Klo Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 zdej 30°, poleti (koledarski) pa 20°... vse se zamika :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 V sobi mi tako dela ko da bi mel stroboskop :o :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 a je ksnmu kej vroce?? :P mene zanima ce se sploh ksn lohk voz?? (z vso opremo) jes sem probu pa sem mislu da me bo pobral! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 Hica je hica .... zaj bi pasalo kako kopanje pa jacuzi, masaža .... no kakorkoli .... tega trenutno ni .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 jakna še gre, hlače pa nemogoče - sm čist moker takoj. kako se to sploh opere? (kordura) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 V soboto bo uradno konc bolniške,tko da se bom lahko hladil na motorju. Nimam pa dobrega občutka,če nisem oblečen v ledr hlače in jakno,če bi slučajno ubrisal bi se vs ulupu.Sam po drugi strani pa je prevroče za tako opremo...prosim za nasvet... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 (popravljeno) V soboto bo uradno konc bolniške,tko da se bom lahko hladil na motorju. Nimam pa dobrega občutka,če nisem oblečen v ledr hlače in jakno,če bi slučajno ubrisal bi se vs ulupu.Sam po drugi strani pa je prevroče za tako opremo...prosim za nasvet... B) Trpi! :D ;) nene, sranje je, je pa en dober članek (sicer v Angl.) tukaj nekje o ali nosit komplet opremo ali ne! Dejansko je najbolj imeti vse na sebi (po moje in ne samo po moje) in čisto res "trpi"! Danes sem šel k serviserju in je bilo tako vroče, da sem imel od opreme samo čelado-ostalo "civil" torej superge, jeans itn...Moj nasvet je, da si kupiš neko letno opremo, ki jo jaz iščem in nimam pojma kje in kaj vzet. Z letno mislim Hladno/tanko, windproof s sčitniki....Btw! če kdo čita to in ima kaj izkušenj z "Refraction" usnjem, naj kaj pove¨o tem pri "oprema"! Popravljeno Junij 11, 2003. Popravil J Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 Ob 13.40 je v fotrovem avtu kazalo 84 stopinj celzija, odprl vsa okna in cez dve uri je blo se vedno 56 :ph34r: Sicer pa pri meni v sluzbi...ob 13.00 = 35.6 :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 ma to je res ze cist prevec. najbolj bi blo tm ene 22stopinj da se je saj uzitek vozt, ne pa v temu peklu :ph34r: ja dons sem se ob pol devetih zvecer pelu pa je blo se zmer vroce. sam je blo pa vsaj ze prezvet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 dons sm šu iz šole z motorjem ... okol 14.oo je bla ura. V majci in kratkih hlačah. Sm mislu ,da me bo sežgalo , pa sm 100 šel <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 Si bo treba klimo omislit v čelado Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 matr je vroče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 11, 2003 Deli Objavljeno Junij 11, 2003 Še mal pa se bom skuhala....... Bi pasal mal Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 ma se ste hotl sonce :D :D BTW danes bo termometer narasel do rekordnih 36°C, zato se bom jest šu mal kopat u jezer, gre ktera zraven :rolleyes: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 ma se ste hotl sonce :D :D BTW danes bo termometer narasel do rekordnih 36°C, zato se bom jest šu mal kopat u jezer, gre ktera zraven :rolleyes: LP by gebre Tudi jaz povabim koga.. Za namakanje.. (berivvodipress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Ko ste že pri namakanju - EPP - BAZEEEEEEEEN za SAAAMOOOOOOO 54.990,00SIT v Bauh.... ups.. ne smem povedat. Dimnezije : premer 3,6m , pa 0,9m višine.... Lih prov za mal zmočt. Pa za mal namočt. Pa za mal pomočt. :) Noge. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 YEEEEEEEEESSSSSSSS, CLOVEK MA VSAJ VOLJO DO ZIVLJENJA KO JE TAK LEPO VREME B) B) B) B) Upam da bo prilezlo do 40 tak kot v NM :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 trplenja bo kmal konc, in kmal vas ne bo vec zeblo :D baje da bo jutr se toplej, do 38C. No sej v soboto pa upajmo da bo res se ohladil kot pravjo da se bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Sej se da jt na Bled mal ohladit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Sej se da jt na Bled mal ohladit :D kurba je blo mraz!!!k sm plavu na otok je bla killerska vročina,k sm šu pa nazaj je pa z bohinskega konca(go figure)pršu en velk oblak tolk da me je potlej pol ure zebl k psa :angry: voda zelo topla, pretopla za ta datum :huh: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Kr ql tale vročina,se mi bo špeh mal stopil :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 vceraj po 22:00 zacelo dezevati....... enkrat ponoci prenehalo in sedaj spet zacenja.vsaj ohladilo se je. B) tako moram delati...... prav pase. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 Kak je fajn .... hladno .... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 sonce in 28°C...... kaj je novega je starega. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 Kak je fajn .... hladno .... :blink: A si v Postojnski jami ? :o ;) :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se