ajgor the mad dog Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Horjo ! Nič svizec bla, bla, bla. To kar si napisal, bi bilo res supeeeer, če hočemo it v soboto na morje !!! Vreme v soboto še vremenarji ne vejo kakšno bo :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Najbolše bi bilo če bi se vscalo kot iz škafa in bi tako počistilo ceste (pesek,sol in druge svinarijo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Edino, med Postojno in Vrhniko imajo pa še pravo zimo. wellcome to my home.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Horjo ! Nič svizec bla, bla, bla. To kar si napisal, bi bilo res supeeeer, če hočemo it v soboto na morje !!! V soboto bo zjutraj -2 do 22 :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 .......je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 V soboto bo še primerno vreme. Jaz grem na morje. Kosit. (naglas sami pravilno postavite :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Vreme v SOBOTO bo :P :P : V vzhodni Sloveniji delno jasno, drugod pretezno oblačno, vendar še suho :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Vremenar Trontelj napoveduje za drugi teden z nedeljo vred DDDDDDEEEEEEEZZZZZZZZZZ :o :o :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Jaz grem na morje. Kosit. (naglas sami pravilno postavite :P ) Kalamare? :hmm: Al travo? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Bomo pa še do nedelje iskoristili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 Končno vreme :yea2: Bom mogoče vsaj kakega jurja prišparal, ker bom vsak dan vsaj 20 minut manj na internetu in Motosvetu! Mi Motosvet več ne bo rabil subvencionirat računa. Hvala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 Na Bledu se je počasi začel že sonček kazati, še likerčka naredimo do konca, pa mal posesamo po bajti, pa gremooo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 Tuki na šihtu gledam skoz okno,je sicer mal megleno vendar se sonce trudi prebiti skoz,tako da za na motor defenitivno bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 Zdaj sem prišla iz Ljubljana..... vreme ni prav nič lepo... vendar sem videla kar nekaj motoristov..... tako, da vsem srečno vožnjo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 Za drug teden napovedan SNEG DO NIŽIN :? Samo upam, da ne bodo cest šudral :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 Dons na motorju ni bilo nič kaj prijetno...veter me je ful šejku :blink: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 pri nas je bilo neprijetnih 12 stopinj...pa pihalo je fajn...kljub temu vidu par motoristov.... drug teden napovedan sneg sam ga bo kmalu pobralo.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Pizdarija,pa kaj bom mogla spet lopato na plan prnest,upam da ne tud peska sem se že naveličala pometat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Resno razmišljam,da bi svojo Diversionko zamenjal za motorne sani :? :hmm: :blink: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Glede na to, kakšno je sedaj vreme..... jaz zelo upam oziroma prčakujem, da bo zato poletje bolj primerno času (toplota, lepi dnevi,...)..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Pred par urami sem prišel iz Šibenika :OK: :unsure: Dalmatinci sploh ne vedo kaj je to zima! Vedo samo za burjo in jugo :BUA: Sončna :yea1:Dalmacija +23 stopinj :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Vreme že od navsezgodaj na nas spušča vodo. V dokaj obilnih množinah. Zato se nekako nisem odločil, da bi na motorciklu odjahal v službo, kljub razpisanemu dnevu jahanja v službo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Dežuje............... vreme za spanje. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Pa kdo je 'votu dež :angry: , me je mogu že navsezgodej en kreten z avto totalka zalil, zdej se pa v šoli sušim <_< dež fuj in fej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 kar se mene osebno tice: danes Ride day sploh NE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se