Brdaus Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Očitno ima samo Einherjar okus B) :slap: Ein-u se je okus pokvaril že l.43, ko se je na vzhodni fronti nacejal z vinom :D :D :D Drugače pa meni všečen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Očitno ima samo Einherjar okus B) No, jaaaaa :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Je kdo omenil Corveto? Take ne vidiš niti v filmih, kot sem jo jaz v soboto v Padovi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Drugače pa, če že sanjamo....sanjajmo skupaj :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 To ja. Vsaj en, k ve, kaj je avto! THE new bmw M3. dream car Podvozje trdo kot kamen; na slovenskih cestah je potrebno zato dokupiti še fizioterapevta. Poraba enormna; design nič posebnega. Pri Audi R8 je vsaj dizajn nekaj posebnega, tudi če je avtomobil neuporaben v vsakdanjem življenu. Antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Če začnemo pri nekih realnih sanjah: Lotus Exige: Caterham: Pol pridejo na vrsto "Cafe racer" sanje: Shelby Cobra: Camaro SS 396(v Stric Burek metalik viola edition barvi s belimi črtami in feltnami z robom): Od sodobnih žverc mi je ta Revénton kr ušeč: Seveda še miljardo všečnih stvari... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Trenutno tole... B) Čeprav ne vem, zakwa?! Preveč frajersko, I think. 2. slika je fotošop .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 2. slika je fotošop .) Hm, po čem sklepaš? Jaz ne vidim nič takega, da bi bilo fake oz. obdelano v compu. Če je res, so ga dobro obdelali. V fotošopu, mislim. Tudi v resnici bi dobro izgledal! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 (popravljeno) original slika, original avto: no...nima veze, pač ko si tok cajta v tem opaziš zadeve ;) sploh pa je v prejšnji slikij ena precej očitna napaka (ostalih nism opazu) ...mal bolš poglej ;) Popravljeno November 3, 2007. Popravil C4V4L13R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 na levi gumi se ne vidi profila :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s5jst Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Discovery & Elise, :wub: :wub: Grrrrrr :naughty: :naughty: :naughty: Eden za družinico, drugi za...hmmm, za dušo zluftat na rock'n'roll cesti :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 vem da nisem originalen ampak...... nekaj za pozirat, nekaj za noret in nekaj za vsak dan, vse pa v mat črni :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Ja, ja, Elise Exige....mmmmmmmmm :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Incredible :wub: No ja.. tudi A5 would do until this one.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 :worship: Kul je če ma turbo, sam ta ma 4 :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Enga za čez ovinke pa enga za po zadnjem :D ne vem, kaj so mi te stari shelby tak všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Enga za čez ovinke Countach...Najlepši Lamborghini ever made. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Poleg Diablota 6.0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 audi r8 , ma ga moj sosed(ampak to niso od njega slike), smrkavec star 28 let. od kje mu denar za tak avto mi tut ni jasn, lahk pa povem da ma tut suzikja sv :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 hm.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Poleg R8 še tole dvoje, če bi dali nekaj malo starejšega v garažo... mmm :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Countach...Najlepši Lamborghini ever made. Countach je marsikaj, ampak lep pa res ni... :lol1: In če smo že pri sanjah: Tudi tanove se ne bi branu, čepras se izgleda še nisem ravno navadu: audi r8 , ma ga moj sosed(ampak to niso od njega slike), smrkavec star 28 let. od kje mu denar za tak avto mi tut ni jasn, lahk pa povem da ma tut suzikja sv :D Hecno, da ima tak dober okus za moped, pa tak zanič za avto... :slap: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Hecno, da ima tak dober okus za moped, pa tak zanič za avto... :slap:D. Talk to my hand bitch! :P Sicer na žalost nisem jaz poleg SV-ja ponosna lastnica R8, ampak je pa res fajn avtek :rolleyes: Pri Imprezi pa se mi zdi, da jim gre z dizajnom vedno slabše... Vedno manj agresiven je in vedno bolj "cestni avto" - počasi že povprečnega dizajna.. (da se razumemo, govorim o dizajnu, da ne začneš streljat name s performančnostjo - ta je všeč tudi meni) :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se