Skoči na vsebino

Dolomiti

kasti

Priporočene objave

Jaz sem 3 dni spal na enam mestu.

Koliko si pa potem videl??

Ne razumem pa tistih ki šotorijo..... Niti na kraj pameti mi ne pade, da bi se za cca. 15€ na noč, kolikor znese razlika med kempom in sobo odpovedal udobju kot je mehka postelja, topel tuš, dosti manj prtljage na motorju, nobenega dela z postavljanjem in podiranjem šotora, da sploh ne govorim o primerjavi šotor/soba če je dež.

Če nebi dobil sobe, nebi šel v dolomite.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Koliko si pa potem videl??

Spal sem v kraju Oberegen. Kam vse se da od tam v enem dnevu priti, pa si poglej na zemljevidu.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

S tem si me pa res prepričal v taborjenje :rolleyes:
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne razumem pa tistih ki šotorijo..... Niti na kraj pameti mi ne pade, da bi se za cca. 15€ na noč, kolikor znese razlika med kempom in sobo odpovedal udobju kot je mehka postelja, topel tuš, dosti manj prtljage na motorju, nobenega dela z postavljanjem in podiranjem šotora, da sploh ne govorim o primerjavi šotor/soba če je dež.

* da ti pomagam -> mogoče za to, ker jim je všeč šotoriti -> jaz če se le da grem na dopust s šotorom in se z velikim veseljem odpovem užitkom mehke postelje itd.

* glede rezervacije pa je to precej normalno da v sezoni rezerviraš, izven sezone pa to ni potrebno, ker dobiš ceneje na mestu samem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

* da ti pomagam -> mogoče za to, ker jim je všeč šotoriti -> jaz če se le da grem na dopust s šotorom in se z velikim veseljem odpovem užitkom mehke postelje itd.

Res je. Ni vse v denarju/stroških poti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S tem si me pa res prepričal v taborjenje :rolleyes:

Kdo pravi, da sem to poskušal? Prepričevati prepričanega je pa res jalovo početje. Hotel sem samo povedati, da smo ljudje pač različni. In (kot sem napisal nekje na prvi strani) nekateri ne bi nikoli zamenjali sobe za šotor, drugi obratno, tretji pa nekje vmes. In ti si pač pri "ta hotelskih", no need to be ashamed :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Razloži....... V čem je čar???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tudi če se prevrneš iz leve na desno in hkrati narediš stojo na en roki ti verjetno ne bo nič bolj jasno in ti kampiranje še vedno ne bo všeč ...

... šotor je fajn ... hotel tudi ... vsak po svoje ... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hotel ali sobica prideta v poštev samo, če izgubiš šotor. A ne, Hotschko? :D ;)

šotora še nisem izgubil, spalnih vreč in pregrinjal za motor pa kar nekaj B) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

* čar je ravno v tem da ni tako kot doma, da je drugače

* ali drugače: robinsonovski pustolovski duh, ko živiš v šotorčku, kuhaš na minimalnem koharčku instnt juhico in makarončke, sediš na golih tleh, spiš na armafleksu in spalki -> ni lepšga

* da ne omenim nevihte, ko nažigajo strele da si ves posran in premišljuješ ali bo strela udarila v tvoje drevo ali ne in ali bo šotor veter odnesel ali ne in ali te bo zalilo in boš spal nekje pod kapjo :D

eto to, ampak tako kot je v enem prejšnjem postu napisano, vsak po svoje uživa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 let pozneje...
no ta petek grem pogledat kaj je na stvari.......vreme bo :yea1: (upam) :doze:

sicer grem sam za en dan....... :blush:

Mihc, greš sam, al vas gre več :? :? :?

Bi šla enkrat s tabo kakšen krogec :grim , da spijeva kakšen kafe, pa saj veš...mal počvekava, pa nardiva kakšn km....

lepo vozi....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mihc, greš sam, al vas gre več :? :? :?

Bi šla enkrat s tabo kakšen krogec :grim , da spijeva kakšen kafe, pa saj veš...mal počvekava, pa nardiva kakšn km....

lepo vozi....

sam :blush: pač klapa dela pa nima cajta :closedeyes: al pa volje :angry2:

no ja dos nism šou nikamor k sem šele zdele pršu iz bolnice(sem še šou mal krvodajalca) :P gužva pa taka :OK:

kak krogec?!

lohk tud dva,tri......tati ni blema z največjim veseljem!!!! :OK:

sam zment se morva :D :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam :blush: pač klapa dela pa nima cajta :closedeyes: al pa volje :angry2:

no ja dos nism šou nikamor k sem šele zdele pršu iz bolnice(sem še šou mal krvodajalca) :P gužva pa taka :OK:

kak krogec?!

lohk tud dva,tri......tati ni blema z največjim veseljem!!!! :OK:

sam zment se morva :D :P

miha kaj greva do ilirske? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, potem se bomo pa mogoce jutri srecali na poti :)

Greva z Vuk76 malo pogledat, če so se že kaj zravnali tile hribčki ...

Yeahhhh,direktor odobril dopust,tako,da ni več ovir za potepanje po Dolomitih. :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 mesecev pozneje...

Ne vem, zakaj se dela science fiction okoli Dolomitov. Zadeva je lepa za videti in relativno dovolj blizu, da si lahko vsak vikend v Dolomitih. Cortina d Ampezo je lahko enodnevni izlet. Vse ostalo pa bolj ali manj tudi. Greš pač trikrat. Štirikrat na sezono. Pa kaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem, zakaj se dela science fiction okoli Dolomitov. Zadeva je lepa za videti in relativno dovolj blizu, da si lahko vsak vikend v Dolomitih. Cortina d Ampezo je lahko enodnevni izlet. Vse ostalo pa bolj ali manj tudi. Greš pač trikrat. Štirikrat na sezono. Pa kaj?

:grupni: :grupni: :grupni:

Pa smo res kreteni vsi skupaj :slap:

gattolina ima odgovor na vsa vprašanja :010

Predlagam, da forum spremenimo v "Vi sprašujete gattolina odgovarja " :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni slaba ideja. Glavni in odgovorni urednik bo: BMWSLO. Če Gattolina ne bo vedel, vam bo na vaša vprašanja odgovarjal priznani potovalni mojster: BMWSLO.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BMWSLO: pa ne se sekirat, človek je postal VSEVED v manj kot dveh mesecih -

to je pa tudi neka, a ne?!? :devil:

Se strinjam ja :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BMWSLO: pa ne se sekirat, človek je postal VSEVED v manj kot dveh mesecih -

to je pa tudi neka, a ne?!? :devil:

:topic: je možakar pač razgledan in veliko ve saj je že dolgo nasvetu :whistle: :whistle:

Popravljeno . Popravil atek
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Štiri leta so okrog, kar sem jih nazadnje obiskal. Napadem jih konec junija...... :whistle: .

PS Zakaj pa se ukvarjate toliko z vsevedi? A je to kakšno merilo?

:grrr imaš prav . Ga damo na ignor :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol1:

Štiri leta so okrog, kar sem jih nazadnje obiskal. Napadem jih konec junija...... :whistle: .

PS Zakaj pa se ukvarjate toliko z vsevedi? A je to kakšno merilo?

Tiho bodi mojster... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!