manjak Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Kako sonce jeee .... še malo pa kiklco gor pa vun .... :roll: ...pa na motor pa mi za tabo... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Ja, ja, kiklco, kiklco!!! :D To podpiram! Urbi Bolje z motorjem v dezju kot pes po soncu! :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Popoldne nameraval malo na motor, a priletel dež in vse pokvaril. Toliko o mesecu sušcu in suši. :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Dez :?: mi sploh ne :shock: sonek bil je, ko mi kotalili smo se... Dez :?: mi sploh ne verjamemo v vremenkote vec... ka so ga napovedali za jutri :!: 8) :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Kako sonce jeee .... še malo pa kiklco gor pa vun .... :roll: ...pa na motor pa mi za tabo... :twisted: Se zmenmo ?! :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Ja, ja, kiklco, kiklco!!! :D To podpiram! Urbi Bolje z motorjem v dezju kot pes po soncu! :shock: HVALA ZA PODPORO ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Na našem koncu je trenutno še lepo (čeprav so včeraj za danes že vredu dež napovedovali; mogoče pa bo veljalo ne hvali dneva pred nočjo) :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Dezja spljoh nic, sonca za izvoz in prijetno toplo (trenutno) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 nalivček, ki ceste pere :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Nizek pritisk :? ZASPANA :sleeping: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Dež bo v LJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Pri nas je ravnokar PLOHA in GRRRMMMMMIIIIIIIIIII :shock: Se opravicujem, da so se mi tipke zAtaknile, je ravnokar ruknlo. :oops: Hej, pa se en ubogi motorist se je pricjazu mimo :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pat Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Dežek, dežek.... :lol: Mi paše....da se mal pocrkljam.... :lol: ...in gledam skoz okno.... :lol: .... lepo na toplem.... :lol: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Dež bo v LJ Dež je v MB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pat Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Sem se že naveličala crkljanja!!! :x Hočem sonce!!!! :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Dež bo v LJ Dež je v MB Dež je bil v Litiji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 ...to....tooooooooo....DEŽžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž... :robot: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Dež bo v LJ Dež je v MB Dež je bil v Litiji Ne prvič in ne zadnjič :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 ...to....tooooooooo....DEŽžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž... :robot: fej dež , fej !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 31, 2003 Deli Objavljeno Marec 31, 2003 Sem se že naveličala crkljanja!!! :x Hočem sonce!!!! :!: Jst tud :cry: :? :x :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Dans pa je sonce, sam k mal piha... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Ma mraz bo pa dež tud :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Ma mraz bo pa dež tud :cry: Upajmo da ne :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 zaenkrat snega še ni-upam da ga tudi ne bo, je pa mrzlo ko pes :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 zaenkrat snega še ni-upam da ga tudi ne bo, je pa mrzlo ko pes :D Pri nas piha ko "hudič". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se