SF Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 Mene to ne skrbi, jaz samo opazujem. Je pa res, da v Ljubljani raje gledam župankovića, kot pa vojaško strukturo SDS ... Roke, ki te hrani, pa že ne boš žagal? :naughty: Dr_Jakob, Alla, dotem in 4 others 5 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 Roke, ki te hrani, pa že ne boš žagal? :naughty: Sem jo že večkrat v lajfu thumper, BIZIXXX, njofra in 6 others 3 6
RHonda Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 (popravljeno) Jaz imam vseeno raje Janso (ceprav ni idealen kot ni nobeden politik) neglede na ocitke kot pa Jankovica, ki je res ena velika baraba, ne samo velika ampak ogromna. Njemu je res zivljenje pozrtija in denar, mogoce malo pretiravam, ampak dobivam tak vtis. Navadni drzavljani so njemu opice, Ljubljana pa mesto, ki ga gradi za svoj lasten ugled in razsiplje denar nas davkoplacevalcev. Pobiranje kazni za parkiranje, mestni redarji z radarji in pooblastili policije, veliki stadion, vzpenjaca in konec koncev njegovo grabljenje denarja kjer ga lahko mi gre na kozlanje. Poleg tega koketira z levico, SD in podobnimi ceprav je sam navaden kapitalist, kateri nima nic skupnega z levicarsko usmeritvijo. Go out and fuck off (namenjeno samo Zoranu) Popravljeno Februar 15, 2010. Popravil RHonda sesir, klimbra, gandi in 6 others 5 4
RHonda Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Se opravicujem, vzpenjace ni on naredil, ampak vseeno, dovolj se je sramotil in se se vedno, da ga podpirajo samo ljudje, ki imajo od njega osebne koristi. Jaz nimam niti ene. gandi, Pervy, Rude Boy in 4 others 3 4
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Pobiranje kazni za parkiranje, mestni redarji z radarji in pooblastili policije, veliki stadion, vzpenjaca in konec koncev njegovo grabljenje denarja kjer ga lahko mi gre na kozlanje. Poleg tega koketira z levico, SD in podobnimi ceprav je sam navaden kapitalist, kateri nima nic skupnega z levicarsko usmeritvijo. Go out and fuck off (namenjeno samo Zoranu) Si se že včlanil v SDS? Pervy, sesir, njofra in 9 others 5 7
Bojč Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Si se že včlanil v SDS? Se je probal učlanit, ma so ga zavrnili. Ima namreč sposobnost, da vidi lastne napake, kar je za člane SDS skrajno nezaželjena lastnost. dokaz: Se opravicujem, vzpenjace ni on naredil, sayo, klimbra, dotem in 1 other 2 2
Bojč Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Jaz imam vseeno raje Janso kot pa Jankovica--- mešaš fige in jagode- kako lahko primerjaš dovčerajšnjega precednika EU, z enim od 280 al kolko že imamo županov v naši kokoški? Pobiranje kazni za parkiranje---tega ni nikjer v svetu, ane? mestni redarji z radarji in pooblastili policije---tudi to je za svetovne razmera čista novost, ane? veliki stadion---smo edina prestolnica, ki nima spodobnega stadiona. Vsi ga obljubljajo, Zorči ga je skp postavu. vzpenjaca---spomenik, ki si ga je postavla Vika (al ktera kura že) te očitno nč hudo ne moti? konec koncev njegovo grabljenje denarja---veliki Fašist, SS-ovec al kar že je, se pa kešu na daaaaleč izogiba, ane? Pa ti se ga tudi na vse kriplje otepaš, kenede? Poleg tega koketira z levico, SD in podobnimi ceprav je sam navaden kapitalist, kateri nima nic skupnega z levicarsko usmeritvijo---na žalost imamo kar imamo in moramo izbrati manjše zlo. Go out and fuck off (namenjeno samo Zoranu)---pa vzgojen si tudi v slogo SDS-ovcev...ups...SS-ovcev. klimbra, dotem in kuntakinte 2 1
sekretar Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Sekretar in mašina vidva sta pa hecna... Jest ne zastopim, zakaj se obremenjujeta s tem, kakšne ljudi bo imela na vodilnih mestih stranka, ki jo po vajinih vpisih dob esedno sovražita. Vajina skrb je približno podobna skrbi pedofila za otrokove pravice.. Seveda se sekiram, kdo je lokalni šef v kateri stranki. Kdo pa misliš, da je po volitvah glavni dasa. In pri nas je lokalni šef tip, ki ga poznam že iz osnovne šole. Ne bi sedaj o njegovih vrlinah, ampak, ko mi on začne soliti pamet o lokalni politiki je to zame žalitev. In seveda mirno sedi v občinskem svetu in potrjuje kup neumnosti brez kančka slabe vesti. Pa ne mešat otrokovih pravic in politike. Saj tvoj intelekt verjetno zmore kakšno boljšo primerjavo. Pa srečno. njofra in klimbra 1 1
RHonda Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Si se že včlanil v SDS? Se ne bom, nikoli. Sem rekel, da niso brez napak. Je pa res, da ni neke prave stranke trenutno v Sloveniji. Pravih ljudi se manjka, barab pa se tare na vsakem vogalu (sploh) parlamenta. Jest bi imel desno sredinsko stranko s rahlim pridihom nacionalizma, socialnim cutom in postenostjo. Predvsem zadnje je pomembno. Nacional-socializem je primeren odgovor, vendar naj na to spominja samo ime, brez hitlerjevskih znacilnosti. ImenitnaPriložnost, thumper, Kramp in 4 others 2 5
Gallus Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Jest bi imel desno sredinsko stranko s rahlim pridihom nacionalizma, socialnim cutom in postenostjo. Predvsem zadnje je pomembno. ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... Rude Boy, Alla in sesir 2 1
RHonda Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 To tak ne bo noben :closedeyes: Alla in dotem 1 1
janih Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 RHonda, ti pa si optimist, če misliš, da boš od kakšnega politika kaj dobil, še vsak politik je zase grabu,
hajamoto Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Jest bi imel desno sredinsko stranko s rahlim pridihom nacionalizma, socialnim cutom in postenostjo. Predvsem zadnje je pomembno. Nacional-socializem je primeren odgovor, vendar naj na to spominja samo ime, brez hitlerjevskih znacilnosti.
daneb Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Ekipa JJ je naredila kar nekaj dobrega za nas male ljudi: ukinili so tiste zoprne nalepke ob registraciji, uvedli so poceni vinjete, ukinili so oderuške cene notarjev, uvedli red na upravnih enotah (do strank so bili uradniki bolj prijazni), uredili so študentsko prehrano itd, da ne naštevam naprej. Nekaj je bilo pa tudi kiksov, ki so jih zakuhali ministri v vladi JJ. Ne vem zakaj v tej temi tak naslov "ustavite Janšo" klimbra in dotem 1 1
Tedybear Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 (popravljeno) uvedli red na upravnih enotah (do strank so bili uradniki bolj prijazni), Mi lahko tole razložiš. Obstaja kak vzorec, analiza, raziskava.... kar bi tvojo trditev podkrepilo. Ali pa gre za tvoj osebni vtis. Se pa strinjam s teboj glede naslova. Ni več aktualen. Bo treba dodati. "Ustavite Janšo - še enkrat". Popravljeno Februar 18, 2010. Popravil Tedybear sesir 1
SF Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 (popravljeno) Najboljša analiza je stanje v denarnici povprečnega posameznika... :naughty: Imaš ti kakšen tehtnejši razlog, zakaj bi ga še ustavljal, če že stoji? (nikjer nima večine in dobesedno ne more ničesar zavirat kot se mu očita) Me zanima, kdaj bom glede na škandalozno stanje v državi videl naslov Ustavite Pahorja... Popravljeno Februar 18, 2010. Popravil SF Dr_Jakob, dotem, trebor in 1 other 4
Rude Boy Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Me zanima, kdaj bom glede na škandalozno stanje v državi videl naslov Ustavite Pahorja... ja ka še čakaš ! olimpijsko medaljo, al dovoljenje generalštaba SDSS JaJcpok Veliki & Nezmotljivi & Nedložni ! SF tema o Boratovih nebulozah pa tudi že obstaja ! sam tebi zgleda malce vid že peša, pa tudi pri kolektivnem spominu si nekaj na veliko pomešal ! daneb, Kramp in oks 1 2
TOMTECH Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Najboljša analiza je stanje v denarnici povprečnega posameznika... Imaš ti kakšen tehtnejši razlog, zakaj bi ga še ustavljal, če že stoji? (nikjer nima večine in dobesedno ne more ničesar zavirat kot se mu očita) Me zanima, kdaj bom glede na škandalozno stanje v državi videl naslov Ustavite Pahorja... Morda pol leta pred naslednjimi volitvami, ce bo sploh se obstajala drzava!!!
Rude Boy Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 poslušta vidva "slepca" saj lahko spremenita naslov, pa tudi kako mnenje lahko dodata: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=28630 oks, SF, njofra in 1 other 1 3
SF Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Mogoče sem res slep, ampak čut, ki se mu reče otip, s katerim lahko zaznam hitrejše mesečno pešanje debeline zloženih bankovcev v denarnici in predčasno pomanjkanje le teh, mi pa še dobro služi... Dr_Jakob, dotem in gody01 2 1
Tedybear Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Najboljša analiza je stanje v denarnici povprečnega posameznika... :naughty: Imaš ti kakšen tehtnejši razlog, zakaj bi ga še ustavljal, če že stoji? (nikjer nima večine in dobesedno ne more ničesar zavirat kot se mu očita) Me zanima, kdaj bom glede na škandalozno stanje v državi videl naslov Ustavite Pahorja... Borči se bo ustavil sam. Človek je stopil v prevelike škornje...s tem se oba strinjava. Sem pa mnenja, da v trenutni situaciji tudi JJ ne bi bil kaj dosti boljša izbira. Mogoče bi vse skupaj zgledalo malo manj konfuzno.
Rude Boy Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Mogoče sem res slep, ampak čut, ki se mu reče otip, s katerim lahko zaznam hitrejše mesečno pešanje debeline zloženih bankovcev v denarnici in predčasno pomanjkanje le teh, mi pa še dobro služi... kaki car - kapitalist, ki lahko zlaga bankovce po debelini ! jaz lahko samo poslušam kako mi razbijajo kovanci jajca in glavo ! :krneki: Alla, oks in riderrgirl 2 1
SF Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 In ti meni potem govoriš slepec???? Tole je res neumna debata, ki služi odvračanju pozornosti pred resničnimi problemi. Uživajte! dotem, Dr_Jakob in Rude Boy 2 1
daneb Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Mi lahko tole razložiš. Obstaja kak vzorec, analiza, raziskava.... kar bi tvojo trditev podkrepilo. Ali pa gre za tvoj osebni vtis. Se pa strinjam s teboj glede naslova. Ni več aktualen. Bo treba dodati. "Ustavite Janšo - še enkrat". Gre za moje osebne izkušnje in za njimi stojim! 1OO% dotem 1
Brihta Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Jst naravnost obožujem JJ-ja :yes: daneb in Rude Boy 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se