motoristek Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 kako bo kaj v soboto... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 (popravljeno) kako bo kaj v soboto... :whistle: lepo bo...so rekli!!! proti obali je pa grdo.... Popravljeno Avgust 23, 2007. Popravil frfljot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 lepo bo...so rekli!!! proti obali je pa grdo.... Fino, grem itaq na Golico... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Fino, grem itaq na Golico... :worship: pa nofrusa vzami s sabo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 pa nofrusa vzami s sabo.... Velja naj pokliče... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Pojavil se je lep sonček .) , le kako je proti obali :hmm: motoristka pokliči! :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 kako bo kaj v soboto... :whistle: V soboto in nedeljo bo sončno, zjutraj bo lahko ponekod po nižinah megla. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 motoristka pokliči! :bounce: Da bi me pa ena poklicala, to pa ne.... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarchy Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Pojavil se je lep sonček .) , le kako je proti obali :hmm: oblačno, vse mokro...poscano... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 pa nofrusa vzami s sabo.... Kaj jaz :? Me je kdo omenil, visokost :worship: Velja naj pokliče... Kam, kako sem prišel na ključni pomen pogovora :krneki: motoristka pokliči! :bounce: Bom, zakaj že, rabi kaj :evilgrin: oblačno, vse mokro...poscano... :closedeyes: Thx (jutr bi se priporočal na novo napoved v besedi ;) ) Sm se že vrgu vn iz usnja, čakam, na lepo vremensko :headbang: Obtičal v službi :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Da bi me pa ena poklicala, to pa ne.... :headbang: Ne one so samo za draženje ! :krneki: (You make the first move) :whistle: Pri meni je kot pri "Adamsovih" dežni oblak imam nad glavo (mislim: bajto) :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Kaj jaz :? Me je kdo omenil, visokost :worship: Kam, kako sem prišel na ključni pomen pogovora :krneki: Bom, zakaj že, rabi kaj :evilgrin: Thx (jutr bi se priporočal na novo napoved v besedi ;) ) Sm se že vrgu vn iz usnja, čakam, na lepo vremensko :headbang: Obtičal v službi :BUA: a jaz visokost?ja ok :D napisala sem tebi,da je na obali grdo vreme...pa v odgovor mi je motoristek napisal,da fino,ker gre na golico... pa če že ti ne moreš na obalo...pa pojdi z njim ne ... sam mej bolj nežen glas.....ker on hoče met motoristko! vse jasno?! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 sam mej bolj nežen glas.....ker on hoče met motoristko!vse jasno?! :blink: Oooozzzzzzooooo :yes: (kristalno jasno) THX Mislim, da bo to malo težko, ker proti meni je lahko samo nekdo drug nasprotnega spola O:-) (izgled dela čuda) :grim Ne jaz moram na obalo, sam se mi ne fijaka v štririkolesniku (službeno :OK: ), Golica hmmmm, bo padla, ko bom frej/kdaj :? (nimam pojma)!!! Upam, da je imel vsaj zgoraj vreme cool :hmm: Jutr upam, da bo vreme za konja :huh: Ti si z obale sporoči :hmm: ali pač (visokost pa to .) ) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 ali pač (visokost pa to .) ) good one! :D javim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 sonce/oblaki/dež/oblaki/sonce/oblaki/dež.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 tuki pa nč sonca :whistle: samo oblaki in dež Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 v LJ :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 v LJ :SS dvakrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 ja mal dežja, pa ste že vsi tečni :wacko: mi kmetje ga rabmo :evilgrin: mislte da bom solato v štacun kupvala? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 DD.. deževen dopust. :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 kk faj se spi v dezju lihkar ustov iz pocitka hehehe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Zvezdice se vidijo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Mater je bla taka megla, k sem se v službo peljala, da sem najprej mislila, da dežuje ... ja, jesen je tu :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 megla k u žabariji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 sonce zaenkrat :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se