Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Če mi ne vrejameš.....ti bo CyC-ko vse povedal......SF pa še naštel vse.....od leta 45 naprej!!!!!

Hehehe Klimbra ti bi res rad malo namest velikega piva? :winkiss:

Objavljeno

Paulinova Alenka je sicer na petnajst vprašanj Maga o svojem upravljanju agencije (STA ki je po novem od 14.12.2004 v lasti predsednika vlade) odgovorila s fantazijskimi navedbami in v ponedeljek odstopila iz zdravstvenih razlogov. Njene odgovore, ki presegajo celo Janševe o letečih slonih, lahko preberete v današnjem Magu.

Objavljeno
Hehehe Klimbra ti bi res rad malo namest velikega piva? :winkiss:

Faker.....hvala za "VELIKO" pivo.......

Upam, da ti v kratkem vrnem!!!!!!!!.......dva!!!!!!!!

Objavljeno

janšisti jamrajo, da so med povabljenci na kraljičino večerjo bili povabljeni sami komunisti, ne vem kaj je potem tam delal veliki JJ in ZM rupel, aja sej res, tud ona dva sta bila komunista, torej :whistle:

Objavljeno
Paulinova Alenka je sicer na petnajst vprašanj Maga o svojem upravljanju agencije (STA ki je po novem od 14.12.2004 v lasti predsednika vlade) odgovorila s fantazijskimi navedbami in v ponedeljek odstopila iz zdravstvenih razlogov. Njene odgovore, ki presegajo celo Janševe o letečih slonih, lahko preberete v današnjem Magu.

In tukaj!

In to ševica "nacionalne tiskovne agencije". Posmeh novinarstvu ... Koza zmešana ... upam ,da jo bojo dohtarji vsaj mal porihtal :)

Objavljeno

Baba je totalno prtegjena! :wacko:

Objavljeno

se je kr sam :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno

STVAR JE TAKA,STOJI PA TAKOLE!

VSI MI,ČE BI BILI NA POLOŽAJU,BI SKRBELI ZA SVOJE ŽEPE!

ČE PA BI DRŽAVO SPRAVILI V ŠE VEČJE PUFE,PA BI BILI PRIPRAVLJENI NAREDITI MARSIKAJ,DA JIH ZMANJŠAMO

Objavljeno

šešir ne sodi ostale klobuke po sebi ! :winkiss:

Objavljeno

....JA ,,KAJ PA ČE JE VSE RES,,!!!??? :rolleyes:

Objavljeno

hehe a je kdo prebral tole?

pol bo pa vik in krik, če bo janković reku de so pubertetniki. ma kašne teorije . . . . sam še grims manjka de bi pokazal kak izrezek iz cajtunga . . .

Objavljeno

Kaki pubertetniki neki - otroški vrtec ... :evilgrin:

Objavljeno

Sam neki........sej teli članki so zajebancija......ane?????.....to se en sam mal heca, da popestrijo dan ovčicam.......

dobri vici.....priznam.........

Objavljeno (popravljeno)

:slap:

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno

no ja od "njihovih" je bil tud Uran tam, se prav so bli trije ne dva :evilgrin:

Objavljeno
A Smolnikar? Tisto ni bil civilist, sploh pa - kaka je to bedarija - specialci po tvojem ne smejo nikogar aretirat ali kaj?

Sploh pa - tisto tudi specialci niso bili, če misliš policijsko enoto, pač pa vojaška policija. :P Pa ne bi sedaj z Depalo vasjo na dan hodili ...

P.S.: vsekakor mu je bila ljubša tajna policija - UDBA. Kučanu. Je dobival poročila. ;)

Ne pogrevam zadevo je pa zanimiva

Vprašajmo se

Kdo je bil Smolnikar in zakaj se je ta zadeva sploh začela?

Kdo je bil specialec v tej akciji?

Kakšna policijska enota ali vojaška policija?

.

.

.

Predvidevam pa, da se bo vse lepo nekoč razjasnilo. "Upam".

Predvsem pa je veliko oseb, ki marsikaj vedo in se lepo smejijo.........

Objavljeno
...

Predvsem pa je veliko oseb, ki marsikaj vedo in se lepo smejijo.........

Možno. Ampaq mi, ki nimamo pojma o pojmu, smo ipaq v večini. B)

Objavljeno

Na Žalah sem videl zadnjič da eno velko luknjo kopljejo hm......... pomojem so rdeči prepustili oblast belim, samo tolko da so se vsi pokazali, zdej pa zgleda prihaja dokončna očiščevalna akcija :P

Objavljeno
Na Žalah sem videl zadnjič da eno velko luknjo kopljejo hm......... pomojem so rdeči prepustili oblast belim, samo tolko da so se vsi pokazali, zdej pa zgleda prihaja dokončna očiščevalna akcija :P

Iz tvojih ust v božja ušesa!

Alah akbar!

Objavljeno
Iz tvojih ust v božja ušesa!

Alah akbar!

:worship: :worship: :worship:

Objavljeno

:topic: Da ne odpiram po nepotrebnem nove teme!Mi lahko nekdo razloži kaj pomeni kot zdaj piše za Golobiča in Gasparija,da bosta ministra brez listnice? S pravi kdo so ministri brez listnice?hvala

Objavljeno

Ja, denarnico jima bodo vzeli, takoda bosta lahko samo z eurokartico plačevala. :krneki:

Objavljeno

:kva2:

Objavljeno
:topic: Da ne odpiram po nepotrebnem nove teme!Mi lahko nekdo razloži kaj pomeni kot zdaj piše za Golobiča in Gasparija,da bosta ministra brez listnice? S pravi kdo so ministri brez listnice?hvala

Evo, tukaj je za otroke razloženo - http://www.otroci.gov.si/index.php?option=...351&mId=351 .

Drgač pa Google svašta najde, včasih tut kej pametnga.

Objavljeno

hvala!Se pravi ljudje,ki hočejo pač več plače :rolleyes: in bit ministri pa ni kje prostrora zanje in se elegantno umaknejo v ozadje.ta sloveniija :headbang:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!