ajgor the mad dog Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 (popravljeno) Vreme za ta teden :angry: :angry: :( :( :BUA: :BUA: Popravljeno Marec 22, 2004. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Pa kdo je 'votu dež :angry: , ... Jaz sem ga fehtal! Sem že v petek cel popoldan po dvorišču s štrajfiksom plesal. In evo, je zaleglo. Peri, peri dežek moj operi sol in pesek. Ko zajahal bom motorček svoj, bo letel ko metek! :010 :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 (popravljeno) Jaz sem ga fehtal! A niso včasih indijanci fehtali za dež :? Pa po dvorišču s štr....hočem reči med šotori s tomahavki plesali :hmm: Horjo, kakorkoli že, glede na vremensko napoved, si malo preveč plesal. O:-) Vse skupaj me spominja na tisto o dežju in smehu.... :D LP Popravljeno Marec 22, 2004. Popravil cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 ...Horjo, kakorkoli že, glede na vremensko napoved, si malo preveč plesal. O:-) ... Figo, ne pa preveč. Je solo in peska na cestah toliko, da je groza! V mestih in po regionalnih cestah še nekako izgleda, po tistih malo višje med hribi je pa obupno. Kar naj še malo naliva. Skrbi me le to, da se ne bo spet vse v sneg obrnilo :( , pa spet slano peščena zgodba. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Kok jeze zarad mal deja...... A na to,da bo travca ozelenela,pa počas dobila fedrčke(jooooooooojjjjjjjjjjj kok bo Zok vesel) pa ni noben pomislu.Men se pa full fajn zdi,ko ZADEVE začno rast!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Figo, ne pa preveč. Je solo in peska na cestah toliko, da je groza! V mestih in po regionalnih cestah še nekako izgleda, po tistih malo višje med hribi je pa obupno. Kar naj še malo naliva. Skrbi me le to, da se ne bo spet vse v sneg obrnilo :( , pa spet slano peščena zgodba. :cry: Upajmo da ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Kaj čmo. V Kranju že veselo sneži, po travi se sneg že oprijema. Škoda. Sem se v soboto peljal v KP na kavo. Sem ob cesti že videl nekaj ta zelenih fedrčkov. O:-) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 v postojni sneg v ljubljani dež... .......vglavnem vlažno :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Na Jesenicah in na Bledu močno sneguje <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Javorniki zaviti v meglo padavine ponehale,zdej grem pa na sladoled Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 (popravljeno) Kako nenavadno, boste rekli.... :doze: Logatec - Godovič - Idrija - Kanomlja ..... sneži. :kva2: Spet. :xx: Popravljeno Marec 22, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Ko sem pogledal skozi okno sem se samo zdrl. Ma u p.m. kaj je to res normalno. Pred tremi dnevi mi je bilo pa na mopedu prevroče. Spet ta jebeni sneg oz. žlausa. Seveda bodo sedaj naši vrli cestarji zopet nametali 2 cm peska po cestah, ki bo tam ostal po vsej verjetnosti do junija. Ma me mora letos res vse je***!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Seveda bodo sedaj naši vrli cestarji zopet nametali 2 cm peska po cestah, ki bo tam ostal po vsej verjetnosti do junija. Zdaj bodo veselo nametali še tisto, kar jim je ostalo, če jim sploh je še kaj. Me prav zanima, če še kje za posipavanje porabjo tolk peska kot v Zasavju? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Vse je relativno - dokler sem brez mašince, naj kar pada. :devil: :devil: :devil: egoistpress B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 v postojni je že 15 cm....se tolčejo po glavi tisti ki so že zamenjali zimske gume.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Na dolenjskem na novo zapadeni sneg od 15 cm do 20 cm :o :o :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Vreme več kot očitno slabo vpliva na živce določenih osebkov. Še mal, pa bo na moje tudi začelo vplivat :angry: Alla :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 vas vse vabin na toplo na "sencno stran alp": ~7°C in rahlo scije. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Uff pr ns je sam mal prepleskal.. :P :P :P bo hitr šou (Čeganavspetkejnasulpress) Lp Drp11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Uff pr ns je sam mal prepleskal.. :P :P :P bo hitr šou (Čeganavspetkejnasulpress) Lp Drp11 Še sreča...trenutno je na Bledu nebo popolnoma oblačno, dež pa na srečo ne pada, vsaj še ne :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 cross your fingers,da bo vikend lep :) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Bo menda lep, vendar razmeroma hladen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 vas vse vabin na toplo na "sencno stran alp": ~7°C in rahlo scije. :lol1: Vabim te na sončno stran. Temeljito ščije. :xx: ... in zmanjkalo mi je idej, kaj naj še štorkljam okrog motorja. Če je tole dolgoročni način obnašanja vremena, bom motor po novem prezimoval v dnevni sobi. Kot v starih dobrih študentskih lin mladih managerskih letih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 od vceraj edina sprememba, da je enkrat ratalo temno in spet svetlo. vse ostalo isto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 nope. zaradi dezja se je ni videlo. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se