zaradi odsotnosti krivca Saj sem že povedala. Vsako pretiravanje škodi. V eno ali drugo smer ...
Bojč Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 daj povej kaj o tem ... Da bom še bolj 'vedel' ;) Kupi si bukvo "KAJ NAM PA MOREJO" in ti bo iz priloženih dokumentov marsikaj jasno. Seveda jo bo Cyc označil za obvezno čtivo "tardečih".
klimbra Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Klimbra ... pa zakaj bi se človek potem matral in čas izgubljal leta in leta z nekimi Golobiči, pa Pahorji in podobnimi, če je pa vendar tako fajn zaslužil? Vsi kar nekaj "veste", očitno sploh ne dvomite, imeli smo tri vlade, kjer so si gospodje iz LDS nastavljali svoje ljudi (nekdanja generalna tožilka itd. ) - in nikoli ničesar dokazali. Ampak narod pa vseeno "ve" ... pa od kje vam to? CyC-ko.....sej si prou luškan fantič.........ampak na trenutke.....simpatično.......al pa faking noro naiven!!! oks 1
GorazdH Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 glavno da so šli polpismeni Bajuk in brezvezni NSi in KDS direkt v argentinska lovišča. za to se moram,kakšna ironija, zahvalit en malo tudi herr glanzkopfu :closedeyes: Rupla pa naj zamenja Golobič, ker če bo kašna Kresalova bo težko zapolnila TV ekran, tako črno luknjo bo pustil za sabo...
HHV Objavljeno September 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2008 O, grande Horjo, daj povej kaj o tem. .. magari na privat ... Da bom še bolj 'vedel' ;) Ni blema. Ob naslednji pijački. Poklič, da se zmeniva!
GREY WOLF Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Nič ne pozabljamo...........Vsa Slovenija mu je fouš....kok je zaslužu s preprodajo orožja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti Klimbra ti pacek, pa še res, sam zdej nam v obliki brezplačnikov to vrača.Ja, novi Thrubar na obzorju...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Ti Klimbra ti pacek, pa še res, sam zdej nam v obliki brezplačnikov to vrača.Ja, novi Thrubar na obzorju... En brezplačnik je že nehal izhajati :P
Vale Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 CyC-ko.....sej si prou luškan fantič......... :ninja: :photo: :blink: :ninja:
sayo Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Samo vprašanje časa je še, kdaj ga bo URŠKA zbrcala :evilgrin:
Ice Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 saj niste resni........... ne eni ne drugi. po vsem prebranem tukaj mora biti jansa vsaj capo di tutti capi, ce ze ne papez mafijstva. ce malce rekapituliram (in verjetno sem kaj pozabil): 1. vse povedano/namisljeno/navrzeno o jansi je res; kako se je lahko tako dolgo drzal v politiki ? oz. ga niso prej ustrezni organi obravnavali ? 2. nic zgoraj o jansi ni res. ste samo fous decu, ker je politik in ne z "vase" strani. (dol mi visi katera je "vasa" stran.) 3. nekaj je res, nekaj ni res. vse skupaj pa je uspesno pomesano. in ker slovenska fouvsija dela bolje, kot slovenski delavec na steroidih in smacku je lazje enega kozla posikati in ga zresetirati. upraviceno ali ne sploh ni pomembno, vazno da se lahko laja. ker vsi vse veste bolje kot vpleteni politicni obrazi bi vas vse skupaj prosil za odgovore na zgornja vprasanja. argumentirane kratke odgovore. ne v stilu BCBR, flancanja, namigov in podobnega. (sicer vem ,da se to ne bo zgodilo, a upanje ostaja, da je vsaj deset ljudi na forumu sposobnih argumentiranega pogovora)
Rude Boy Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Ice priporočam nabovo naslednje frišne literature: Janez Janša BIGRAFIJA oks 1
volk Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Vi še malo bolj :rolleyes: Me pa veseli, da se je Janezek končno spijaznil s porazom in ne bo nekaj težil po sodiščih in zavlačeval. Najbolj se mi pa fajn zdi, da je tudi v tujini, glede na to, da so se tako krčevito oklepali te rešilne bilke v SDS, največ glasov dobil Pahor :whistle: Ti pa res znaš brat oz. razumet kar si slišal :worship: Vse izjave so bile, kolikor in ko sem jaz bral/poslušal, utemeljene TUDI zakaj se ne bo šlo na sodišče, ker ta možnost in pravica je legelno obstajala NE BI BILA PA LEGITIMNA in zato :worship: In malo objektivnosti, navijaštvo me niti ne moti, bi bilo radi lastne verodostojnosti, zaželeno Če se že hočmo pogovarjat, izmenjavat mnenje Ah dej no. Slovenijo smo osamosvojili Slovenci od katerih so bili zaslužni eni bolj drugi manj. Janša pri tistih bolj zaslužnih ne izstopa nič bolj kot vsi ostali in ni neki faking Rambo Amadeus. In če je nekdo za nekaj zaslužen še ne pomeni, da lahko na teh zaslugah živi celo življenje. Dej Cica Maca, ne klamfat kozlarij. Golo dejstvo je, da si je natakno tamali plašnice vendar tudi to kar si napisal ne drži najbolj Maš pa pravico tako mislit Takrat,malo pred tistim, so bile velike razlike v pogledih kaj in kako s SLO Če jih ne bi bilo tudi teritorialna ne bi imela orožja s katerim smo potem skupno ustavili JNA Pretiravanje je lahko tako krivično kot posploševanje Napacno. Kot so bili za sedanjo oblast vsega slabega krivi komunisti, Kucanov klan, prejsnje vlade, tako bo naslednjih 50 let on vsega kriv. :grim Saj prav da je in naj odgovarja In naj ga zaprejo Mater nesposobno policajsko, tožilsko, udbomafijsko ali kakšno že, da mu toliko let ne morjo dokazat pizdarij, vsega kriminala in švercarije Mene je že malo sram, da se lahko eden tako nesposoben in očitno pokvarjen človk dela norca iz nas vseh, ki nismo taki :hmm: Nekaj ne štima nekaj mi ne štima v tej enačbi :whistle: no ja...Težko tud najdemo človeka, ki si misli, da je država njegova. A ne ne. težkko najdemo človeka ki je prepričan, da je država njegova. In to trditev lahko argumentiraš :rolleyes: Nič ne pozabljamo...........Vsa Slovenija mu je fouš....kok je zaslužu s preprodajo orožja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kot sem že večkrat napisal in utemeljil, so takšne trditve skregane z logiko in golimi dejstvi Nekaj zelo zanimivega in niti ne presenetljivga sem opazil: V tednu, 10 deneh pred volitvami vas je bil zelo malo tle gor in zelo malo komentarjev. :hmm: Razmišljam, da zaradi takratnih rezultatov predvolilnih anket :whistle: Ne bi rad zlonamerno namigoval v tej smeri sam mal se mi zdi, da je po vojni veliko generalov v SLO Zato je po Partizanih bilo veliko več partizanov in penzij se še zdaj veliko tala In takih parizanov ne maram, ker sramotijo in razvrednotijo Partizane
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 1. vse povedano/namisljeno/navrzeno o jansi je res; kako se je lahko tako dolgo drzal v politiki ? oz. ga niso prej ustrezni organi obravnavali ? Kako to, da so se ostali tako dobro obdržali tudi po tem, ko je on prišel na oblast? Kdo laže? Kdo koga drži za jajca - in s čim? Ne pozabimo - dečki so 'politično gor rasli' v istem inkubatorju ... hehe ... Kaj zdaj - za koga navijaš, potemtakem? Ne moreš it na fuzbalsko tekmo pa vsem težit "kaj te to gledate, butli" ... Ali pač? 2. nic zgoraj o jansi ni res. ste samo fous decu, ker je politik in ne z "vase" strani. (dol mi visi katera je "vasa" stran.) Kakorkoli - je kaj narobe s tem? Politična prepričanja ne potrebujejo racionalne razlage. Ali pač? Gre za željo, v kakšnem svetu želimo živeti. TAkem, ki ga regulira klika A, ali takem, ki ga rihta klika B? 3. nekaj je res, nekaj ni res. vse skupaj pa je uspesno pomesano. in ker slovenska fouvsija dela bolje, kot slovenski delavec na steroidih in smacku je lazje enega kozla posikati in ga zresetirati. upraviceno ali ne sploh ni pomembno, vazno da se lahko laja. Morda ne gre samo za fovšijo? Kaj pa, če gre za 'življenjske nazore'? Pač za odločitev, v kateri prodajalni boš kupil kruh - v Mercatorju ali pri Tušu? Oboje je kruh ... Ne gre za lajanje. Gre za 'participacijo javnosti v političnem dogajanju' oziroma za doživljanje politike v javnem prostoru. ker vsi vse veste bolje kot vpleteni politicni obrazi bi vas vse skupaj prosil za odgovore na zgornja vprasanja. argumentirane kratke odgovore. ne v stilu BCBR, flancanja, namigov in podobnega. (sicer vem ,da se to ne bo zgodilo, a upanje ostaja, da je vsaj deset ljudi na forumu sposobnih argumentiranega pogovora) Itak, da se ne bo zgodilo, ker so vprašanja dokaj butasta. Imaš ti morda odgovore na njih?
Rude Boy Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Nekaj zelo zanimivega in niti ne presenetljivga sem opazil:V tednu, 10 deneh pred volitvami vas je bil zelo malo tle gor in zelo malo komentarjev. :hmm: Razmišljam, da zaradi takratnih rezultatov predvolilnih anket :whistle: Ne bi rad zlonamerno namigoval v tej smeri sam mal se mi zdi, da je po vojni veliko generalov v SLO poglej mojo objavo z dne 17.09.2008 v temi Volitve 2008 ! pa spomni se kaj sem ti v nedeljo cel dan prepeval na Hvaru in po poti ! večeras je naša fešta, večeras se vino pije, ........... :whistle: lp general Rude Boy :D
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Mater nesposobno policajsko, tožilsko, udbomafijsko ali kakšno že, da mu toliko let ne morjo dokazat pizdarij, vsega kriminala in švercarijeMene je že malo sram, da se lahko eden tako nesposoben in očitno pokvarjen človk dela norca iz nas vseh, ki nismo taki :hmm: Nekaj ne štima nekaj mi ne štima v tej enačbi :whistle: In točno taka enačba je za obe strani 'v javnosti plasirana'. Kaj bomo zaj? Resetiramo sistem, vzamemo nove karte? pizda, nemremo ... Mešaj, mešaj ... pa do jutra bomo že vidli, što je zmagovalec :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se