Skoči na vsebino

Seat Altea


sayo

Priporočene objave

L.P. A kdo mogoče vozi Alteo TDI ? Zanima me kako je kaj zadovoljen, ker v bljižni prihodnosti mislim zamenjati starega Leona za Alteo ali Golfa Plus ? :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ellow.Tale Seatova stvaritev je zdej že en let pa pol pri nas doma, tko da ti loh mal povem. Trenutno ma 40.000km, brez problemov. Poskočna je dost za svojih 105 konjev, prostora za potnike je dovolj, prtljažnik je za 5 člansko družino dost velk, sam če boš pa dost prtlage vozu bi bla pa Altea XL mogoč mal bolš izbira. Prostora za drobnarije je dost, tovarniški radio in ozvočenje sta tud kr solidna-mogoče pogrešam kšn pepelnik oz miniaturni koš za smeti, sam to se da dokupt.Kar je men najbolj všeč so uni krvavo rdeči merilniki oziroma rdeča osvetlitev ponoči :OK: Zdej pa mal graje: A pa B stebrička sta rahlo napačno postavljena, saj v kombinaciji z sopotnikovim sedežom ne vidiš desno in mrtvega kota ama ništa(primer: vključuješ se iz stranske na glavno cesto in zavijaš levo-ko pogledaš desno, ti sedež(plus sopotnik) zakriva bistveno večino videnga polja, tko da brez premikanja glave ne bo šlo.) Vožnja v vzvratno je tud bol kot ne loto, ker je (rahlo nelogično?!) zadnje steklo zgoraj širše kot spodaj. To in samo ena vzvratna luč loh pripeleta do posledic če nisi pazljiv.Sicer zaenkrat do tega ni še pršlo, sam kšni parkirni senzorji nebi bli slaba naložba. Mi smo tud kolebal med Golfom Plus pa Alteo, sam pol je tko nanesl da smo to dobil testno za slabe štir miljone,ker je mat čimprej rabila avto z visokimi zici(ma probleme s kolki, pa je tko velik lažje vstopat/izstopat). Če te pa še kej zanima, pa kr prašej :)

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me še glede sprednjih brisalcev slišal sem da ko sneži v stebričke baše sneg in potem moraš vsake toliko časa ustavit in jih ročno spucat pa še glede motečega glasnega pihanja vetra okoli ogledal :?

Pa že v naprej hvala za odgovore ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede brisalcev: lansko zimo je blo ful snega, pa ni blo nobenih problemov-se je hitr topil. Pihanje okol brisalcev...na voznikovi strani mal piha, sam to je pomoje zarad slabe gumjaste protihrupne zaščite(bi jo blo treba zamenat u kratkem),medtem ko na sovoznikovi strani tega pihanja ni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!