HHV Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 baje bo do petka ful soncno v soboto pa napovedujejo spremembe (upam da se bo zgolj pooblacilo :( ) Wrong, upaj da se bo pošteno uscalo in opralo vso svinjarijo s cest! Ajde recimo takole: V petek ob 22.37 prihod fronte z obilnimi padavinami. V soboto 04:16 prenehanje in pričetek pihanja zmernega jugo zahodnika. Ob zori jasno , suho in toplo. Bi šlo??? Pol pa svizec bla, bla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 OK, SONCE je! Če bi še pesek s cest pospravl... :hmm: (da se glih v prvi rajdi ne skipam :( ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 YES,YES,YES :OK: to mi deli vreme,dvorišče sem ravnokar pomela da bo motorin vsaj v lepi cesti štartov,v sredo pa če bo le tako kot danes pade ena poštena fura Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 ta teden bodo temperatur vzpodbudne za našo dušo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 klik! hm..zgleda da tale vreme ne bo prov dolgo trajal :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 klik! hm..zgleda da tale vreme ne bo prov dolgo trajal :doze: sej je prov da je dež da fajn ceste spere.....sam da nebi bilo več snega.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 Me ne briga - jest grem smučat :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 Bol bi blo,da bi padal.................... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 Do petka sončno in lepo ,potem pa bodo padale ošpičene prekle :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 Bol bi blo,da bi padal.................... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :? :hmm: :cry: :cry: :cry: Klimbra....... zunaj je sonce. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 :? :hmm: :cry: :cry: :cry: Klimbra....... zunaj je sonce. :004 U pisarni pa prah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 Današnje vreme sem skoristila in usrala motor do ogledal,jutr pa naprej dogodivščinam na proti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 (popravljeno) Današnje vreme sem skoristila in usrala motor do ogledal,jutr pa naprej dogodivščinam na proti Ma saj je bil čisto u redu ampak, ko sem dohitel en avto in je ta zapeljal preko lužice, ki je polzela čez cesto--- spljak :cry: Megla na vizirju, megla na šipci, drugod pa tudi. Ne vem ali naj jutri pucam ali grem ven? Ampak mislim, da bo treba kar ven. :) Popravljeno Marec 16, 2004. Popravil cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 16, 2004 Deli Objavljeno Marec 16, 2004 Midva s Husotom sva prišla domov usrana od glave do tal. Ampak sem se odločla da ga do petka ne bom prav nič pucala ker se mislim vozit, pol pa pade ena orng čistilna akcija; da se sija kot kristalni kozarci v vitrini. :P Dragač pa morte priznat da se je prav fajn po dolgem času mal po tem sončku preganjat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 Tok sm se veselil vikenda,pol pa napovejo dež :angry: :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 danes bo odlično vreme...ravno pravšnje za en basket..... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 danes bo odlično vreme...ravno pravšnje za en basket..... :OK: Ej pazi ti tole, da ne bojo procenti padal. :D Tkole basket na moto forumu omenjat, je kar bogokletno. :devil: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Vreme res odlično. Edino, med Postojno in Vrhniko imajo pa še pravo zimo. Me je včeraj zvečer na tistem koncu kar zeblo. Pa ob morju, na cesti Koper - Izola. Hlad, ki veje od hladnega morja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Pa ob morju, na cesti Koper - Izola. Hlad, ki veje od hladnega morja. No pa si mi pokvaril načrt za soboto. Fantje, a kje ne zebe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Fantje, a kje ne zebe? Yst vem za en prostorček. Ampaq je bolj za zaključene družbe. (twoiscompany/threeiscrowdpress) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 No pa si mi pokvaril načrt za soboto. Fantje, a kje ne zebe? Po Ljubljani včeraj popoldne in zvečer prav nesramno toplo. V trzinu ob cca 17h je bilo 22,5 stopinj. Torej za zmrznjence zaenkrat fure po Ljubljanski kotlini in gorenjski ravnici. Mraz pa dela sneg, ki še leži ponekod. Ali je še sneg, ker je tam še mraz? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Pri nas v Savinjski dolini prav nič ne zebe. Včeraj zvečer, ko sem se peljal od Ljubljane proti Trojanam, je bolj, kot sem ril v dolino pod Trojanami, bolj zeblo. Ko pa sem prišel na vrh, takoj, ko se je cesta pravesila navzdol, me je zajel topel zrak iz Savinjske. In potem ni bilo več hladno. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Med Planino in Logatcem, pa tudi še naprej, snega do ceste. Planinsko polje je še zasneženo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Mraz pa dela sneg, ki še leži ponekod. Ali je še sneg, ker je tam še mraz? :hmm: :hmm: Fanje, prav zavidam vam. Žiri in okolica, včeraj ob 18.00 uri, celih 7 stopinj. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Wrong, upaj da se bo pošteno uscalo in opralo vso svinjarijo s cest! Ajde recimo takole: V petek ob 22.37 prihod fronte z obilnimi padavinami. V soboto 04:16 prenehanje in pričetek pihanja zmernega jugo zahodnika. Ob zori jasno , suho in toplo. Bi šlo??? Pol pa svizec bla, bla... Horjo ! Nič svizec bla, bla, bla. To kar si napisal, bi bilo res supeeeer, če hočemo it v soboto na morje !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se