Pravokotar Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 V edino uteho pri tem vremenu mi je, da je danes napovedovala Vesna Slapernik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 V edino uteho pri tem vremenu mi je, da je danes napovedovala Vesna Slapernik... Morm pol gledat ponovitev... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Po ''dolgem'' času me med vožnjo spet v prste zebe :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 V edino uteho pri tem vremenu mi je, da je danes napovedovala Vesna Slapernik... fan??? kolk plačaš za kolo, ki ga uporablja ali gre za kej drugega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Zebe, u božje rame.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Torej vreme bo... Zau ne za vozit se, vsaj z motorjem ne :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 V edino uteho pri tem vremenu mi je, da je danes napovedovala Vesna Slapernik... fan???kolk plačaš za kolo, ki ga uporablja ali gre za kej drugega? no ja, dajva stvari postavit nekako tkole: če bi me istega dne po vsej sili hotela (ločeno) povabit na večerjo ob svečah Vesna in denimo Trontelj, ne bi prav dolgo razmišljal, čigavo vabilo naj sprejmem. Morda se bo komu zdelo čudno, pa vendar...po mojem skromnem mnenju premore Vesni vsaj dva izrazita argumenta, ki odločno nagneta tehtnico na njeno stran. Da o skritih adutih ne govorim. Bicikl pa mirno obdrži, na moji podstrehi je že itaq preveč kaosa :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Zebe, u božje rame.... Mene sam u prste. V te pa danes bolj kot včeraj.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Prelep sončen dan je danes. Zarad mal mraza se pa ja ne bomo sekiral... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Prelep sončen dan je danes. Zarad mal mraza se pa ja ne bomo sekiral... :wink: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=4504 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Vreme je že "pravo" motoristično. Dopoldne lepo, sončno, popoldne, ko je po službi moč zajahati ropotijo, se pa tam na severu nad Pohorjem (velja za CE) že nabirajo nevihtni oblaki. In potem ne veš ..... :? :twisted: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Kaj se nam obeta za vikend pa praznik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Kaj se nam obeta za vikend pa praznik? dežek... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 vreme je pri nas za en drek !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 ma kr nej bo dez! cim vec ga nej bo! (ker se ne morm vozt, ker je motor na servisu :) :) :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 ma kr nej bo dez! cim vec ga nej bo! (ker se ne morm vozt, ker je motor na servisu :) :) :cry: Pa sej ni treba, de se pol tut mi nebi mogl vozit :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 ma kr nej bo dez! cim vec ga nej bo! (ker se ne morm vozt, ker je motor na servisu :) :) :cry: Pa sej ni treba, de se pol tut mi nebi mogl vozit :? ma ja no, sej mas prou :) sam ce je dez pol se ne sekiram ker se itak nebi mogu vozt, ce je pa sonce pol pa cel dan poslusam motorje k se mem vozjo in kr zivcn ratam. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 ma ja no, sej mas prou :) sam ce je dez pol se ne sekiram ker se itak nebi mogu vozt, ce je pa sonce pol pa cel dan poslusam motorje k se mem vozjo in kr zivcn ratam. :) Potrebna je samo ena beseda :arrow: čepki za ušesa :!: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 ...dezuje... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 ...dezuje... :roll: SO WHAT :!: :!: Dan je bil pa vseeno lep :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 ...Dan je bil pa vseeno lep :lol: :lol: :lol: Prekrasen... le na koncu prelepe furce me je ujel DEZ! :roll: :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 Mene tuuuuuuuuuuuuut (pa se ne cirkuliram :!: ) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 Sej jest se tut samo mal in ne prevec (sekam :idea: ) :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Kurjo k norci,samo baje, da bo za vikend zaloga sonca pošla :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Super so bli dnevi zdaj. Dans je blo mal oblačen sam še zmerij full vroče :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se