LRR Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) Kakšna eksotikaaa :worship: Veste kaj pravijo, če hočeš uresničiti svoje sanje se moraš najprej zbuditi iz njih. Nekateri preveč sanjate eni o nevem kakšnih avtih eni smo pa na realnih tleh :krneki: Naslov teme je pa tole: vaš sanjski avtomobil kaj si želite imeti(pa kar lahko imate) Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil royko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Mislim, da gre zgolj za sanje, zato ni potrebna kakšna globja filozofska razprava. Če bomo prešli na to, kar lahko imamo, bo tema postala dolgočasna, kar se verjetno (skoraj) vsi strinjamo. Vse ostalo bi bilo že napihovanje in "kazanje" (falusov) tistih, ki imajo dovolj denarja, da drugim smrtnikom cedijo sline. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 (popravljeno) Tole je moj snajski avto pa za povrh je še stroj. Popravljeno Januar 30, 2008. Popravil aljazz26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Tole je moj snajski avto pa za povrh je še stroj. Zelo rad imam špičaste linije, in tle so jih "vnesli" v avto točn tko kot morajo bit :worship: Seksi lučke ima: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 31, 2008 Deli Objavljeno Januar 31, 2008 FXX , sam' jaz bi rumenega... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 31, 2008 Deli Objavljeno Januar 31, 2008 Zelo rad imam špičaste linije, in tle so jih "vnesli" v avto točn tko kot morajo bit :worship: Seksi lučke ima: Beeemu in hotlinkanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 Zadnjič so primerjali F430 in Z06 na eni progi v Ameriki (gledano po Discoveryu). Prednost na krog (4km) je imel Z06 s 13 sekundami :naughty: No, sej branil se ne bi nobenega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 Zadnjič so primerjali F430 in Z06 na eni progi v Ameriki (gledano po Discoveryu). Prednost na krog (4km) je imel Z06 s 13 sekundami :naughty: No, sej branil se ne bi nobenega... se oproščam za oftopik, kolikšna je pa razlika v moči teh dveh zveri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 F 430: 360.4 kW (483 hp) at 8500 rpm and 465 N·m Z06: 505 horsepower (373 kw) at 6200 rpm, 475 lb.-ft. of torque (657 Nm) at 4800 rpm V navoru mu ne pride zraven. Problema ne bi bilo, če Z06 ne bi bil toliko cenejši od F430, ki ima vse najboljše komponente :D Samo listnatih vzmeti nima :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 ja jst pa palim na bmw..sploh na M3 sam kaj k mam prepiltke aržate..e jebeš..pa u drugm lajfu..hehe rajš taprvu dobr motor pa en auto da se le pelje pa bo dobr:D pa recte da ni sexi tale.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Malo je že v letih, al se samo meni zdi oglat? :huh: Verjetno si mislila tega: Meni sicer BMW-ji ne potegnejo, verjetno zaradi prevelike pojavnosti po naših cestah - in trikrat zapečenimi vozniki v njih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miran10 Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Ni potrebno slike 911 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 (popravljeno) FXX , sam' jaz bi rumenega... :naughty: Slikano u Italiji.... 2 leti nazaj.. avtek res sexy:) pa tut siv ni slab:) Popravljeno Februar 2, 2008. Popravil Gizmo_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 e tut un mau bl oglat ni slab al kaj? ne more bt use sam na okrogl...da se mau čutjo obline:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Why M3 if u can have the M6 .) lep je lep ni kej ... enkrat bo moj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Kot večen pristaš rdečih... :worship: :worship: se nebi branil naslednjih zverin... tud če imajo nekatere 1x več let kot jaz :naughty: :naughty: (vse slikano v Maranellu..Ferrari muzej) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Zadnjič so primerjali F430 in Z06 na eni progi v Ameriki (gledano po Discoveryu). Prednost na krog (4km) je imel Z06 s 13 sekundami :naughty: No, sej branil se ne bi nobenega... S tem, da je voznik Ferrarija meni deloval kot navadn lolek. :rolleyes: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 To pa je bil najdražji avto vseh časov. V eni knigi sem bral, da je eno samo kolo stalo 20000 dolarjev :blink: Lep ko svinja :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 e tut un mau bl oglat ni slab al kaj? ne more bt use sam na okrogl...da se mau čutjo obline:P Obline ja, ne robovi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Men je pa tale všeč :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Obline ja, ne robovi :naughty: ja no ja boline..sej tut une niso tok ostre..drgač pa tut tastar niso za u šaro..kaj pol treba sam pr mladh iskat?e ja starejši, bolj izkušeni, mlajši manj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Why M3 if u can have the M6 Ah, to je za bizantinsko carstvo pa za našo južno braćo. Moj kolega je zdej kupu 645 pa mu nism nč fovž... Za nas bi bil en avto ki bi ga kawa nardila pa recimo en 1.6 litrski dual vtec motor z direktnim vbrizgom pa okol 200 konj, teća pa nekje 850kg. Zame ideal. Pogon zadaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Aston Martin DBS :wub: V12,510KM @ 6500rpm,570NM @ 5750rpm Nasplošno so mi pa vsi Aston Martini lepi :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 (popravljeno) ja no ja boline..sej tut une niso tok ostre..drgač pa tut tastar niso za u šaro..kaj pol treba sam pr mladh iskat?e ja starejši, bolj izkušeni, mlajši manj :naughty: Boline, boline :naughty: Itak, da je treba pri mladih iskat. Kdaj si pa še vidla kakšnega starega BMW-ja 2002, da bi se v ovinek bolje peljal kot 320-ka? :yea1: En srečen Mad Max? Popravljeno Februar 4, 2008. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se