Ice Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 47 m3 bele svinjarije premaknil za jutranji sport. se sem ziv. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 47 m3 bele svinjarije premaknil za jutranji sport. se sem ziv. :grim Samo ti malo goljufaš ane :naughty: rolba ne velja spljoh .) LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Nič premikal snega zjutraj. Kar čezenj zapeljal do občinske ceste. Zakaj bi premikal tisto, kar potem samo od sebe zgine? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Nikol ne bi uganl- V Kanomlji sneži že od včeraj. V službo sem se vozila 2 uri 15 :kva2: Hudo. :wacko: Fifty kidal že od pol petih zjutraj. :cry: :wub: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Dobri stari mojster William Wordsworth je svojčas prijavil eno močno: I wandered lonely as a cloud That floats on high o'er vales and hills, When all at once I saw a crowd, A host, of golden daffodils, Beside the lake, beneath the trees, Fluttering and dancing in the breeze. Continuous as the stars that shine And twinkle on the milky way, They stretched in never-ending line Along the margin of a bay: Ten thousand saw I at a glance Tossing their heads in sprightly dance. The waves beside them danced, but they Out-did the sparkling waves in glee: A Poet could not be but gay In such a jocund company! I gazed - and gazed - but little thought What wealth the show to me had brought: For oft, when on my couch I lie In vacant or in pensive mood, They flash upon that inward eye Which is the bliss of solitude; And then my heart with pleasure fills, And dances with the daffodils. Naj nam bo v pomoč pri preganjanju dolge zime. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Samo ti malo goljufaš ane :naughty: rolba ne velja spljoh .) LP by gebre 1. "rolba" = ?! 2. niti ne. na dvoriscu in polovici dovoza nimam kam drugam zmetati sneg kot cez 2,0 m visoko zivo mejo. s frezo gre na en kup potem pa pljuni v roke. polovice dovoza pa niti nisem racunal zraven, ker tam imam na travnik prostor za "paljbo". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 rolba je tvoja freza Oboje malo v žargonu. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 aha. grazie danke. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 47 m3 bele svinjarije premaknil za jutranji sport. se sem ziv. :grim Domnevam da si ene 150 m2 očistil. B) En sam zdravje, navsezgodaj toliko prekidat. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Me zanima kok ste pršparal, ko ste pred podražitvijo zavarovanj motor registriral.. :devil: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 blizu. zapadlo ga je "samo" 0,2 m. kvadrature je pa malce vec. kot receno en sam zdravje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 kot receno en sam zdravje... ...dokler te v križu ne zagrabi. :o :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Me zanima kok ste pršparal, ko ste pred podražitvijo zavarovanj motor registriral.. :devil: Toliko, da bom v teh za motorje neprijaznih dneh prišparnino porabil za kave z Mačko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Jst se ne grem več :cry: :cry: :angry: :angry: Kurenti so slab plesal :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 vreme...bo....tako...še cel teden..... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 nekaj novega s snezne fronte: zdaj ga ne nese vec horizontalno, temvec samo se gravitacija deluje. ker je bilo cez dan kar toplo (2-4°C) ga na cesti ni bilo. bila samo voda. :naughty: ergo, sedaj, ko se je temperatura spustila pod kriticno tocko pa spet ringelspil na cesti (3nesrecev45minprednasohisopress). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Za vikend naj bi se mal vreme porihtal. Za prve resne km bo pa bogve kdaj :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Dragi moji motosvetovci: "A se vi sploh zavedate kakšno vreme se nam obeta ta tede?" :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :OK: :OK: :OK: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 sem opazu!!! :yea2: :yea2: :yea2: sam se registrerat je treba moped pa bo! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muc Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 zadnji čas :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Dragi moji motosvetovci: "A se vi sploh zavedate kakšno vreme se nam obeta ta tede?" :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :OK: :OK: :OK: :D :D :D sončno pa 17 stopinj...pol bo še enkrat zamelo :D ...pol pa se začne.... :kva2: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 sončno pa 17 stopinj...pol bo še enkrat zamelo :D ...pol pa se začne.... :kva2: :naughty: Danes je pa nekdo zloben :hmm: Pa tako optimistično vremensko napoved imamo :P LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 Sonček je.... :yea2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 baje bo do petka ful soncno v soboto pa napovedujejo spremembe (upam da se bo zgolj pooblacilo :( ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se