Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
si dal glas Haiderju mogoče? :whistle:

ne. ti ?

Objavljeno

Franci Zavrl.........eden od dolžnikov "ljubljenemu voditelju JJ"......je v času črne vlade.....beležil....najprej tolarske......kasneje evrske rekorde!!!!!!

JJ......vedno poskrbi za svoje press

S čim je že prišel na oblast "glanzkopf".......aja.......izkoreninili bomo korupcijo in klientelizem!

Objavljeno

S čim je že prišel na oblast "glanzkopf".......aja.......izkoreninili bomo korupcijo in klientelizem!

Objavljeno (popravljeno)

lp vsem ... in nekje je treba zacet pa ceprav pri politiki ...

uglavnem, ne bom prevec komentiral, ker mi gredo nekateri komentarji na žolč ... upam, da ste zadovoljni z volitvami, jaz zal ne a jebat ga, bo ze bolje ...

bom samo tole prilimal, pa si poglejte, da boste videli koliko bomo sedaj na boljem, kot pa pred 4mi leti

Kučan in

... oba sta podprla levi trojček

... vodja PS SDjev

ze leze
u rito ... tko da ... volili ste, zdaj pa imamo spet komunajzerje na celu ...

... in da bi kaj takega Jansa storil, bi bilo to v vseh medijih na prvi strani, ker je pa to bil Kučan pa ni omembe vredno ... kdor obvlada medije obvlada OVCE ...pa lep vecer

Popravljeno . Popravil MiCE
Objavljeno (popravljeno)

ti jeznoritež, si sploh pozorno poslušal, kaj pravijo ti tvoji posnetki? Al maš drek v ušesih? :P

Popravljeno . Popravil mashina
Objavljeno

Od Janeza :lol1:

Objavljeno

... ali so ga ustavili ali ne ... :krneki:

Objavljeno
...

uglavnem, ne bom prevec komentiral, ker mi gredo nekateri komentarji na žolč ... upam, da ste zadovoljni z volitvami, jaz zal ne a jebat ga, bo ze bolje ...

Oh, kako me ganejo :cry: takile primerki, ki pridejo na motoristični forum s prvo objavo v politiki. Se bo splačalo?

Objavljeno (popravljeno)

če je že u kakih "štosih" se ne opravičujem, ker jih nisem pregledal :closedeyes:

JJ se zbudi. pod oknom zagleda uscan napis v snegu: JJ ODJEBI

JJ takoj pokliče Mateta: Takoj mi najdite to svinjo ki je to napisala!!

Mate po preiskavi: Preiskava urina je nedvomno pokazala, da je od Boruta Pahorja! Problem je v tem, da je pisava od Urške... :whistle:

Popravljeno . Popravil GorazdH
Objavljeno
lp vsem ... in nekje je treba zacet pa ceprav pri politiki ...

bom samo tole prilimal, pa si poglejte, da boste videli koliko bomo sedaj na boljem, kot pa pred 4mi leti

Kučan in

... oba sta podprla levi trojček

... vodja PS SDjev

ze leze
u rito ... tko da ... volili ste, zdaj pa imamo spet komunajzerje na celu ...

... in da bi kaj takega Jansa storil, bi bilo to v vseh medijih na prvi strani, ker je pa to bil Kučan pa ni omembe vredno ... kdor obvlada medije obvlada OVCE ...pa lep vecer

O, santa simplicitas...

Objavljeno
če je že u kakih "štosih" se ne opravičujem, ker jih nisem pregledal :closedeyes:

JJ se zbudi. pod oknom zagleda uscan napis v snegu: JJ ODJEBI

JJ takoj pokliče Mateta: Takoj mi najdite to svinjo ki je to napisala!!

Mate po preiskavi: Preiskava urina je nedvomno pokazala, da je od Boruta Pahorja! Problem je v tem, da je pisava od Urške... :whistle:

:lol1: :lol1: Iber-dober! :worship:

Objavljeno
O, santa simplicitas...

Ja, pa kako prav ima, a ne :P

Objavljeno

Ne :)

Objavljeno

Glede medijev se popolnoma strinjam, ker se OVCE odzivajo na gospodarjeve ukaze, če pa je gospodar pameten pa si delo olajša s psmi in ne z navadnimi, ampak s psmi goniči. Tako ostane gospodarju čas za druge reči ... :blink: :wacko: :slap: :kva2: in zgodba se konča s ... O:-) O:-) O:-) !!!!

Objavljeno

@machina ... WTF, kaj ti ni jasno ?

@HHV ... saj sem lepo napisal ;)

@TomAAAz ... si mogoce spregledal prvi link ;)

... upal sem, da boste pokomentirali posnetke, (jih je vec, najdete jih na youtubu) namesto tega ste pa mene napadli, češ da JJ lezem v anus :naughty: ... tko da jaz tukaj zakljucujem ... se pisemo v kaksni drugi temi ;)

Objavljeno
@machina ... WTF, kaj ti ni jasno ?

... upal sem, da boste pokomentirali posnetke, (jih je vec, najdete jih na youtubu) namesto tega ste pa mene napadli, češ da JJ lezem v anus :naughty: ... tko da jaz tukaj zakljucujem ... se pisemo v kaksni drugi temi ;)

Ja kolk si pa 'žleht'.

Meni je vse jasno. Enoznačnih razlag tistih dogodkov takole, pavšalno, nihče od nas ne more dati. Mnenj je lahko nešteto. Moje je tako, da gre za nekakšne medijske manipulacije in da je treba vse te izjave vrednotiti v širšem kontekstu. Na področu tega sem bolj 'švoh' - vse, kar poznam, je baba čula baba rekla, pa nekaj skopih medijskih poročil in manjših ali večjih manipulacij izjav.

Kr nek ise obešate na ene take neumnosti ti in tebi podobni janševiki.

Objavljeno

Njega ne bo noben zvolil za predsednika države, brez skrbi :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

Predsednik države je v naši ureditvi bolj ko ne oseba, ki hodi po pasjih procesijah, kramlja z varuhom/injo človekovih pravic in potrjuje diplomate. Najvišja točka (s stališča politike, seveda) kamor lahko prideš v naši državi je torej predsednik vlade, kar pa Janša je (bil).

Popravljeno . Popravil cyc
Objavljeno (popravljeno)

Ja in? Mislim, da vsak povprečno izobražen državljan ve, da ima slovenija parlamentarni sistem in kam to postavi predsednika države.

Ampak kljub temu, pa mora predsednik države, da je izvoljen na svojo reprezentativno funkcijo uživat nek splošen ugled. In upam stavit, da Janša nikoli ne bi bil, oz ne bo izvoljen za predsednika republike, ker je preveč konfliktna oseba.

Moč predsednika države vs predsednika vlade je pa v tej debati popolnoma irelevantna :)

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno

ker noben iz desnice ni bil še predsednik je ta funkcija vredna pljuvanja in omalovaževanja zgleda. za tako sliko te funkcije ima zasluge predvsem JJ, ki je nenehno blatil in se spuščal z predsedniki v spore, kar je brezveznežem itak všeč. Ni mu dišalo namreč, da ima predsednik SLovenije, pa katerikoli je že bil tako veliko podporo.

JJ naj se čim prej prefarba v belo in si obesi zvonček za vrat. :glare:

Objavljeno
Ampak kljub temu, pa mora predsednik države, da je izvoljen na svojo reprezentativno funkcijo uživat nek splošen ugled. In upam stavit, da Janša nikoli ne bi bil, oz ne bo izvoljen za predsednika republike, ker je preveč konfliktna oseba.

Zakaj misliš? Kučan je dosti bolj konfliktna oseba, pa evo ga - je bil dvakrat predsednik. Res je sicer, da to postavi Slovence v precej čudno luč, ampak kaj čmo ... :)

Objavljeno

Kučan je očitno dovolj fajn, da je bil 2x izvoljen in še tretjič bi bil takat. Ljudje so ga načeloma imeli radi. Janezka Janševega imajo pa malo manj :)

Objavljeno
Kučan je dosti bolj konfliktna oseba

Ma kaj ti to resno misliš, al se samo ornk zajebavaš??? :eek: :?

Objavljeno

Aidan White (10.10.2008)

"To se občasno dogaja v avtokratskih državah, a kolikor se lahko spomnim, se v članici Evropske unije to še ni zgodilo."

Izjava generalnega sekretarja mednarodnega združenja novinarjev Aidana Whita o Janševi zahtevi za kazenski pregon finskega novinarja kaže, da svetilnik odhajajočega predsednika vlade sveti v napačno smer.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!