Stric Burek Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Zakon si Burek ;) A nimamo tudi na motosvetu nekoga iz Chicaga? Gre za isto osebo? Da ne bodo začeli postov brisat, grem lepit naprej :D Ford Interceptor. Menda imamo in je isti. Vsaj po bujnem podpisu sodeč. Kaj ko imajo tam levo use poceni :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Družinski........namesto motorja (če bi imel gips :whistle: )........in še enga kr tako :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Ampak zrihta pa vse, ne? :naughty: Mogoče se bom čez čas na njega obrno :D sva že dva :OK: Ford Interceptor. hmm, iz tega zornega kota me zelo spominja na Chryslerja 300c :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Bočna linija je podobna ja. Drugače pa je izpeljan iz tega modela: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Tole pa če bo vse po sreči bi lahko imel do drugega leta :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Tole pa če bo vse po sreči bi lahko imel do drugega leta :naughty: :naughty: Kakšna eksotikaaa :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Tole pa če bo vse po sreči bi lahko imel do drugega leta :naughty: :naughty: Moje osebno mnenje (ne se preveč spotikat ob njega ;)) Škoda denarja ;) Pa brez zemere, vsak ima svoje razloge o okusu in mnenju o avtih :) Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Kakšna eksotikaaa :worship: čaki takih felg pa res nima usak :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 AMERIKANCI znajo delat samo avte za NARAVNOST :evilgrin: tehnologija za evropsko zaostaja kar veliko, vizuelno pa so nekateri kar lepi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 uaaaaaaaa. fak. a to je to? marca mi je en oblubu furo s TEM?!?!?!?!?!?! lani je dal za pelat z350....ampak tole?!?!?!?faaaak. Aja. za tanovo Corvete večina novinarjev pravi, da je po vodljivosti merilo v svoji kategoriji. (tud jaz ne razumem, kako je lahko avto na listnate vzmti, leta 2008 merilo...) ampak tako berem. pa ne da me briga/zanima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Amerikanci že dolgo niso več samo za naravnost. Z06 pošteno povzroča probleme že GT3-jem (Porsche jasno), čeprav je ogromno cenejši od njega. Listnate vzmeti očitno niso tako "tovornjakarske", kot mislijo ostali proizvajalci. Starejši ameriški modeli so bili malo slabše vodljivi od evropskih, ampak, naj se mi še najde tisti "faker", ko avto izkorišča do samih meja. Glede na nove kazni, dirka več skoraj nobeden ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iztok66 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Audi RS8 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 evo mojo :wub: samo pri financah se malo zatakne :cry: 911 turbo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 nek opis tega novega nissana GTR je v današnjem poletu (priloga slovenskih novic).....in na nordschliefe (ne vem kako se napiše :blush: ) naj bi zadaj pustil ferrarija in porscheja (spet ne vem katera dva modela)......in za razliko od prejšnjega modela R34 (skyline), naj bi ga uvažali tudi v ZDA in evropo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 evo mojo :wub: samo pri financah se malo zatakne :cry: 911 turbo A ne ga srat :D Tole, ampak pogoj je perla bela barva: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Tomozuki, tale pa je stroj :worship: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Sem malo zmanjšal apetite :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Še smo skromni ljudje na totem lubem svetu! :whistle: A ne, gebre? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 (popravljeno) Sej 54k € pa spet ni toliko :unsure: bom nehal pit za 2 meseca pa bom mel našparano :whistle: Popravljeno Januar 26, 2008. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 dans se fural in tudi fural mazda cx 7 ... bom dau kar sem, ker je avto sanjski... tudi dostopen je našim družinskim financam... aja drgač pa samo ena slaba lastnost ... poraba :glare: :trance_33_sleep: 15L drgač pa 2.3i turbo bencinar 260 konjičev :naughty: matr gre k vrag :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 (popravljeno) [quote name=mazda cx 7 ... bom dau kar sem, ker je avto sanjski... tudi dostopen je našim družinskim financam... 15L drgač pa 2.3i turbo bencinar 260 konjičev :naughty: matr gre k vrag :whistle: Popravljeno Januar 26, 2008. Popravil Flatron Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Tomozuki, tale pa je stroj :worship: :whistle: Kaj sem že nalepil? :D Mater, hotlinkanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 nek opis tega novega nissana GTR je v današnjem poletu (priloga slovenskih novic).....in na nordschliefe (ne vem kako se napiše :blush: ) naj bi zadaj pustil ferrarija in porscheja (spet ne vem katera dva modela)......in za razliko od prejšnjega modela R34 (skyline), naj bi ga uvažali tudi v ZDA in evropo turbota tanovga... sam to so buce :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se