actarus16 Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 KP - Bom kar po domače povedal......Ma ke vreme di merda :headbang:
nemo Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 Kako bo v soboto? Naj se javijo samo optimisti.
drjack_dj Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 v soboto vreme BO (kakšno, bomo pa vidl)
Vanga Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 Kako bo v soboto? Naj se javijo samo optimisti. Ti povem v nedeljo. :P Drugače pa trenutno stanje na Ptuju 5,3 stopinje celzija, oblačno, tu in tam kakšna kapljica. :winkiss:
nemo Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 Ti povem v nedeljo. :P Drugače pa trenutno stanje na Ptuju 5,3 stopinje celzija, oblačno, tu in tam kakšna kapljica. :winkiss: ti povem kako je sedajle v Bg.: jasno, +5, SE cca 1Bf PS: še vedno me zanima sobota, lahko tudi nedelja v Lj. Me matra en krog. Tu so prvi motoristi že zajahali, zadaj pa zmrzujejo devojke u plitkim pantalonama. Lepo za pogledat.
Tinchi Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Jz, večna optimistka, mislim, da če je pozimi skoz tako deževno, potem je velika verjetnost, da poleti dežja zmanjka in je potem skoz sonček in suhe ceste :naughty:
Port Folio Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Obeti V nedeljo bo povečini jasno, ob morju in po nižinah v notranjosti Slovenije se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost. V ponedeljek bo na zahodu pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo, drugod bo delno jasno.
metuljcica46 Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 še v naše rovte je pršu sonček :OK: tist k ga je naroču je mel prov :whistle: :yea1:
condor Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 še v naše rovte je pršu sonček :OK: tist k ga je naroču je mel prov :whistle: :yea1: :naughty: :naughty: :whistle: :whistle:
motoristek Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 V Celju žge, da mi gre že malo na jetra... :yea1:
drjack_dj Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 še v naše rovte je pršu sonček :OK: No no, mi pa res nismo v rovtah no.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se