fifty Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Manu, Fifyju moraš vsako jutro dva ta velka kamna v žepe reklca zatlačit. Da ga nau burja po Ajdovšni sem pa tja prefukavala! :lol1: Lohka ti ga še odpihne. :blink: :P Nč bat nč bat prjatu. Mam težak katakter. O:-) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Par dni bo slabo pol pa OK :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 .... Da ga nau burja po Ajdovšni sem pa tja prefukavala! :lol1: Dober dan, Horjo. :) Dokler ga bo burja, bo vse vredu. :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 kakšna poledica je bila pri nas včeraj pa danes tud....matr smo se drsali z avti....peš sploh ne gre čist.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HOMAR Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Danes je pa tko scal, da niti pomislil nisem na kako vožnjo. Sem peš psa peljal ven, pa sem skoraj čoln rabil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Vse je okovano v led: drevje, avti, hiše, kabli, cesta. Edina vožnja na katero je smiselno misliti je taka na drsalkah. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 ta vreme je čist :BUA: mav nazaj je skoz dežval da je blo vse mokro :angry: in je vse zmrznl tko da je povsod led :xx: zdej je pa začel ornk snežit <_< na začetku prejšnga tedna je pa blo že tko lepo toplo zdej pa spet okol 0°C sm si glih nove gume namontiru jih pa še sprobat ne morm :fight2: no ja razn v snegu :naughty: (mal po ulci gor pa dol) kjer so bol k prejšne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 ja pada-pada sneg :yea2: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 Hm....ja.....jaz sem že dvakrat okna skidala....... :unsure: Alla :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 Jaz sem se pa v teh nočnih urah pri Leclercu iz blata kopal :kva2: No prej smo pa O:-) :OK: :yea2: Premza: zakaj si tako hitro poslal kolege na Rondo pri Leclercu :angry: :devil: So nam ves veselje pokvarili pa smo se potem na parkinge preselili :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Kakšno lepo vreme :D :D :D Sem se že peljal ene 20 km z motorjem :BUA: :BUA: :BUA: (v kasonu kombija... s servisa)Sončen pozdrav s planin Drp11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Sneg :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Sneg :BUA: :BUA: .........in Alla spet okna kida :devil: :devil: :devil: :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Nope....Alla se je odločila, da se pusti zmest....ups.....zamest....... :wacko: Alla :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Nope....Alla se je odločila, da se pusti zmest....ups.....zamest....... :wacko: Alla :ph34r: Bi se prostovoljno javil za odkidavanje......... Problem????? Bojim se višine :? :( :( :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Mislim, da se tisti višini reče L.... ;) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Mislim, da se tisti višini reče L.... ;) :P L.....enoba :? L.....ežernost :? L.....až :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 po tv so povedali da je 4 ljubljančane infarkt ko so kidali sneg pred hišo...nek svojevrsten rekord...take it easy.... :hmm: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 (popravljeno) V soboto in nedeljo je spet napovedano sneženje :? Mater..............!=&8ć. Kaj bomo zdaj? Mar bomo motorje prodali in kupili motorne sani :rolleyes: LP Popravljeno Marec 4, 2004. Popravil cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Mar bomo motorje prodali in kupili motorne sani? Ne, zbrali se bomo v jato in odleteli na jug. Enako kot medvedi. Yst se že zbiram. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HOMAR Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Jest pa že iščem model verig za na gumo. Samo vse do sedasaj so mi drajsale po blatniku. Mogoče se kje dobi tanše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Ne, zbrali se bomo v jato in odleteli na jug. Enako kot medvedi. Yst se že zbiram. B) ..yest tut,samo piko še pritisnem ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Letim Letiš Letijo . . . . . . . . . . . Hropci na jug!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Potem sem jazst antihropec. Ne letim. Mi je sneg všeč. Hočemo še snega :topic: (<= na tabli piše OFF TOPIC samo zato, ker ne znam gor napisati HOČEMO ŠE SNEGA) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Potem sem jazst antihropec. Nisi. Ti si samo blago konfuzen, katatoničen hropoid. Najbrž je to samo obrambni mehanizem, da se ti popolnoma ne odtrena :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se