n1100 Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Mam problem............in sicer na mojem ATV-ju je crknil ventilator, ki je zmontiran na hladilnik-kiler, pa me zanima kje se da to stvar nabavit, kje so kake trgovine, servisi z rezervnimi deli, ker sem ze cist obupal, nikjer za nabavit :headbang: no ce kere kaj ve naj napise za kako trgovino, pa nabavimo preko poste :worship: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
la1981 Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Če je original suzuki na suzukiju, če ne pa mal poglej na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) pa bolho če gdo prodaja dele ali pa kontakteraj prodajalca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Poglej na ATV forum! Tam ti bojo ziher pomagali! Če je original Suzuki,pol sploh ne bo problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Mam problem............in sicer na mojem ATV-ju je crknil ventilator, ki je zmontiran na hladilnik-kiler, pa me zanima kje se da to stvar nabavit, kje so kake trgovine, servisi z rezervnimi deli, ker sem ze cist obupal, nikjer za nabavit :headbang: no ce kere kaj ve naj napise za kako trgovino, pa nabavimo preko poste :worship: lp Tole je Suzuki LTZ 250, samo malo dvomim, da imaš ti takšnega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se