Skoči na vsebino

VREME

TOMY

Priporočene objave

• 5 tedne pozneje...

a je ksnmu kej vroce?? :P

mene zanima ce se sploh ksn lohk voz?? (z vso opremo)

jes sem probu pa sem mislu da me bo pobral!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto bo uradno konc bolniške,tko da se bom lahko hladil na motorju.

Nimam pa dobrega občutka,če nisem oblečen v ledr hlače in jakno,če bi slučajno ubrisal bi se vs ulupu.Sam po drugi strani pa je prevroče za tako opremo...prosim za nasvet... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto bo uradno konc bolniške,tko da se bom lahko hladil na motorju.

Nimam pa dobrega občutka,če nisem oblečen v ledr hlače in jakno,če bi slučajno ubrisal bi se vs ulupu.Sam po drugi strani pa je prevroče za tako opremo...prosim za nasvet... B)

Trpi! :D ;) nene, sranje je, je pa en dober članek (sicer v Angl.) tukaj nekje o ali nosit komplet opremo ali ne! Dejansko je najbolj imeti vse na sebi (po moje in ne samo po moje) in čisto res "trpi"! Danes sem šel k serviserju in je bilo tako vroče, da sem imel od opreme samo čelado-ostalo "civil" torej superge, jeans itn...Moj nasvet je, da si kupiš neko letno opremo, ki jo jaz iščem in nimam pojma kje in kaj vzet. Z letno mislim Hladno/tanko, windproof s sčitniki....Btw! če kdo čita to in ima kaj izkušenj z "Refraction" usnjem, naj kaj pove¨o tem pri "oprema"!

Popravljeno . Popravil J
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 13.40 je v fotrovem avtu kazalo 84 stopinj celzija, odprl vsa okna in cez dve uri je blo se vedno 56 :ph34r: Sicer pa pri meni v sluzbi...ob 13.00 = 35.6 :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma to je res ze cist prevec. najbolj bi blo tm ene 22stopinj da se je saj uzitek vozt, ne pa v temu peklu :ph34r:

ja dons sem se ob pol devetih zvecer pelu pa je blo se zmer vroce. sam je blo pa vsaj ze prezvet

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dons sm šu iz šole z motorjem ... okol 14.oo je bla ura. V majci in kratkih hlačah. Sm mislu ,da me bo sežgalo , pa sm 100 šel <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma se ste hotl sonce :D :D BTW danes bo termometer narasel do rekordnih 36°C, zato se bom jest šu mal kopat u jezer, gre ktera zraven :rolleyes:

LP by gebre

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma se ste hotl sonce :D :D BTW danes bo termometer narasel do rekordnih 36°C, zato se bom jest šu mal kopat u jezer, gre ktera zraven :rolleyes:

LP by gebre

Tudi jaz povabim koga.. Za namakanje.. (berivvodipress)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko ste že pri namakanju - EPP - BAZEEEEEEEEN za SAAAMOOOOOOO 54.990,00SIT v Bauh.... ups.. ne smem povedat.

Dimnezije : premer 3,6m , pa 0,9m višine.... Lih prov za mal zmočt. Pa za mal namočt. Pa za mal pomočt. :)

Noge. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

YEEEEEEEEESSSSSSSS, CLOVEK MA VSAJ VOLJO DO ZIVLJENJA KO JE TAK LEPO VREME B) B) B) B) Upam da bo prilezlo do 40 tak kot v NM :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

trplenja bo kmal konc, in kmal vas ne bo vec zeblo :D baje da bo jutr se toplej, do 38C.

No sej v soboto pa upajmo da bo res se ohladil kot pravjo da se bo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej se da jt na Bled mal ohladit :D

kurba je blo mraz!!!k sm plavu na otok je bla killerska vročina,k sm šu pa nazaj je pa z bohinskega konca(go figure)pršu en velk oblak tolk da me je potlej pol ure zebl k psa :angry: voda zelo topla, pretopla za ta datum :huh:

LP by gebre

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vceraj po 22:00 zacelo dezevati....... enkrat ponoci prenehalo in sedaj spet zacenja.vsaj ohladilo se je. B) tako moram delati...... prav pase. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!