Skoči na vsebino

Nakup endure 125

Priporočene objave

Objavljeno

Nameravam kupiti 125 ccm kubično enduro in me zanima če kdo ve kje bi se dalo kej dobit.

Hvala!!!

:rolleyes:

Objavljeno

pri nas mesar prodaja nekaj endur :headbang:

w w w. avto. net

tu na motosvetu so tudi mali oglasi

Objavljeno

avto. net dela čudeže!

Objavljeno

Dej najprej mal pregled motosvet, pred odpreš novo temo!

Takih tem je tle gor ena miljarda. Sigurn boš kej našel v njih.

lp

Objavljeno

Ma sm že vse nek pregledu pa ni kej dost tga. U glavnm so sami krosi.

Objavljeno

Dej dej dost jih je, jest bi ti mojga prodav ce bi jest kej pametnga najdu, ta mi čist preveč kur :headbang:

Objavljeno
Dej dej dost jih je, jest bi ti mojga prodav ce bi jest kej pametnga najdu, ta mi čist preveč kur :headbang:

Dej ne jokej... k maš še čist use lepo zaprt, pa itak se nč ne vozš... jest sm dau zdele okol 350€ za 7k km :headbang: + 7l olja... če ne še mal več:headbang:

Objavljeno

hehe...jst pa NIIIIČČ :D

Objavljeno

hehe ti pa teniske menjaš ko podplate zguliš pa si na istem

Objavljeno
Ma sm že vse nek pregledu pa ni kej dost tga. U glavnm so sami krosi.

še mal bol poglej :grim

Objavljeno
Dej ne jokej... k maš še čist use lepo zaprt, pa itak se nč ne vozš... jest sm dau zdele okol 350€ za 7k km :headbang: + 7l olja... če ne še mal več:headbang:

Kwa da se nč ne vozm od kr ga mam sm naredu mal mn kt pa 1000km, ma se zmerm mi ni jasn ko lohk men 8-10L kur ce pa prejšn lastnik prav da mu je 5,5-6,5L, mogoce zato k se zdele bl po klanch vozm.

Objavljeno
Kwa da se nč ne vozm od kr ga mam sm naredu mal mn kt pa 1000km, ma se zmerm mi ni jasn ko lohk men 8-10L kur ce pa prejšn lastnik prav da mu je 5,5-6,5L, mogoce zato k se zdele bl po klanch vozm.

lej, boš enkrat pršu do mene, al pa jest do tebe, magari, pa če hočeš, lohk mal pogledava kva je s frgazrjem... čeprov, da ti tok kur ni čist normalno. Če maš zdej čist razštelanga, pa da bi meu pol zlo dobr naštelan frgazr, bi se mogu kšn litr al pa dva poznt pr porabi. Morš pa ti upuštevat tud to, da če se po gozdu gonš, maš vrjetno sam 1,2,3 prestavo pa skoz na ful, če se po cesti vozš se mal bl umirjeno pa pod nižjimi obrati, tko da tud poraba mal pade... :rolleyes:

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!