motobaby Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Brez zamere dragi moji, ampak jaz si želim da bil dež in slabo vreme še cca 4 tedne! O:-) Se sprašujete zakaj? V garaži nov motor, jaz pa dve polomljeni rebri. :BUA: :cry: Ma je hudič, če je človek štorast! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 no ja vreme je pa itak u K.....! damn, hočem sonce!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Edino na kar se mislim je to kdaj bo spet sonce posijalo, me ze posteno mantra :angry: :( :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 edina dobra stran 3-dnevnega dezja: ceste bodo sprane in ciste (I hope). :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 kr nej zaliva zdej da bo poleti sonce pripekalo......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Obeti... V soboto bo na Primorskem precej jasno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo pretežno oblačno, rahle padavine bodo čez dan povsod ponehale. V nedeljo se bo postopno zjasnilo, burja na Primorskem bo prehodno ponehala. Nedelja bi znala biti uporabna :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Vreme :? ...dosti boljše kot pa včeraj! .) Vsi , ki gledate 24 ur dajte Trontelj-a :fight2: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Da vidmo kaj bo gospod Trontelj povedov pa kaj za eno karfjolo bo mel na jopiču .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Marcu se po domače reče sušec. No, letošnji rekordno suh že ni bil. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Marcu se po domače reče sušec. No, letošnji rekordno suh že ni bil. :) Ne? Kar se tiče mopediranja je bil! Preveč suh! :angry: :angry: :angry: Bi bilo treba letošnjemu marcu reči presušenec ne samo sušec! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Kako suh? Bil dvakrat na morju v sušcu + malo tukaj in malo tam in se je obrnilo 1000 km :D Pa še v ponedeljek bo menda sončno, ko je tudi še sušec tu, jaz pa imam skoraj nujen opravek v Gradcu. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Sneži. :doze: Tega ne prenesem več. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 :unsure: kje....v lj. je dež..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
balki Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Spet sneži :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 (popravljeno) Kako suh? Bil dvakrat na morju v sušcu + malo tukaj in malo tam in se je obrnilo 1000 km :D Pa še v ponedeljek bo menda sončno, ko je tudi še sušec tu, jaz pa imam skoraj nujen opravek v Gradcu. :) No ja, saj je lepo da si z malo zadovoljen. Boš kasneje velike vreden. (kilometrine) :D Popravljeno Marec 26, 2004. Popravil Horjo horjulis vulgaris Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 ..dežuje.... jaz sem pa počesan.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 ...škoda, da ni sončka..... . . . . ..... in bi bil skuštran :) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 mater in to vreme še mal nazaj slor v kratkih zdej me pa še v bundi zebe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 :angry: Spet neka bela piz...... dol leti! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 pr nas mete nežno.... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Dezuje, spet bom imel mokre lase in bom ob frizuro..... :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
balki Objavljeno Marec 26, 2004 Deli Objavljeno Marec 26, 2004 Ja nič kaj čmo,motor bo še malo v garaži ostal,saj ga je zapadlo 2-3cm :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 V Ljubljani je pa sonček :D Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Zjutrej me zbudi sonce, vstanem, pogledam ven pa vidim, da je vse belo :wacko: , na srečo je že vso "svinjarijo" pobral :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 pri nas je tudi vse sneg čez noč pobralo...zdej je prijetnih 7 stopinj.....oblačno sicer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se