Fire Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 Ljubljana Center prijetnih 22 stopinj. Eeeeeeh sluzba in klima :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 všečno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 Idrje pasje 34°C Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 Idrje pasje 34°C Pa v rovih...se da? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 Ma glih fajn za u vodo vrzt je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 (popravljeno) da bi vsaj deževalo... :headbang: Popravljeno Julij 16, 2007. Popravil tamikena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 da bi vsaj deževalo... :headbang: Alo njoka izolanska,kloko ne pere ulic? Sončno , vroče, soparno jutro.Lep dan se obeta če bodo le turisri doma ostali... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) Alo njoka izolanska,kloko ne pere ulic? Sončno , vroče, soparno jutro.Lep dan se obeta če bodo le turisri doma ostali... :evilgrin: :headbang: nisem "še " izolanka ...med ribarje me zvamejo :lol1: ... glede turistov pa ki še ne frega, tak med tednom ni gužve na šmarski,za drugo me pa ne sekira... :whistle: hočem dež! Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil tamikena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 :headbang: nisem "še " izolanka ...med ribarje me zvamejo :lol1: ... glede turistov pa ki še ne frega, tak med tednom ni gužve na šmarski,za drugo me pa ne sekira... :whistle: hočem dež! te pridem polivat in bova mela mokre majčke.... :naughty: trenutno 20 °C ... zatemnjeno ... pihlja (klimatizirana pisarna) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 Spet postaja peklensko vroče...vsi pravijo da sm hudič pa se v takem okolju sploh ne počutim domače... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 te pridem polivat in bova mela mokre majčke.... :naughty: trenutno 20 °C ... zatemnjeno ... pihlja (klimatizirana pisarna) :whistle: mausi veš da pr teb sem vedno za pizdarije :whistle: ja sej js mam tut klimo... samo kaj ki mam kmal za it v "mesto" in kljub vsej klimi bom kuhan rakec :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 te pridem polivat in bova mela mokre majčke.... :naughty: trenutno 20 °C ... zatemnjeno ... pihlja (klimatizirana pisarna) :whistle: Ja, ja, slinauc boš nehal v kurnike lest... :evilgrin: pa še dan se ni začel :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 se kuhamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 sonce :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) 32°C..... grem se obmetavat z vodnimi balončki :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 Pih ,sonce,sonce,sonce...morje pa mlaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 Vreme je, da se gre počas doma :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 končno vreme po mojem okusu :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 končno vreme po mojem okusu :010 35°C v senci??? :eek: po tvojem okusu? kaj pa pozimi delaš?! sonce, sam prevroče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 če me pa v tori vročini ne pobere,pa me nebo niti čez 100let! :BUA: :doze: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 končno vreme po mojem okusu :010 Sma že dve :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 končno vreme po mojem okusu :010 Sma že dve :010 :010 :slap: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 prehudo :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 VROČEEEEEEEEEE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 Pri nas je ze kar nekaj dni brez enega samega oblacka ali meglice. Kristalno jasno in sonco, skratka vreme res super :OK: :OK: Ampak kaj ko sem brez motorja :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se