Fritz Objavljeno Avgust 18, 2007 Deli Objavljeno Avgust 18, 2007 Pa a je že kdo od Mustang fanov sploh že vozil ta avto, da ste tako navdušeni. Ameri mu pravijo športni avto, filing pa je isti, kot da bi poskušal z "400-pound lady". Volan se obrača kot pri avtobusu, feltne so manj visoke kot baloni na njih, kuri v iber, prestave so kot pri traktorju. Bi res prosil, če mi lahko nekdo pove, kaj je tisto, kar pri Mustangu tako vleče, da je to kao dober avto? Isto kot Harley D, kup zastarele (še zmeraj uporabne) tehnike z neverjetnim imidžem, skrbno vzgajanim skozi power ameriške pop-kulture in s precejšnjo ceno. Skratka, nič racionalnega a "Neki to vole vruće..." P.S. Nimam sanjskega pleha. Samo kup relativno dragih in po mojih kriterijih uporabnih (varnih, udobnih, zanesljivih...) avtov. Očitno že star ratujem :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Avgust 18, 2007 Deli Objavljeno Avgust 18, 2007 BMW m3 coupe :evilgrin: zverina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 19, 2007 Deli Objavljeno Avgust 19, 2007 BMW 316 coupe l.2000 t nov mi ni tok lep :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 Heh, zanimivo, meni pa ravno stari ni všeč, novi pa je kar OK :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 Heh, zanimivo, meni pa ravno stari ni všeč, novi pa je kar OK :) t novi mi zgledajo preveč brez duše :krneki: sej jst ne mislm čist t stare rečmo tega k ga mam jst doma mi je čist tutalno všeč sam k mal preveč žre :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 fiat punto 1.4,zdej mam sam 1.1 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 čist tutalno všečsam k mal preveč žre :unsure: Vsak avtič, ki malo več popije in rohni že na mestu ima vsaj malo duše (pa govorim samo za mere 3.0 in nad 200hp), to je sanjsko, ker ga ni mogoče imeti za vsak-danjik! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Prvo: MOJE SANJE!!!! B) Dugo: REALNOST!!! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Še trije kandidati :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 :wub: :wub: :wub: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Prvo: MOJE SANJE!!!! B) Dugo: REALNOST!!! :) To ja. Vsaj en, k ve, kaj je avto! THE new bmw M3. dream car Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 To ja. Vsaj en, k ve, kaj je avto! THE new bmw M3. dream car :worship: :worship: :worship: lep lep Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 :wub: moj sanjski :wub: Smart Roadster BRABUS Ne bi pa se branila niti M3 in pa vse naštete zverinice od @ Miha :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 To ja. Vsaj en, k ve, kaj je avto! THE new bmw M3. dream car komi čakam csl :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Puzabu na tega Space Cadillac :evilgrin: :rolleyes: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 khem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Ahhhh, še enega sem našel :) Tega bi tudi imel... :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peroVXR Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Sanjski: Audi RS4 avant 2.7 V6 bi-turbo 380KM (pa čip na 450KM) :naughty: Audi RS6 avant plus 4.2 V8 bi-turbo 480KM Čakam na novega RS6 :worship: Drgač bi si pa kupu nekaj takega kot je Golf R32, al pa Audi S3. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Hm, tale Falcon se mi dopade, ampak ima žal na napačni strani volan. Drugače pa....... odličen športen avto za majhen denar: Corvette Z06. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 tale je pa je moj......... :wub: :wub: :wub: dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 tega se ne bi branila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno September 8, 2007 Deli Objavljeno September 8, 2007 No tole je pa moja lubica, moj sanski avto.... važn da je HONDA :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Sej ne vem če je moj sanjski.... je pa dober. Letos imel priložnost dopustovati v Angliji. Imel priložnost ogledati tovarno Rolls Royse. Imel priložnost se v njem peljati. matr... kolk to staromodno zgleda, se pa v njem peljaš boljše kot v kateremu koli drugem avtu. da ne povem, kaj ima vse od luksuza notri namontiranga. Cene pa ne povem, ker glava peče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se