Pravokotar Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 V edino uteho pri tem vremenu mi je, da je danes napovedovala Vesna Slapernik...
manjak Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 V edino uteho pri tem vremenu mi je, da je danes napovedovala Vesna Slapernik... Morm pol gledat ponovitev... :twisted:
CAPIROMZY Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Po ''dolgem'' času me med vožnjo spet v prste zebe :(
D.J. Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 V edino uteho pri tem vremenu mi je, da je danes napovedovala Vesna Slapernik... fan??? kolk plačaš za kolo, ki ga uporablja ali gre za kej drugega?
Max Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Torej vreme bo... Zau ne za vozit se, vsaj z motorjem ne :?
Pravokotar Objavljeno April 8, 2003 Opozori Objavljeno April 8, 2003 V edino uteho pri tem vremenu mi je, da je danes napovedovala Vesna Slapernik... fan???kolk plačaš za kolo, ki ga uporablja ali gre za kej drugega? no ja, dajva stvari postavit nekako tkole: če bi me istega dne po vsej sili hotela (ločeno) povabit na večerjo ob svečah Vesna in denimo Trontelj, ne bi prav dolgo razmišljal, čigavo vabilo naj sprejmem. Morda se bo komu zdelo čudno, pa vendar...po mojem skromnem mnenju premore Vesni vsaj dva izrazita argumenta, ki odločno nagneta tehtnico na njeno stran. Da o skritih adutih ne govorim. Bicikl pa mirno obdrži, na moji podstrehi je že itaq preveč kaosa :?
HHV Objavljeno April 8, 2003 Opozori Objavljeno April 8, 2003 Zebe, u božje rame.... Mene sam u prste. V te pa danes bolj kot včeraj..
manjak Objavljeno April 8, 2003 Opozori Objavljeno April 8, 2003 Prelep sončen dan je danes. Zarad mal mraza se pa ja ne bomo sekiral... :wink:
Pravokotar Objavljeno April 8, 2003 Opozori Objavljeno April 8, 2003 Prelep sončen dan je danes. Zarad mal mraza se pa ja ne bomo sekiral... :wink: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=4504
Brrrm Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Vreme je že "pravo" motoristično. Dopoldne lepo, sončno, popoldne, ko je po službi moč zajahati ropotijo, se pa tam na severu nad Pohorjem (velja za CE) že nabirajo nevihtni oblaki. In potem ne veš ..... :? :twisted: :roll:
Sanda7 Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Kaj se nam obeta za vikend pa praznik?
kekec III Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Kaj se nam obeta za vikend pa praznik? dežek... 8)
Unknown Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 ma kr nej bo dez! cim vec ga nej bo! (ker se ne morm vozt, ker je motor na servisu :) :) :cry:
manjak Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 ma kr nej bo dez! cim vec ga nej bo! (ker se ne morm vozt, ker je motor na servisu :) :) :cry: Pa sej ni treba, de se pol tut mi nebi mogl vozit :?
Unknown Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 ma kr nej bo dez! cim vec ga nej bo! (ker se ne morm vozt, ker je motor na servisu :) :) :cry: Pa sej ni treba, de se pol tut mi nebi mogl vozit :? ma ja no, sej mas prou :) sam ce je dez pol se ne sekiram ker se itak nebi mogu vozt, ce je pa sonce pol pa cel dan poslusam motorje k se mem vozjo in kr zivcn ratam. :)
manjak Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 ma ja no, sej mas prou :) sam ce je dez pol se ne sekiram ker se itak nebi mogu vozt, ce je pa sonce pol pa cel dan poslusam motorje k se mem vozjo in kr zivcn ratam. :) Potrebna je samo ena beseda :arrow: čepki za ušesa :!: :twisted:
Pravokotar Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 ...dezuje... :roll: SO WHAT :!: :!: Dan je bil pa vseeno lep :lol: :lol: :lol:
Max Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 ...Dan je bil pa vseeno lep :lol: :lol: :lol: Prekrasen... le na koncu prelepe furce me je ujel DEZ! :roll: :idea: :arrow:
Pravokotar Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Mene tuuuuuuuuuuuuut (pa se ne cirkuliram :!: ) 8)
Max Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Sej jest se tut samo mal in ne prevec (sekam :idea: ) :arrow:
Sanda7 Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Kurjo k norci,samo baje, da bo za vikend zaloga sonca pošla :(
manjak Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Super so bli dnevi zdaj. Dans je blo mal oblačen sam še zmerij full vroče :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se