harmonkar Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Nameravam kupiti 125 ccm kubično enduro in me zanima če kdo ve kje bi se dalo kej dobit. Hvala!!! :rolleyes:
fossil Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 pri nas mesar prodaja nekaj endur :headbang: w w w. avto. net tu na motosvetu so tudi mali oglasi
KRIK Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Dej najprej mal pregled motosvet, pred odpreš novo temo! Takih tem je tle gor ena miljarda. Sigurn boš kej našel v njih. lp
harmonkar Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Ma sm že vse nek pregledu pa ni kej dost tga. U glavnm so sami krosi.
_LuX_ Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Dej dej dost jih je, jest bi ti mojga prodav ce bi jest kej pametnga najdu, ta mi čist preveč kur :headbang:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Dej dej dost jih je, jest bi ti mojga prodav ce bi jest kej pametnga najdu, ta mi čist preveč kur :headbang: Dej ne jokej... k maš še čist use lepo zaprt, pa itak se nč ne vozš... jest sm dau zdele okol 350€ za 7k km :headbang: + 7l olja... če ne še mal več:headbang:
k0ci Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 hehe ti pa teniske menjaš ko podplate zguliš pa si na istem
fossil Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Ma sm že vse nek pregledu pa ni kej dost tga. U glavnm so sami krosi. še mal bol poglej :grim
_LuX_ Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Dej ne jokej... k maš še čist use lepo zaprt, pa itak se nč ne vozš... jest sm dau zdele okol 350€ za 7k km :headbang: + 7l olja... če ne še mal več:headbang: Kwa da se nč ne vozm od kr ga mam sm naredu mal mn kt pa 1000km, ma se zmerm mi ni jasn ko lohk men 8-10L kur ce pa prejšn lastnik prav da mu je 5,5-6,5L, mogoce zato k se zdele bl po klanch vozm.
_Fingi_ Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Kwa da se nč ne vozm od kr ga mam sm naredu mal mn kt pa 1000km, ma se zmerm mi ni jasn ko lohk men 8-10L kur ce pa prejšn lastnik prav da mu je 5,5-6,5L, mogoce zato k se zdele bl po klanch vozm. lej, boš enkrat pršu do mene, al pa jest do tebe, magari, pa če hočeš, lohk mal pogledava kva je s frgazrjem... čeprov, da ti tok kur ni čist normalno. Če maš zdej čist razštelanga, pa da bi meu pol zlo dobr naštelan frgazr, bi se mogu kšn litr al pa dva poznt pr porabi. Morš pa ti upuštevat tud to, da če se po gozdu gonš, maš vrjetno sam 1,2,3 prestavo pa skoz na ful, če se po cesti vozš se mal bl umirjeno pa pod nižjimi obrati, tko da tud poraba mal pade... :rolleyes:
Priporočene objave