Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

JJ ne poziva in ne bo na ulice.

To je lahko za njega kontraproduktivno

in predvsem ne rabi tega

Je vlada(na žalost) tako sposbna, da ne rabi kritike

Kolikor vem ,je mesec, dva, tri, štiri mesece nazaj na www.sds.si, v medijih in nasploh govoril v stilu "se vidimo spomladi na ulicah" itd.

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Pišeš, da je JJ vedel da bo kriza, prepustil oblast in zdaj čaka, da Borut reši krizo in potem on kot zmagovalec vlada v lepih in pravih časih.

Ne vem, prijatelj, a si ti samo polpismen ali tričetrt?! Če že nekaj komentiraš, vsaj poskušaj prebrati do konca. Ostalo je blamiranje.

Napisal sem, da je JJ pred volitvami govoril, da krize NE BO, ali vsaj da bo minimalna. Kaj ti tukaj ni jasno?!

Ostalo, kar si napisal, je brez pomena, ker že v štartu totalno zgrešiš poanto.

Objavljeno

Kolk ste anti JJ-jevci zdej zabavni, k nocete sledit tekocim dogodkom, npr. upokojenski reformi, k bo vse slovence zajebala, arbitraznem sporazumu, k bo prodala naso juzno mejo, kar ni uspelo niti v vojnah, prodaji Postojnske jame,... itd. sploh niso vec pomembni, pomembno je vse ostalo, a ne? :D Teoretiziranje, blatenje en prek drugega, komunajzerji gor in dol... a je sploh vazno? Pa ne bom reku, da ni. Ampak trenutno na Slovenijo prezi tolk drugih nevarnih reci, za katere je Pahorjeva vlada popolnoma nesposobna. Vse bodo pripravili, vse bodo postimali... jadijadijadi blablabla... BODO??? HALOOO?? To bi ze moralo laufat!! SDS jim je poslal celo pakungo protikriznih ukrepov, pa ce bi jih sprejeli vsaj 20%, bi bilo precej boljse. So pa Pahorjevi genijalci ali barabe (kakor vam je ljubse) zavrnili vse v enem kosu.

Lusno, lusno.

Torej je samo pomembno, da te oropajo "tapravi", al kako? Fajn. Tisti, ki ste volil te butle, ste krivi.

Objavljeno

Kolk ste anti JJ-jevci zdej zabavni, k nocete sledit tekocim dogodkom, npr. upokojenski reformi, k bo vse slovence zajebala, arbitraznem sporazumu, k bo prodala naso juzno mejo, kar ni uspelo niti v vojnah, prodaji Postojnske

"vse slovence zajebala"? Stari, v riti smo prav zato, ker sistem ni bil dovolj strogo in celovito zastavljen! Pismo, da se za penzjon upošteva le tistih 15 al koliko najlepših let ... super ,to pomeni, da imajo naši fotri in mame "ok penzije", mi bomo pa gagali ... poleg tega, da je naša generacija fasala to, da smo od štarta v dokaj krutih kapitalističnih pogojih začeli delovati.

Meni se zdijo predpostavke nove reforme OK in jih podpiram. Naj bo vse pač pošteno odmerjeno. In ne, žal nisem začel delati z 18 leti ... nisem že "na pol poti", ampak bistveno manj.

Glede južne meje - ja, ful jo prodajajo ... daj nehi cvilakat.

Objavljeno

"vse slovence zajebala"? Stari, v riti smo prav zato, ker sistem ni bil dovolj strogo in celovito zastavljen! Pismo, da se za penzjon upošteva le tistih 15 al koliko najlepših let ... super ,to pomeni, da imajo naši fotri in mame "ok penzije", mi bomo pa gagali ... poleg tega, da je naša generacija fasala to, da smo od štarta v dokaj krutih kapitalističnih pogojih začeli delovati.

Meni se zdijo predpostavke nove reforme OK in jih podpiram. Naj bo vse pač pošteno odmerjeno. In ne, žal nisem začel delati z 18 leti ... nisem že "na pol poti", ampak bistveno manj.

Glede južne meje - ja, ful jo prodajajo ... daj nehi cvilakat.

se strinjam... vsak naj dobi penzijo primerljivo njegovim vplačilom v sklad(e)... potem naj zmanjšajo OBVEZEN prispevek in zanemarijo socialo pri tistih, ki pri 20letih tulijo, da ne bodo plačevali prispevka, ker penzije ne bodo dočakali.. potem pa jo dočakajo in tulijo : kje je moj penzjon? (oz. s takim ne morm žvet); ne plačujejo prispevkov za zdravstvo in tulijo: bolan sm, zakaj me ne zdravite? in povečati delovno dobo na mejo, kjer marsikoga več ni je... kaj že? celo kratko delovno življenje sem plačeval v sklad(e), škripnil kmalu po 'upokojitvi'...; kam da država MOJ vplačan denar? mojim dedičem? ja, pa jade...

Objavljeno

Vse bodo pripravili, vse bodo postimali... jadijadijadi blablabla... BODO??? HALOOO?? To bi ze moralo laufat!! SDS jim je poslal celo pakungo protikriznih ukrepov, pa ce bi jih sprejeli vsaj 20%, bi bilo precej boljse. So pa Pahorjevi genijalci ali barabe (kakor vam je ljubse) zavrnili vse v enem kosu.

PS: se ti zdi ,da uni prej so pa pustili zadevo v bleščečem stanju in optimalno pripravljeno na krizo? Glede nat o, da je Janša še v času volitev razlagal, da krize skorajda ne bo ... Japajade.

Objavljeno

Kolk ste anti JJ-jevci zdej zabavni, k nocete sledit tekocim dogodkom, npr. upokojenski reformi, k bo vse slovence zajebala, arbitraznem sporazumu, k bo prodala naso juzno mejo, kar ni uspelo niti v vojnah, prodaji Postojnske jame,... itd. sploh niso vec pomembni, pomembno je vse ostalo, a ne?

Jasno, naša južna meja bo šla kar tako, itak bomo brez morja, pa še Postonjska jama bo postala država v državi... Dej, ne budalaštej. Kakor vem, je bil arbitražni sporazum potrjen s strani ustavnega sodišča z veliko večino. Torej tudi s t.i. "desnimi" sodniki.

In če se prav spomnim, doživljate janšajzarji orgazme ob Kresalkinih internetnih gatah, bulmastifih in podelitvah odlikovanj starim udbovcem... Kdo torej vlaga abervezne interpelacije in blokira ukvarjanje z razvojem in trenutnimi kriznimi problemi?

Objavljeno

Kolk ste anti JJ-jevci zdej zabavni

Torej je samo pomembno, da te oropajo "tapravi", al kako? Fajn. Tisti, ki ste volil te butle, ste krivi.

Krivci so tudi tisti, ki na volitve sploh niso šli.

Objavljeno

se strinjam... vsak naj dobi penzijo primerljivo njegovim vplačilom v sklad(e)... potem naj zmanjšajo OBVEZEN prispevek in zanemarijo socialo pri tistih, ki pri 20letih tulijo, da ne bodo plačevali prispevka, ker penzije ne bodo dočakali.. potem pa jo dočakajo in tulijo : kje je moj penzjon? (oz. s takim ne morm žvet); ne plačujejo prispevkov za zdravstvo in tulijo: bolan sm, zakaj me ne zdravite? in povečati delovno dobo na mejo, kjer marsikoga več ni je... kaj že? celo kratko delovno življenje sem plačeval v sklad(e), škripnil kmalu po 'upokojitvi'...; kam da država MOJ vplačan denar? mojim dedičem? ja, pa jade...

Tvoj denar gre tvojim staršem, denar tvojih otrok boš prejemal ti.

Glede ostalega se strinjam. Trenutno vsi iščejo možnosti, kako se izogniti plačilu dajatev in prispevkov pokojninsko blagajno - čudežni pojem KILOMETRINE in MALICE pri tem zelo pomaga ... Ravnokar se oddajajo bilance in kilometrine rastejo kot gobe ;-). V tujini tega ni ...

Objavljeno

In če se prav spomnim, doživljate janšajzarji orgazme ob Kresalkinih internetnih gatah, bulmastifih in podelitvah odlikovanj starim udbovcem... Kdo torej vlaga abervezne interpelacije in blokira ukvarjanje z razvojem in trenutnimi kriznimi problemi?

Stari, za tole dobiš ekstra beerco jutri na Metropolisih.

Ob 20.30 pr šanku!

Vabljen tudi Janez Janša, če to bere slučajno! :-)

Objavljeno

...Tvoj denar gre tvojim staršem, denar tvojih otrok boš prejemal ti...

vzajemnost? hebi, ga... pri današnji brezposelnosti čakat na denar mojih otrok? verjameš?

brez konkretnega ruka se zadeva ne bo spremenila pa naj gospodje obljubljajo karkoli...

Objavljeno (popravljeno)

...Ampak trenutno na Slovenijo prezi tolk drugih nevarnih reci, za katere je Pahorjeva vlada popolnoma nesposobna. Vse bodo pripravili, vse bodo postimali... jadijadijadi blablabla... BODO??? HALOOO?? To bi ze moralo laufat!! SDS jim je poslal celo pakungo protikriznih ukrepov, pa ce bi jih sprejeli vsaj 20%, bi bilo precej boljse. ...

Lahko iz tvojih izvajan sklepam, da so Janževci sposobnejši za reševanje težav kot trenutni?

Ja šur de, kdo je pa prej začel drek srat? Do zadnjih volitev smo bili v njem do kolen, sedaj pa samo narašča tja do jajc. Ko se bodo poli obrnili, bomo do popka, potem do vratu, nakar bo komanda "Sedi!".

Ne flancat! Isto sranje, drugo pakovanje. Za razliko, da ob janževcih moraš znat še "Ave marij" molt, jaz pa raje "bandiera rossa" zvižgam.

Veš preveč na mrazu posedat skodi možganskim celicam. Obema, levi in desni, pa še lastika, ki ti drži ušesa skup se lahko strga!

Popravljeno . Popravil Kramp
Objavljeno

Tale tema zdaj že bolj spominja na "ustavite komuniste". Komunizem je zelo odporen virus in vse skozi mutira, ter je že skoraj enakovreden kapitalizmu.

ilus-osel_je_osel.jpg

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Tale tema zdaj že bolj spominja na "ustavite komuniste". Komunizem je zelo odporen virus in vse skozi mutira, ter je že skoraj enakovreden kapitalizmu.

Komunizem v svoji osnovi sploh ni slab(če si se že kdaj mal poglobil)...tko kot tud ni vse slabo pri kapitalizmu.

Problem so ljudje, ki v imenu enega ali drugega samo na svojo rit mislijo.

Izprijenost, samovšečnost, sebičnost...(dodaj še poljubno število slabšalnic), pač ne pozna barve(in tud sistema ne) :whistle:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Napisal sem, da je JJ pred volitvami govoril, da krize NE BO, ali vsaj da bo minimalna. Kaj ti tukaj ni jasno?!

že tako je vse v "krcu" ( po želji dodaj "u" ali strešico) ... kaj bi šele bilo če bi rekel da bo kriza huda...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

vzajemnost? hebi, ga... pri današnji brezposelnosti čakat na denar mojih otrok? verjameš?

brez konkretnega ruka se zadeva ne bo spremenila pa naj gospodje obljubljajo karkoli...

Ta konkretni "ruk" je reforma, ki jo skušajo sedaj sprejeti ...

A tebi ni bedno, da nekdo 15 let "lepo plačuje", 20 let pa "minimalca", potem pa ima "lepo" penzijo? ...

In ja - verjamem ,da z ekstremno liberalizacijo (po sistemu - vsak naj si po svoje špara, nič ni obvezno vplačevat, itd.) bo samo še bolj ekstremna scena med ljudmi - nekaj jih bo malo bolje preskrbljenih, večina pa bistveno slabše. In potem se bomo čez 50 let spet šli reforme ...

Objavljeno

Kdo ti je to prišepnil - župnik ali kak lokalni SDS odbor?

Objavljeno

Ni potrebna posebna pamet, da do tega sam prideš, če greš naprej.:photo:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

"vse slovence zajebala"? Stari, v riti smo prav zato, ker sistem ni bil dovolj strogo in celovito zastavljen!

hmmm. naj me kdo popravi, a kdo so ze bili priskledniki pri vseh teh "reformah" in zastavljanju?! sigurno cisto druga kasta kot je sedaj na ablasti (zihr je JJ kriv).

Ta konkretni "ruk" je reforma, ki jo skušajo sedaj sprejeti ...

A tebi ni bedno, da nekdo 15 let "lepo plačuje", 20 let pa "minimalca", potem pa ima "lepo" penzijo? ...

niti najmanj; a bi znal osebno bolje poskrbeti za lastno penzijo.

In ja - verjamem ,da z ekstremno liberalizacijo (po sistemu - vsak naj si po svoje špara, nič ni obvezno vplačevat, itd.) bo samo še bolj ekstremna scena med ljudmi - nekaj jih bo malo bolje preskrbljenih, večina pa bistveno slabše. In potem se bomo čez 50 let spet šli reforme ...

ja kako? a zdaj je pa liberalizacija slaba? :blink:

ti zivis v sloveniji ali v argentini?

Objavljeno

...

ja kako? a zdaj je pa liberalizacija slaba? :blink:

...

Časi, ko je bila liberalizacija dobra so že nekoliko mimo. Sploh ta neoliberalizacija.

Zato so tudi SD na zadnjih volitvah dobili toliko glasov, ker smo Roparski liberalizem že okusili.

A sedaj se je Pehar suhih hrušk izkazal za nategona prve sorte. Še sam je izjavil kretenizem, da je on socialni liberalist. :blink:

Objavljeno

Časi, ko je bila liberalizacija dobra so že nekoliko mimo. Sploh ta neoliberalizacija.

Zato so tudi SD na zadnjih volitvah dobili toliko glasov, ker smo Roparski liberalizem že okusili.

A sedaj se je Pehar suhih hrušk izkazal za nategona prve sorte. Še sam je izjavil kretenizem, da je on socialni liberalist. :blink:

So ti uspeli prodat te banane?....mi nismo doživeli liberalizem, ampak(seveda pod pretvezo nacionalnih interesov) krajo.

Če ne bi blo vsaj uradno za enake obravnave potencialnih kupcev(torej tudi tujcev), bi ˝tajkuni˝ podjetja prevzeli še cenej(mal smo se pa že rabili bati reakcije severnih narodov).

Torej kakršnakoli zapiranja bi roparicam(ki so bili vsi po vrsti naše gore listi-odraščali že tudi v času drugih sistemov in ne liberalizma), sam še olajšala delo, ker bi jim podjetja šenkal(pa ne, da jih je zdaj drago stalo).

Prav bi bilo, da bi podjetja pokupili tist, ki bi dali največ in ne tisti, ki so imeli žegen politike(upam, da se strinjava, da za tak način dela ni liberalizacija, ni nič kriva). Torej bi rabili dati denar iz lastnega žepa in ne z zastavo bodočega nakupa(oziroma s posojili navadne raje preko državnega bankomata z imenom NLB in ostalih). Pa ne mislit, da sem pristaš razprodaje državnih podjetij, sam je potrebno štekat, da število podjetij tako opevanega interesa, manj, kot je prstov na rokah.

In dokler bodo ljudi uspeli strašiti z nacionalnimi interesi(dokler ni ta interes življenje dostojno človeka) bomo v riti. Danes od tebe hočejo denar, jutri mogoče pridejo po ledvico...

Objavljeno

...

In dokler bodo ljudi uspeli strašiti z nacionalnimi interesi(dokler ni ta interes življenje dostojno človeka) bomo v riti. ...

Moj podpis!

Objavljeno

So ti uspeli prodat te banane?....mi nismo doživeli liberalizem, ampak(seveda pod pretvezo nacionalnih interesov) krajo.

Če ne bi blo vsaj uradno za enake obravnave potencialnih kupcev(torej tudi tujcev), bi ˝tajkuni˝ podjetja prevzeli še cenej(mal smo se pa že rabili bati reakcije severnih narodov).

Torej kakršnakoli zapiranja bi roparicam(ki so bili vsi po vrsti naše gore listi-odraščali že tudi v času drugih sistemov in ne liberalizma), sam še olajšala delo, ker bi jim podjetja šenkal(pa ne, da jih je zdaj drago stalo).

Prav bi bilo, da bi podjetja pokupili tist, ki bi dali največ in ne tisti, ki so imeli žegen politike(upam, da se strinjava, da za tak način dela ni liberalizacija, ni nič kriva). Torej bi rabili dati denar iz lastnega žepa in ne z zastavo bodočega nakupa(oziroma s posojili navadne raje preko državnega bankomata z imenom NLB in ostalih). Pa ne mislit, da sem pristaš razprodaje državnih podjetij, sam je potrebno štekat, da število podjetij tako opevanega interesa, manj, kot je prstov na rokah.

In dokler bodo ljudi uspeli strašiti z nacionalnimi interesi(dokler ni ta interes življenje dostojno človeka) bomo v riti. Danes od tebe hočejo denar, jutri mogoče pridejo po ledvico...

Od mene si dobil + LP floppy_disk_walking.gif

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

vsak svojega hvali(pa čeprav dva stavka nazaj pove, da so za en k...)..jebat ga, večina je pač strankarsko opredeljena(pa čeprav v glavnem na emocionalni bazi-saj se grehi lastnih favoritov bistveno lažje oprostijo:) )...je pa res, da so simpatizerji JJ bistveno bolj vestni volivci in potem pristaši liberalnih pogledov hodijo glasovat proti JJ. Kao manjše zlo.

Osebno sem(in vedno bom) liberalnih nazorov(s tem, da ne tega izraza enačit s slovensko politično stranko)

Volk JJ, njegovi grehi in dokazovanje? Prodaja orožja v času njegovega ministrovanja...ne me basat...sem že napisal, da bi sam takratnega vratarja v Gotenici moral mal izprašat...pa ga poznam osebno, tko da nebi

Sam to nepreganjanje je itaq značilno za politike v SLO(ne glede na greh in barvo), tko da ne rabiš nič za nasprotno stran govort

Pa za poštenost v politiki in spremnih dejavnostih?! Nimam nič npr proti provizijam(jih srečujem redno in je pri novih projektih nekaj čist samoumevnega). V Nemčiji jih lahko celo prikažemo kot strošek :naughty:.

Bi pa hotu podat dva konkretna primera, zakaj se npr lahko porabijo(prvi je iz Italije, drugi pa SLO)

1. Za provizijo je župan pričakoval zamenjavo strehe na telovadnici osnovne šole(in posodobitev)

2. Vse se je nakazalo na račune podjetij 5 vodilnih uslužbencev v občini(preko svetovalnih pogodb)

Aja...vrednost projektov je bila cca identična...s tem, da so v drugem primeru zahtevali cca 4x višje provizije(pa bi že prvi znesek kupil par BMW-jev X6)

In na konc imamo italjane za koruptivne :headbang:....aja pa strankarska usmerjenost omenjenih petih? Mavrična(vse politične barve naše scene) :whistle:

To je samo en majhen primer(pa ni sam podkupovanje v igri). Zato me ne bodo videli na naslednjih volitvah..pa ne zato ker(kot Mashina pravi) bi šlo za neko empatijo/depresijo/malodušnost itd...ampak enostavno, ker sem prišel do spoznanja, da ne glede komu dam glas, edino kar s tem naredim je, da dam legitimnost volitvam...jbg opcije da na volitvah obkrožiš, da so vsi ponujeni za en k pač ni...državljansko dolžnost pa že z eno udeležbo pri akciji očistimo Slovenijo za par volitev(glede na sedanje stanje) not prnesem O:-)

Ne vem kolikokrat kot papagaj, verjetno je veliki večini aktivnih v tej temi to domače-men je mal mim, moram napisat, da sem kritik in da se distanciram od veliko stvari, ki jih lahko JJ pripišemo.

VENDAR ena od velikih neumnosti in stvari, ki mu koristijo so obtožbe, da se je ON okoristil. (Ne da se mi več trditve utemljevat, ker sem že.)

In nespametna je neudeležba na volitvah. Že zato, ker s tem delaš ravno to kar bi ti, ki jih kritiziraš, radi

Objavljeno

Kolikor vem ,je mesec, dva, tri, štiri mesece nazaj na www.sds.si, v medijih in nasploh govoril v stilu "se vidimo spomladi na ulicah" itd.

:worship:

in ti mu vse verjameš :eek:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!