stuhec Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 ah kje čist luštn se je it pelat tud če ni sončka sam da ne dežuje :OK: tocno tako ze dolgo nidem videl tolk motoristov, sta bila 2 M pri meni cist nora
Horatius Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Ja ja sonček To sem tud jes mislu pa me je mal opral na furi. Ja tud sonce ni več to kar je blo. Upam na boljši jutri. :kva2: :kva2:
Port Folio Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Mal pral, mal mokrega, sam sonček je vse popravu, huda kratka je dans pela ful enih dvokolescev pozdravu, WEATHER RIGHT ON :OK: :OK: :OK:
stuhec Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Ja ja sonček To sem tud jes mislu pa me je mal opral na furi. Ja tud sonce ni več to kar je blo. Upam na boljši jutri. :kva2: :kva2: ne jutr naj dezuje, sem ze z avtom
JeRn3j Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 lije kot iz škafa v lj je pa presenetljivo lepo :worship:
RHonda Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Men je pa zdej ko sem začasno brez motorja veliko lažje zdaj ko je slabo vreme. Zadnjič ko je bil sneg sem bil prav potolažen. Ker če je veliko sonca me začne trgat in dobim občutek da bom vse zamudil. Tisti ki pa imate motor, vam želim čim več sonca ! Jeseni pa back on the roads !
JeRn3j Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Men je pa zdej ko sem začasno brez motorja veliko lažje zdaj ko je slabo vreme. Zadnjič ko je bil sneg sem bil prav potolažen. Ker če je veliko sonca me začne trgat in dobim občutek da bom vse zamudil. Tisti ki pa imate motor, vam želim čim več sonca ! Jeseni pa back on the roads ! ta teden te bo začel trgat ;)
stuhec Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 ta teden te bo začel trgat ;) upam da res
Port Folio Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 (popravljeno) Tisti ki pa imate motor, vam želim čim več sonca ! Jeseni pa back on the roads ! Popravljeno Junij 5, 2006. Popravil nofrus
Gallus Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ... upam, da napoved vsaj za soboto in nedejo velja ... ... sicer se bo potrebno odseliti - v Španijo ... :doze: :doze: :doze:
jose Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ravnokar sonce pokukalo izza oblakov, drugače pa hladno :(
motobaby Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 sm mislila, da bo težje letos preživet brez motorja, ampak glede na vreme, to sploh ne bo taka panika :grrr čeprav kakšna stopinja višje bi pa vseen pasala :grim
stuhec Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 kaksna sreca da sem z avtom spet dezuje :(
JeRn3j Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 zdej se je pa kr lepo naredil :OK: sonce; čeprov je še zmer mrzlo
Red Arrow Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Nč kj dežja, cesta je mokra, sonček v daljavi...vendar neviden :D
Port Folio Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Napoved za Slovenijo Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastale bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19, na Primorskem do 22 stopinj C. Jutri bo večinoma sončno. Le v gorskem svetu so popoldne še možne posamezne plohe. Zjutraj bo ponekod po nižinah kratkotrajna megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, ob morju okoli 12, najvišje dnevne od 17 do 21, na Primorskem do 24 stopinj C. Obeti V petek bo večinoma sončno z občasno zmerno oblačnostjo. Možnost popoldanskih ploh bo majhna. V soboto se bo od severovzhoda pooblačilo. Krajevne padavine, deloma plohe, bodo čez dan zajele večji del Slovenije.
Brdaus Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 oblačno, piha :doze: Ja, ampak pravjo, da bo čet vikend lepo :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se