Ice Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 si dal glas Haiderju mogoče? :whistle: ne. ti ?
klimbra Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Franci Zavrl.........eden od dolžnikov "ljubljenemu voditelju JJ"......je v času črne vlade.....beležil....najprej tolarske......kasneje evrske rekorde!!!!!! JJ......vedno poskrbi za svoje press S čim je že prišel na oblast "glanzkopf".......aja.......izkoreninili bomo korupcijo in klientelizem! oks 1
Tedybear Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 S čim je že prišel na oblast "glanzkopf".......aja.......izkoreninili bomo korupcijo in klientelizem!
MiCE Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 (popravljeno) lp vsem ... in nekje je treba zacet pa ceprav pri politiki ... uglavnem, ne bom prevec komentiral, ker mi gredo nekateri komentarji na žolč ... upam, da ste zadovoljni z volitvami, jaz zal ne a jebat ga, bo ze bolje ... bom samo tole prilimal, pa si poglejte, da boste videli koliko bomo sedaj na boljem, kot pa pred 4mi leti Kučan in ... oba sta podprla levi trojček ... vodja PS SDjev ze leze u rito ... tko da ... volili ste, zdaj pa imamo spet komunajzerje na celu ... ... in da bi kaj takega Jansa storil, bi bilo to v vseh medijih na prvi strani, ker je pa to bil Kučan pa ni omembe vredno ... kdor obvlada medije obvlada OVCE ...pa lep vecer Popravljeno Oktober 7, 2008. Popravil MiCE
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 (popravljeno) ti jeznoritež, si sploh pozorno poslušal, kaj pravijo ti tvoji posnetki? Al maš drek v ušesih? :P Popravljeno Oktober 7, 2008. Popravil mashina
Gallus Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 ... ali so ga ustavili ali ne ... :krneki:
HHV Objavljeno Oktober 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 ...uglavnem, ne bom prevec komentiral, ker mi gredo nekateri komentarji na žolč ... upam, da ste zadovoljni z volitvami, jaz zal ne a jebat ga, bo ze bolje ... Oh, kako me ganejo :cry: takile primerki, ki pridejo na motoristični forum s prvo objavo v politiki. Se bo splačalo?
GorazdH Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 (popravljeno) če je že u kakih "štosih" se ne opravičujem, ker jih nisem pregledal :closedeyes: JJ se zbudi. pod oknom zagleda uscan napis v snegu: JJ ODJEBI JJ takoj pokliče Mateta: Takoj mi najdite to svinjo ki je to napisala!! Mate po preiskavi: Preiskava urina je nedvomno pokazala, da je od Boruta Pahorja! Problem je v tem, da je pisava od Urške... :whistle: Popravljeno Oktober 8, 2008. Popravil GorazdH
kekec III Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 lp vsem ... in nekje je treba zacet pa ceprav pri politiki ... uglavnem, ne bom prevec komentiral, ker mi gredo nekateri komentarji na žolč ... upam, da ste zadovoljni z volitvami, jaz zal ne a jebat ga, bo ze bolje ... bom samo tole prilimal, pa si poglejte, da boste videli koliko bomo sedaj na boljem, kot pa pred 4mi leti Kučan in ... oba sta podprla levi trojček ... vodja PS SDjev ze leze u rito ... tko da ... volili ste, zdaj pa imamo spet komunajzerje na celu ... ... in da bi kaj takega Jansa storil, bi bilo to v vseh medijih na prvi strani, ker je pa to bil Kučan pa ni omembe vredno ... kdor obvlada medije obvlada OVCE ...pa lep vecer O, santa simplicitas...
MATjuska Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 če je že u kakih "štosih" se ne opravičujem, ker jih nisem pregledal :closedeyes: JJ se zbudi. pod oknom zagleda uscan napis v snegu: JJ ODJEBI JJ takoj pokliče Mateta: Takoj mi najdite to svinjo ki je to napisala!! Mate po preiskavi: Preiskava urina je nedvomno pokazala, da je od Boruta Pahorja! Problem je v tem, da je pisava od Urške... :whistle: :lol1: :lol1: Iber-dober! :worship:
cyc Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 O, santa simplicitas... Ja, pa kako prav ima, a ne :P
TomAAAz Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 ... in da bi kaj takega Jansa storil, bi bilo to v vseh medijih na prvi strani, ker je pa to bil Kučan pa ni omembe vredno ... kdor obvlada medije obvlada OVCE ...pa lep vecer Glede medijev se popolnoma strinjam, ker se OVCE odzivajo na gospodarjeve ukaze, če pa je gospodar pameten pa si delo olajša s psmi in ne z navadnimi, ampak s psmi goniči. Tako ostane gospodarju čas za druge reči ... :blink: :wacko: :slap: :kva2: in zgodba se konča s ... O:-) O:-) O:-) !!!!
MiCE Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 @machina ... WTF, kaj ti ni jasno ? @HHV ... saj sem lepo napisal ;) @TomAAAz ... si mogoce spregledal prvi link ;) ... upal sem, da boste pokomentirali posnetke, (jih je vec, najdete jih na youtubu) namesto tega ste pa mene napadli, češ da JJ lezem v anus :naughty: ... tko da jaz tukaj zakljucujem ... se pisemo v kaksni drugi temi ;)
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 @machina ... WTF, kaj ti ni jasno ? ... upal sem, da boste pokomentirali posnetke, (jih je vec, najdete jih na youtubu) namesto tega ste pa mene napadli, češ da JJ lezem v anus :naughty: ... tko da jaz tukaj zakljucujem ... se pisemo v kaksni drugi temi ;) Ja kolk si pa 'žleht'. Meni je vse jasno. Enoznačnih razlag tistih dogodkov takole, pavšalno, nihče od nas ne more dati. Mnenj je lahko nešteto. Moje je tako, da gre za nekakšne medijske manipulacije in da je treba vse te izjave vrednotiti v širšem kontekstu. Na področu tega sem bolj 'švoh' - vse, kar poznam, je baba čula baba rekla, pa nekaj skopih medijskih poročil in manjših ali večjih manipulacij izjav. Kr nek ise obešate na ene take neumnosti ti in tebi podobni janševiki.
DESIM Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 (popravljeno) ...skratka karijerist... http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...7SI289%26sa%3DN ..in tako naprej----do predsednika države!! Popravljeno Oktober 8, 2008. Popravil DESIM
Jure Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Njega ne bo noben zvolil za predsednika države, brez skrbi :rolleyes:
cyc Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 (popravljeno) Predsednik države je v naši ureditvi bolj ko ne oseba, ki hodi po pasjih procesijah, kramlja z varuhom/injo človekovih pravic in potrjuje diplomate. Najvišja točka (s stališča politike, seveda) kamor lahko prideš v naši državi je torej predsednik vlade, kar pa Janša je (bil). Popravljeno Oktober 9, 2008. Popravil cyc
Jure Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 (popravljeno) Ja in? Mislim, da vsak povprečno izobražen državljan ve, da ima slovenija parlamentarni sistem in kam to postavi predsednika države. Ampak kljub temu, pa mora predsednik države, da je izvoljen na svojo reprezentativno funkcijo uživat nek splošen ugled. In upam stavit, da Janša nikoli ne bi bil, oz ne bo izvoljen za predsednika republike, ker je preveč konfliktna oseba. Moč predsednika države vs predsednika vlade je pa v tej debati popolnoma irelevantna :) Popravljeno Oktober 9, 2008. Popravil DeX
GorazdH Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 ker noben iz desnice ni bil še predsednik je ta funkcija vredna pljuvanja in omalovaževanja zgleda. za tako sliko te funkcije ima zasluge predvsem JJ, ki je nenehno blatil in se spuščal z predsedniki v spore, kar je brezveznežem itak všeč. Ni mu dišalo namreč, da ima predsednik SLovenije, pa katerikoli je že bil tako veliko podporo. JJ naj se čim prej prefarba v belo in si obesi zvonček za vrat. :glare:
cyc Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Ampak kljub temu, pa mora predsednik države, da je izvoljen na svojo reprezentativno funkcijo uživat nek splošen ugled. In upam stavit, da Janša nikoli ne bi bil, oz ne bo izvoljen za predsednika republike, ker je preveč konfliktna oseba. Zakaj misliš? Kučan je dosti bolj konfliktna oseba, pa evo ga - je bil dvakrat predsednik. Res je sicer, da to postavi Slovence v precej čudno luč, ampak kaj čmo ... :)
Jure Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Kučan je očitno dovolj fajn, da je bil 2x izvoljen in še tretjič bi bil takat. Ljudje so ga načeloma imeli radi. Janezka Janševega imajo pa malo manj :)
Bojč Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Kučan je dosti bolj konfliktna oseba Ma kaj ti to resno misliš, al se samo ornk zajebavaš??? :eek: :?
Rude Boy Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Aidan White (10.10.2008) "To se občasno dogaja v avtokratskih državah, a kolikor se lahko spomnim, se v članici Evropske unije to še ni zgodilo." Izjava generalnega sekretarja mednarodnega združenja novinarjev Aidana Whita o Janševi zahtevi za kazenski pregon finskega novinarja kaže, da svetilnik odhajajočega predsednika vlade sveti v napačno smer. oks 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se