Tomozuki Objavljeno December 25, 2007 Deli Objavljeno December 25, 2007 Absolutno se strinjam! :) Mi2 imava svojstven okus in verjetno nikoli ne bova zapadla v določasno poplavo ;) No, ta Deamon, ki si ga dal, je fantastičen. Izredno spominja na Viperja. Če bom kdaj pri denarju si bom ziher omislil import. Sploh, ko slišim V mašino, kako prede, se mi kar koža naježi. Nobenega od teh se ne bi branil: Niti mi ni važno, če je ljudem tak avto všeč ali ne, zapomnili si bi ga ziher :naughty: Najslabše je biti povprečen :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 25, 2007 Deli Objavljeno December 25, 2007 Ta afto me peče že nekaj časa! Morda,...ko zazidam še kako garažo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pecy Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 (popravljeno) Hmm??? :hmm: Imela bi v nulo zrihtanga VW Tuareg-a V10 TDI...imam pa Hondo Civic 1.6 Sport, katera pa mi vseeno prav lepo služi! lp Popravljeno December 26, 2007. Popravil Pecy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 To si želim, saj takega chayenna sigurno še ni v SLO :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
remše Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 "fastest" porsche :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Tomozuki, Dodge Demon je žal llinijski 4valjnik, ampak mogoče je lih zarad tega neki posebnega za ga met v Sloveniji. Tak diskreten se mi zdi... Drugače pa če mene vprašaš se zelo izplača kupit Lotusa. Lahek, mašine nimajo 500KM, ampak dejstvo je da jih ne rabš, ker ma avto 700kg :D Drži pa ko smrt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
remše Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Stric Burek :OK: exige - ekonomski super avto ;) 1.8 majo mašine, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Ta je iz mojih sanj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 (popravljeno) :wub: rit je čista kopija baby aston martina ;) Tomozuki, Dodge Demon je žal llinijski 4valjnik, ampak mogoče je lih zarad tega neki posebnega za ga met v Sloveniji. Tak diskreten se mi zdi...Drugače pa če mene vprašaš se zelo izplača kupit Lotusa. Lahek, mašine nimajo 500KM, ampak dejstvo je da jih ne rabš, ker ma avto 700kg :D Drži pa ko smrt. tole je pa exige s če se ne motim. je pa samo en na svetu, izdelan je biu za enga multimiljonarja (bančnik? nism prepričan) je pa še malce lažji in dodatno navit vse lepo in prav, če nimaš več kot 175cm :P (dobr da js ostajam v kategoriji hehe :D) Stric Burek :OK: exige - ekonomski super avto ;) 1.8 majo mašine, ne? no ja...če je 200 konjev zate ekonomskih oz. ekonomičnih :whistle: :rolleyes: Popravljeno December 26, 2007. Popravil C4V4L13R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Jaz bi pa nekaj takega mev!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Neki takega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Saab 9-3 Aero... Sanjski pa teoreticno tudi dosegljiv: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hurikan Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Zdravo, BMW X5, se lepo poda k 1200LT. Oba lepotca sta v garaži. Lepe praznike vsem. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 to imam to pa so sanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Tudi ta bi bil nazarensko zanimiv... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Audi A4 (2008)...bi bil popolnoma zadovoljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Zdravo, BMW X5, se lepo poda k 1200LT. Oba lepotca sta v garaži. Lepe praznike vsem. :yea1: No, zdaj ko si se pohvalil nam pa še povej kakšen je tvoj sanjski avto :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 (popravljeno) evo še moja dva sanjska, nevem za kerega bi se odločo hehe... 1. subaru impreza sti 2006 letnik 2003 letnik 2. nissan 350z Popravljeno December 27, 2007. Popravil _Nejko_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Audiji so mi všeč!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 ne rabm komentirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 (popravljeno) Če si mislil kot zelo butični primerek R8 si popolnoma mimo ustrelil. V 2letih jih bo na cesti več kot Cliotov :DOna dva sta pa tudi popolnoma vsakdanji avto. a masseratijev, aston martinov, lamborđinijev je tud tok k cliotov na cesti... dej mal pomisl lepo te prosm pa ne strelaj takih kozlov... tole je zeeloo butični avto in zato ima tudi svojo ceno 165.000€ + in ni veliko ljudi ki bi si lohka to prvoščl... še tok za info... R8 je za ferariji , lamborginiji in kakimi bentliji najdražji avto na tržišču pri nas ;) Popravljeno December 29, 2007. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 (popravljeno) a masseratijev, aston martinov, lamborđinijev je tud tok k cliotov na cesti... dej mal pomisl lepo te prosm pa ne strelaj takih kozlov... tole je zeeloo butični avto in zato ima tudi svojo ceno 165.000€ + in ni veliko ljudi ki bi si lohka to prvoščl... še tok za info... R8 je za ferariji , lamborginiji in kakimi bentliji najdražji avto na tržišču pri nas ;) Zanimivo da sem vidu 1× lambota, 2× aston martina DB9(obakrat isti) in par maseratijev. Ferrarijev sem videl ene par različnih... R8 sem ga vidu na SLO cesti prej kot je bil v prodaji potem pa še 3 različne s slo tablicami. S tem da je Murci in DB9 na sceni že tolko časa. Če mene vprašaš bo ratal R8 kot poršeji. Če dan mine brez da vidiš v Lj Poršejevga terenca - al ne gledaš, alpa si bil zuni 5min. Sej ne bom se kregal, time will tell. Je pa res da Astona v Slo težko vidiš, ali pa Lotusa naprimer(samo enkrat videl). Popravljeno December 29, 2007. Popravil Stric Burek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
remše Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 raje vidimo r8 kot porsche-a ali ne ? :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 Zanimivo da sem vidu 1× lambota, 2× aston martina DB9(obakrat isti) in par maseratijev. Ferrarijev sem videl ene par različnih...R8 sem ga vidu na SLO cesti prej kot je bil v prodaji potem pa še 3 različne s slo tablicami. S tem da je Murci in DB9 na sceni že tolko časa. Če mene vprašaš bo ratal R8 kot poršeji. Če dan mine brez da vidiš v Lj Poršejevga terenca - al ne gledaš, alpa si bil zuni 5min. Sej ne bom se kregal, time will tell. Je pa res da Astona v Slo težko vidiš, ali pa Lotusa naprimer(samo enkrat videl). se strinjam samo ne morš tegale R8 primerjat z poršeji... vsaj po ceni ne... ker poršeji so v večini pod 100.000€ tale pa pod 150.000€ga ni ... in 50.000€tud ni tok zanemarljivo malo no ja vidlo se bo pa itak prej al slej... vidu sm samo 2x R8 ko pa še to ne vem če ni biu 1 in isti... šef avdi salona tukej pr litostrojski Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se