Ice Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 da vas potolazim........ 21°C,oblacno-crno in dez z vso muziko. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 Kak je fajn .... hladno .... :blink: A si v Postojnski jami ? :o ;) :blink: Ne doma, pred hišo ... trenutno pa tudi dežuje ... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 Vročeeeeeeeeeeeeeeeeee.........v mojem stanovanju je še vedno 30 stopinj...... :huh: Pa na morju ni kaj dosti bolljše......v vodi se sploh ne da ohladit...... :huh: No, ampak bomo preživeli......glavno, da je POLETJE!!!!! B) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 Vročeeeeeeeeeeeeeeeeee......... Job, klima.... B) B) B) (negremdomovpress) Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 (popravljeno) Spet bo nevihta...obožujem nevihte...seveda ko nisem na motorju.. Popravljeno Junij 15, 2003. Popravil demons_eye Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Reza je sinoči javno zagrozila, da bo še naprej prijetno toplo :blink: Iščem torej frigidno damo za skupno preživljanje prostega časa. Al to spada že v kako drugo rubriko?? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Mene pa za danes popoldne JAKO skrbi glede vremena.... :( Sva se v službo pripeljala z motorjem (ni ravno blizu) pa za popoldne sva načrtovala en izlet(ek), zdaj pa gledam skozi okno in me res JAKO skrbi. :( A je kdo kje,ki bi mi lahko snel to breme skrbi z mojih krhkih ramen in me potolažil, da danes ne bo padavin sploh? :huh: :huh: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Mene pa za danes popoldne JAKO skrbi glede vremena.... :( Sva se v službo pripeljala z motorjem (ni ravno blizu) pa za popoldne sva načrtovala en izlet(ek), zdaj pa gledam skozi okno in me res JAKO skrbi. :( A je kdo kje,ki bi mi lahko snel to breme skrbi z mojih krhkih ramen in me potolažil, da danes ne bo padavin sploh? :huh: :huh: :unsure: Sam kratkotrajna nevihta. Tolk da se pod kakšnim mostom mal kljunčkaš, pol pa spet naprej. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 :) :) :) To je pa lepo. Sem že potolažena. B) p.s. Kdaj si pa za Trontlja študiral???? :blink: :blink: :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 (popravljeno) :) :) :) To je pa lepo. Sem že potolažena. B) p.s. Kdaj si pa za Trontlja študiral???? :blink: :blink: :o Jaz se tle trudim te tolažit, ti me pa zafrkavaš. :( Kakšen Trontelj. Tko bo kot sem rekel. B) Kadarkoli je bila kratkotrajna nevihta je bilo tako. :rolleyes: Kje pa fifty-a skrivaš ? Nobene več ne reče in napiše. Popravljeno Junij 17, 2003. Popravil RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 :) :) :) To je pa lepo. Sem že potolažena. B) p.s. Kdaj si pa za Trontlja študiral???? :blink: :blink: :o Jaz se tle trudim te tolažit, ti me pa zafrkavaš. :( Kakšen Trontelj. Tko bo kot sem rekel. B) Kadarkoli je bila kratkotrajna nevihta je bilo tako. :rolleyes: Kje pa fifty-a skrivaš ? Nobene več ne reče in napiše. Zelo je zaposlen B) Pa, saj piše !:o Poglej v temo Samomor :huh: :unsure: :blink: Drugače je pa vse vredu z njim. :) Jaha, motorira, udeležuje se šolskih piknikov ob koncu leta... skratka - priden je :) B) p.s. Mu bom povedala, da te skrbi zanj. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Kje pa fifty-a skrivaš ? Nobene več ne reče in napiše. :ph34r: Prisoten več ali manj ;) Je treba delat :( Družina je velka, pa hiša dotrajana, pa še en motor bi radi ... :) Sploh sem pa Manuelo imenoval za mojo PR-ovko (glede na moj nemogoč karakter in občasne izpade :unsure: , jo nujno potrebujem) in ona sedaj ureja vse potrebno okoli komunikacij. :) :) :) Je pa res, da bom občasno moral kontrolirat kaj mi počne na forumu :ph34r: . Prejle sem na hitro prebral, da me baje ona vozi na zadnjem sedežu :o :o :o RAN-pozdravček od mene B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Sploh sem pa Manuelo imenoval za mojo PR-ovko (glede na moj nemogoč karakter in občasne izpade :unsure: , jo nujno potrebujem) in ona sedaj ureja vse potrebno okoli komunikacij. :) :) :) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: No vidiš, da sva za skupaj ..... skoraj v istem trenutku sva odgovorila. :wub: p.s. In če sem tvoja PR-ovka (reče se predstavnica za odnose z javnostmi!!! :angry: ) me moraš prej vprašat, če lahko ( in kdaj) kaj rečeš (ali) in napišeš! :ph34r: B) ;) :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 In če sem tvoja PR-ovka (reče se predstavnica za odnose z javnostmi!!! :angry: ) me moraš prej vprašat, če lahko ( in kdaj) kaj rečeš (ali) in napišeš! :ph34r: B) ;) :P ;) Ej...Fifty...... :( moje sozalje :( ....da mors pa tko trpet :blink: ...to pa nism mislu :unsure: .....pa bo ze... <_< ....sej si sam izbral...hehe ;) LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Gdo bi si mislil da je klima začela šele sedaj delovati :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Ura je skor pol ena ponoč, jest mam pa še vedno 28 stopinj v stanovanju.....in to pri dveh ventilatorjih :blink: :blink: Uf.....telesni napori trenutno ukinjeni za nedoločen čas....... B) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 B) ;) :P ;) Ej...Fifty...... :( moje sozalje :( ....da mors pa tko trpet :blink: ...to pa nism mislu :unsure: .....pa bo ze... <_< ....sej si sam izbral...hehe ;) LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 v celju pa dežuuuujeee.... :o B) solata bo spet rasla <_< ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 V POstojni je 30stopin brez oblačka in prijetna sapica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 ja... enkrat tolko je pa tud v Postojni lepo vreme... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 ka bo fsredo zopet scalo :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 :( Hvala za sočutje. Pa ni tako hudo (da ne bi moglo biti še huje ;) ). Po naravi sem precej lena oseba, zato na račun udobja, kdaj pa kdaj žrtvujem košček suverenosti... B) No, ce bo kdaj huje, ne omahuj, pa na kak PM soroc, kje pa kdaj na per.....te bom ze branu....ce bo pol kasnej hudo ;) LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 .....te bom ze branu....ce bo pol kasnej hudo ;) branu... ali pomagal bežat? :blink: :P :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Še vedno je vroče.....pa še bolj bo........pa savno mam zastonj v fletu.......matr, sm srečna....... :huh: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Vročeeee - morje, prid k men, da se vležem vate.... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se