Manu Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Jaz bi se tut zbirala v jato. :hmm: p.s. Ampak moram prej nardit še to, kar mi je Horjo predvčerajšnjim naročil : " naj obkolim lisico".... Hropci delajo vreme.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Jaz bi se tut zbirala v jato. :hmm: p.s. Ampak moram prej nardit še to, kar mi je Horjo predvčerajšnjim naročil : " naj obkolim lisico".... Hropci delajo vreme.... :kva2: Manu....dobrodošla v JATI........ Te rade volje vzamemo za vodnico.....Keky nekak nima smisla za orientacijo,pa bi mimogrede lahko zalutal kam proti severu!!!!!! To bi znalo pa biti hudo zoprno. :lol1: :lol1: :lol1: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Manu....dobrodošla v JATI........ Te rade volje vzamemo za vodnico Goska vodnica? :unsure: :huh: Priznaj, da si to mislu :angry: al pa še slabš- da me vzamete za zvodnico :ph34r: :kva2: - pa v našo temo pejmo nabijat, ker nas bojo zbrisal! :fight2: :004 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Hropci vsega motosveta združite se. Mi gremo, gremo, z Manuelo na čelu v napad, za toploto na Jug. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Hehe, kar nabijajte. Vas bo že zvečer Trontelj nafical! :devil: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Hehe, kar nabijajte. Vas bo že zvečer Trontelj nafical! :devil: :naughty: S sončnico v gumbnici......nikol mi ni blo čist jasn....kok velike gumbnice ima!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 :unsure: Mogoče pa bo imel Trontelj danes namesto sončnice trobentico , mačico ali pa zvonček :hmm:? Se pravi konec ZIME :OK: !!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Morebiti bo imel celo brstični ohrovt :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 mogoče pa karfjolo al cfvetačo bog si ga vedi :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 danes tukaj snezilo. kljub soncu, vetru in +7°C! trenutno vse v ledu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 Sneg :angry: :cry: (pa se jutri je napovedan sneg) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 vse "zagrete" povabljam na moj konec - 09:06, -2°C, oblacno, snezi. :BUA: dost mam tega beuga sranja. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 Spet naj bi zapadlo do 25 cm snega :SS :? :cry: :? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 Rakek-RAHLO SNEŽUJE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 11:10, -1°C mocno snezenje, prvi cm se ze valajo po tleh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 Pri nas je danes snežilo samo 15 minut in ni se prijelo, ampak vseeno imam dovolj tega sranja! :angry: Hočem sonce! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 Dva dni brez spremembe vremena :BUA: SNEG! Ze 12 ur neprenehoma snezi! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 Pri nas je danes snežilo samo 15 minut in ni se prijelo, ampak vseeno imam dovolj tega sranja! :angry: slabi kraji :P pri nas mete cel dan..... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 Sneg je napovedan za ves teden - do četrtka so narisane same **************. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 :SS Pa tako sem se zrajcal v soboto s tistimi nekaj uricami fure, zdaj pa s trdim sneg gledat in čakat odjuge! :angry: :angry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Prav prijetno pogledati skozi okno. Sneži. Navdušen. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HOMAR Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Ko sem bil majhen, sem za 8.marec zvončke nabiral. Danes pa sem večji, in pol metra snega in 14 dni sonca do zvončkov ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Nič več ne bo, kot je bilo. :angry: :( :wacko: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 ...Sneg gre, glej zunaj sneg gre, glej zunaj sneg gre, morda se spomniš še enkrat name... B) Me zanima kok ste pršparal, ko ste pred podražitvijo zavarovanj motor registriral.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Na Bledu je čez noč zapadlo "švoh" 30 cm snega...jebena(s) zima <_< LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se