Skoči na vsebino

vaš sanjski avtomobil

nixons

Priporočene objave

Zadnjič sem videl to zadevo v živo in moram rečt, da noro izgleda. Bi se lahko pridružil moji lestvici sanjskih avtomobilov, po drugi strani pa ni več tako daleč od sanjskega avtomobila, ker je najceneši čez lužo že za 19.450 $. Uvoz, homologacija, registracija, davek in druge formalnosti pridejo še dodatnih 6.000 $, ampak še vedno je poceni.

medium_492386242_87fff4cc9f_o.jpg

Tomozuki, mi je všeč način tvojga razmišljanja.

Kupiš za male pare, daš še 2k € za eno ne-ameriško crap vzmetenje in imaš spodoben avto za do službe :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in potem si se oženil z njim :worship:

Eh, Mustang je moškega spola! Ti si zamešal s Škodo, Dacio ali pa nečim podobnim...

Tomozuki, mi je všeč način tvojga razmišljanja.

Kupiš za male pare, daš še 2k € za eno ne-ameriško crap vzmetenje in imaš spodoben avto za do službe :D

No, pa sem midva veva kako se stvari streže. Če že hočeš biti nekaj posebnega, je zadnja stvar, da si kupiš kakšnega Audija, ampak greš raje čez lužo po nekaj cenejšega in bolj oči ven padajočega. Pa Aibach noter pa je za do trgovine dovolj :D Baje bo Mustang v novem Knight Riderju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

stanje:

post-12378-1203706502_thumb.jpg

želje:

post-12378-1203706530_thumb.jpg

A so to res tvoje SANJE? Nebi raje mel enga šajni lepega Ferrarija, Lambota, USA exotics, anything? Ker to so SANJSKI avti, ki jih mi verjetno ne bomo nikoli imeli.

Ti pa prideš z Astro OPC? S tem da že maš navadno Astro? :D Sej, ne da me moti, sam mal mi je čudno. Sej lepo da maš nizke cilje, sam pomoje ti je to bolj avto, ki ga boš v bližnji prihodnosti imel, in je dokaj dosegljiv :D

Eh, Mustang je moškega spola! Ti si zamešal s Škodo, Dacio ali pa nečim podobnim...

No, pa sem midva veva kako se stvari streže. Če že hočeš biti nekaj posebnega, je zadnja stvar, da si kupiš kakšnega Audija, ampak greš raje čez lužo po nekaj cenejšega in bolj oči ven padajočega. Pa Aibach noter pa je za do trgovine dovolj :D Baje bo Mustang v novem Knight Riderju.

Tomo, zamujaš, zamujaš.

10171.jpg

Ta je taprav, zdej najdu sm še par slik, ki so očitno fake:

kitt.jpg

Königsegg CCX

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

burek, podnaslov tega topica je: kaj si želite imeti (pa kar lahko imate)

očitno si ga vsak razlaga drugače, ali imaš pa ti visoke cilje ...

Popravljeno . Popravil misty
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

burek, podnaslov tega topica je: kaj si želite imeti (pa kar lahko imate)

očitno si ga vsak razlaga drugače, ali imaš pa ti visoke cilje ...

U ja pa res :D

No, ja jest se tle raje slinim po nedosegljivih ali pa vsaj manj dosegljivih (eksotičnih) avtih... :D Sm zajebal ja, se posipljem s pepelom

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, ne, mišljeno je oboje, tisti, ki si jih želimo in tisti, ki si jih lahko (morda, celo, mogoče, verjetno) privoščimo. Oboje je možno. Tak, da vi samo lepite v album :naughty:

Burek: Na "tvoji tubi" sem si že ogledal prikolice o Vitezu za volan.... mah, butast naslov, Knight Riderju :D Avto je OK, čeprav sem pričakoval nekaj bolj.... hm.... športno muskulatornega. Ko bi še enkrat izpljunili nekaj Trans-Amovskega. Ali pa kakšen koncept:

3-2008-acura-nsx-advanced-sports-car-concept.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skoraj bi mi bolj pasal kak bolj nabit muscle kot mustang. Alpa da je vsaj bolj predelan... Nekam preveč "izrabljen" mi deluje. Ne dosti, sam malo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A so to res tvoje SANJE? Nebi raje mel enga šajni lepega Ferrarija, Lambota, USA exotics, anything? Ker to so SANJSKI avti, ki jih mi verjetno ne bomo nikoli imeli.

Ti pa prideš z Astro OPC? S tem da že maš navadno Astro? :D Sej, ne da me moti, sam mal mi je čudno. Sej lepo da maš nizke cilje, sam pomoje ti je to bolj avto, ki ga boš v bližnji prihodnosti imel, in je dokaj dosegljiv :D

Tomo, zamujaš, zamujaš.

10171.jpg

Ta je taprav, zdej najdu sm še par slik, ki so očitno fake:

kitt.jpg

Königsegg CCX

hehehe, ma sj veš kaj sm mislu, pač stopnička več, razumeš me...mam astro, ampak meu bi astro opc ;)

drugač pa zame trenutno eden in edini sanjski (če že mora bit oh in sploh mrcina ) je brabus rocket

061121_01a.jpg

sicer je še mnogo ostalih mrcin (ccx, zonda, veyron, kšn shleby itd itd) ampak nekak je ta tist, bolj pr vrhu :D

;)

lp

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehehe, ma sj veš kaj sm mislu, pač stopnička več, razumeš me...mam astro, ampak meu bi astro opc ;)

drugač pa zame trenutno eden in edini sanjski (če že mora bit oh in sploh mrcina ) je brabus rocket

061121_01a.jpg

sicer je še mnogo ostalih mrcin (ccx, zonda, veyron, kšn shleby itd itd) ampak nekak je ta tist, bolj pr vrhu :D

;)

lp

Jebote, ti sam slike nalimej nooo! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni so pa všeč old-timerji... Check this out

a to je bla tista fora, k je en kupu od enga starga fotra zemlo, pa bajto pa štalo zravn.. v štali ga je pa čakou "presenečenje", in v tej štali so bli old-timerji? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Wow, lucky sanamabich :D A se mi je samo zdelo ali je bil tudi Zaporožec med njimi?

ta zgodba je nateg, saj smo nekje na forumu že predebatirali to lani menda.

Holden EFIJY - še en fajn avto ki bi ga mel v garaži, nažalost je samo koncept :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uhhh, tega sem enkrat že videl v Men`s healthu in poslinil celo stran. Res eden boljših konceptov oziroma kar avtomobilov. Vsaj oblikovno zelo zanimiv.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vidim, da je Corvetta naredila vtis nate :D Malo heca za neuspel poizkus :)

Mi je pa všeč Celica... sploh v zeleni barvi. So me pa zmeraj motile zadnje luči. Spredaj je tako lepo narejena, zadaj pa, kot da bi se jim mudilo zaključit projekt.

Popravljeno . Popravil Tomozuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Mnenje o sanjskem avtu se mi bo verjetno za vekomaj spreminjalo :)

Trenutno sta mi ta 2 koncepta dost pri srcu.

Mazda Furai

14304_super.jpg

Jaguar XC C-XF

C-XF_Concept_2007_1.jpg

V vsakodnevnem lajfu pa bi mel kakega F430 Ferrarija :).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!