enduraš Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 GTA3 lohk posodm ,ker ga trenutno ne špilam Mogoče bi si pa res kakšnega nortona omislu :twisted:
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 GTA3 lohk posodm ,ker ga trenutno ne špilam Mogoče bi si pa res kakšnega nortona omislu :twisted: Kaki norton ne ga srat, f-secure :twisted:
MotoRossi Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 f-secure nima za burek :wink: :) Noja, men se je prej zloadal zato sm ga pa uporabu :twisted: :wink:
enduraš Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 no jaz sem nortona cvajtaužent dolzvleku in ga usposobil in update-al...namesto mene se je znebu vse nesange! NORTON ANTIVIRUS 2002 RULS!!! pospravu je neki čez 230 okuženih fajlov :? Računalnik dela 1000% hitreje ...le zakaj?
gebre Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 meni SBK2001 dela čist normalno na XPjih... SI probal dat na compatibility za 2000? ke pa se to naštima????
gebre Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 na www.igralec.com sem prebral rewiew za DUCATI WORLD CHALLENGE a je igra že zuni,cena....??? LP by gebre
igralec Objavljeno September 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2002 igra je zuni že leto in pol :D Kje jo dobiti pa ne bi ravno vedel... vsi ste pa vabljeni na forum, ki je še čisto svež :wink:
igralec Objavljeno September 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2002 slede SBKja... desni klik na .exe, properties in imaš jeziček compatibility.
gebre Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 slede SBKja... desni klik na .exe, properties in imaš jeziček compatibility sm naštimov pa še zmeri isto, zalaufa do EA-sports tip pove ta svoje po pa začne ekran blinkat pa spet u winse! LP by gebre
Dream_er Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Kje lahko dobim MOTO GP??????????? A ga mogoče že kdo ima ??? Kakšen je kaj ta špil? Baje naj bi bil hud.
igralec Objavljeno September 4, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2002 preberi opis :D mislim pa da bi ga morali imeti v trgovinah že kake 2 meseca...
vrho1679 Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 na www.igralec.com sem prebral rewiew za DUCATI WORLD CHALLENGE a je igra že zuni,cena....??? LP by gebre Ne se preveč grebst. Igra je zelo zanič (revija Joker, pa še demo sem "igral"). Najbolš je še vedno SBK 2000 (tuki je tud Ducati), najbolj realističen pa GP 500 (tuki pa sam 2-taktarji). --------------------------------------------------------------------------------- A kdo kej špila fantazijske igre tipa Ultima IX, Gothic, System Shock, Warcraft, Diablo, Morrowind, ...
BC Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 uf gothic je moj najljubši špil :o komi čakam dvojko. pa sistem shock je tut dobr pa dungeon siege...
igralec Objavljeno September 9, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2002 nov opis: mafia :D pa če se komu da na forum joinat :wink:
speed Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Jst mam tut SBK 2001 in bi jo ful rad igrov sam mi ne dela. Problem: Pridem v igro izberem motor, stezo, skratka vse, ko kliknem trening mi napiše, da naj vstavim CD. Crack mam tut posnet. Mam pa Win me, katere bom zdej taku ven zabrisu da bo hudo. Formateraš naložiš evo ti dva dni pa so že problemi.
igralec Objavljeno September 14, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2002 Unreal Tournament 2003 demo je zunaj 8)
Pervy Objavljeno September 14, 2002 Opozori Objavljeno September 14, 2002 GTA3 lohk posodm ,ker ga trenutno ne špilam a ma kdo GTA2 za posodit, prodat, prepect,.......bi rad igral prvo gta2 preden bom enkrat se gta3 :lol:
Ales Objavljeno September 14, 2002 Opozori Objavljeno September 14, 2002 GTA3 lohk posodm ,ker ga trenutno ne špilam a ma kdo GTA2 za posodit, prodat, prepect,.......bi rad igral prvo gta2 preden bom enkrat se gta3 :lol: Se mi zdi da jo mam nekje na enem cd-ju, morem mal poiskat, pa ti javim.
strom Objavljeno September 14, 2002 Opozori Objavljeno September 14, 2002 uf gothic je moj najljubši špil :o komi čakam dvojko. pa sistem shock je tut dobr pa dungeon siege... Pa sem lih hotu prašat če še kdo pozna to zadevo... sam mi enmejčkn počas dela na C400-450 pa 192 RAMa... pa 16MB ATI. :D LP
igralec Objavljeno September 15, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2002 škoda k nisem igral gothica :)
Thundercat Objavljeno September 21, 2002 Opozori Objavljeno September 21, 2002 MAFIA je zakon!!!!!!!!!!!! 8) 8)
Dave Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 No ja, sploh ne motoristicna igra, ampak izide pa februarja. Pa se Slovenska je, pa se nasa firma jo dela: http://mistmare.arxeltribe.com Aja, de ne bo pomote, nisem mislil, na Arxel Tribe, ampak na sinister systems (ko sem napisal nasa firma). (direktor press)
Ales Objavljeno Oktober 10, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2002 Prihaja dobra motoristična igra Riding Spirits. Bo nenakšen Gran Turismo z motorji. Na žalost zaenkrat samo za Playstation.
igralec Objavljeno Oktober 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2002 upam da bo kdaj za PC...
igralec Objavljeno Oktober 15, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2002 ... medtem je pa zunaj demo Need For Speed: Hot Pursuit 2, ki izgleda v praksi takole :arrow: http://mitja.oberc.com/nfshs2.jpg 8) aja, pa pol mega slika je, ker pač ne smemo šparati pri tako dobri grafiki in resoluciji :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se