Salieri Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Zdravo! Pri nekaterih reklamah na vrhu strani, se ko le te tečejo, ne da uporabljat iskalnika. Ko bi ga rad odprl, se sicer odpre, vendar se skrija za reklamo in je tako neuporaben. Če se da, bi lahko zrihtali to zadevo. Thanks... LP boštjan
Hanzi Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Hm očitno nimam samo jaz te težave. Težavo sem opisal v temi predlogi pripombe, je pa res da se ne pojavi vedno. :hmm:
simonsi Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 to smo že debatirali. Baje je problem v flash animacijah, ki so vedno na vrhu.
Lowrenc Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 Zakaj pa potem ne naredijo tako, kot je bilo v ''starih dobrih časih'', ko ti je ob kliku na ''iskalnik'' odprlo kar novo okence? Samo predlog... Ker tistim, ki malo več uporabljajo/mo iskalnik se bo počasi strenalo...
Vucko Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 hm... glede na to da se je odprla ta tema in se pisalo o tem leto dni nazaj, me zanima ce misli kdo kaj ukrenit glede tega iskalnika, ker je res zoprna reč. :whistle:
Noise Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Zakaj pa potem ne naredijo tako, kot je bilo v ''starih dobrih časih'', ko ti je ob kliku na ''iskalnik'' odprlo kar novo okence? Saj se odpre... če klikneš "podrobnejše iskanje"...
bmwslo Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 (popravljeno) Saj se odpre... če klikneš "podrobnejše iskanje"... Samo je najbrž problem, ke se celo okno iskalnika pri manjši resoluciji ekrana, skrije za reklamo in ne moreš klikniti nanj ker ga ni . P.S. Meni ga sicer odpre NAD reklamo :alien1: Popravljeno Julij 22, 2008. Popravil bmwslo
Noise Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Samo je najbrž problem, ke se celo okno iskalnika pri manjši resoluciji ekrana, skrije za reklamo in ne moreš klikniti nanj ker ga ni . Dobro, pa saj nismo v kameni dobi... večno pa tudi ne moremo podpirati 1024 resolucije, a to sploh še obstaja!? Potem najbolje, da tudi vse slike iz člankov ter video posnetke pomečemo, da bo tudi tistim, ki so povezani z modemom na internet, lahko prebrali kakšen članek v tekstovni obliki dovolj hitro... Saj ne rečem, da ne delamo vsega kar se da za kompatibilnost nazaj, ampak včasih je pa to že prav smešno. In ne, enginea za prikazovanje bannerjev ne moremo spreminjati, saj je kupljen in zaprt. Bo že ;)
Noiser69 Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Tisiti ko mate 1024 resolucijo ste pa res slepi, a vas ne motijo tk vlke ikone ??? xD Lpo naštimite na 1280 x 1024 pa bo palilo kot se šika Lep dan še naprej :winkiss:
Noise Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Je pa še ena rešitev. Zgodba se namreč zgodi le pri enem izmed bannerjev, katerem, ugotovite sami ;))) Torej če se ne prikaže, hitneš F5 pa se reloada drugi banner, potem pa pokaže čez. No fuss.
Matori Hanzo Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 In zakaj ne bi korajžno desnokliknil iskalnika in ga odprl v novem oknu? (ali sem spet kaj trapastega bleknil? :krneki: )
bmwslo Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Samo je najbrž problem, ke se celo okno iskalnika pri manjši resoluciji ekrana, skrije za reklamo in ne moreš klikniti nanj ker ga ni . P.S. Meni ga sicer odpre NAD reklamo :alien1: No saj moja resolucija je na enem monitorju 1680 in na pomožnem 1280, tako da za mene ni problema, sem pa odpiral na manjši resoluciji, v namen testiranja in ja, kar precej uporabnikov je še na resoluciji 1024. Če pogledaš statistiko moje strani, boš mogoče presenečen ??
bmwslo Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 In zakaj ne bi korajžno desnokliknil iskalnika in ga odprl v novem oknu? (ali sem spet kaj trapastega bleknil? :krneki: ) :worship: P.S. Samo spomniti se je treba :whistle:
Lowrenc Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Ne vem no... Tale iskalnik se čudno obnaša in ne najde nič tudi, če vanj vpišem samo recimo ''CBF''. Ne jemat tega posta kot grajo ampak kot dobronamerno opozorilo.
Roky Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Ne vem no... Tale iskalnik se čudno obnaša in ne najde nič tudi, če vanj vpišem samo recimo ''CBF''. Ne jemat tega posta kot grajo ampak kot dobronamerno opozorilo. Pozdravljen, seveda, da ne najde, če je "minimalni iskalni standard" 4 črke, torej; CBF600, Honda CBF...to pa najde, kajne? :)
Roky Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 :blush: Hvala :krneki: Malenkost .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se