Pervy Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 no saj snega ni pri nas! da ne bo preveč ugibanja! :BUA: http://slovenian.wunderground.com/cgi-bin/...t?query=maribor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Bela snežinka, ki padaaaaaaaa........... :kva2: :OK: :OK: :OK: O:-) Spominja me nateeeeeeeeee in na vse tiste dniii,nočiiiiiiiiiii :OK: :kva2: :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Vikend bo lep vendar malce premrzel <_< ...ampak ker bo v petek uradno konec bolniške me za kakšen km ne bo nič ustavilo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Pizdarija spet mete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Zima zima bela........ vrh gore sedela....... pa tako je pela...... da bo .....lalalalalalalalalllllaaaaaaaaaaa Kok lepo,spet beli cekinčki letijo........15.plača nem ne gine!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Zima zima bela........ vrh gore sedela....... pa tako je pela...... ... U kurac naj gre! :angry: :angry: Klimbra, ne nas vsak dan sprot na suh ... Si pa :devil: , uživaš ob čustvenih stiskah prijateljev :angry: Se bomo že še :fight2: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Pri nas je že vse belo! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 (popravljeno) pridite na prelepo Štajersko...ne sneži, ne dežuje, sončka tud ni...zaenkrat. LP D Prehitro sem bila glasna....že dežuje... :cry: :cry: Popravljeno April 7, 2004. Popravil dašenka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Imam občutek, kot da sem prespala poletje in je že december..... :cry: V Postojni kar fajn pada sneg - spet! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Kok lepo,spet beli cekinčki letijo........15.plača nem ne gine!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :yea2: Aja, kolikor sem jest dons zjutrej vidu, niste prou nč nardili, da bi jih zaslužli.... :BUA: :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Naj vas potolažim, za dežjem vedno posije sonce....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 dežuje...... višje sneži..... iz AVIANA v takem nč ne prileti.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 no pa mamo 5cm novga snega! svašta! :doze: za soboto pa spet napovedujejo dez in ohladitev tko da bo meja sneženja baje spet pod 800m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Naj vas potolažim, za dežjem vedno ...zapade sneg.... O:-) O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Aja, kolikor sem jest dons zjutrej vidu, niste prou nč nardili, da bi jih zaslužli.... :BUA: :fight2: Nima veze........cm se obračunavajo ne gled na to,a kej nardimo al pa ne....hihihihiiiiii.......čar PAVŠALA snežnih dni!!!!!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 ena slikca skozi okno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 zjutraj so po radiju povsod vrteli pesem Sneg je Glej zunaj sneg je....sem mislu da se zajebavajo...pogled skozi okno je potrdil presenečenje..... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Še z naših koncev ena :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 ponavljam, še enkrat, da točno vem, kam si lahko vtaknete ta sneg :BUA: beli gravž, naj se bajukov srd zlije nad tebe! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 ...beli gravž, naj se bajukov srd zlije nad tebe! :lol1: :lol1: :lol1: Sneg, nazobal si ga!!! Pred Bajukom vsak pameten pobegne! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
micamaca Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Kuj, prec smučke na motor namontirat. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 pa kje vi zivite? :blink: kaksen sneg neki?! :? tukaj ze od nedelje zvecer dezuje. in to skroz. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 no preden je danes tisti tam zgoraj ugasnil luc je se celo sonce posijalo - vsega dobrih 10 min. torej: VIDEL SEM GA, VIDEL SEM GA. :OK: se obstaja. :grim BTW............. mrzl je pa se zmeri. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 (popravljeno) Sneg, še kar naprej... In jaz sem brez motorja, še kar naprej... Vem, da je nekje bog... :devil: :devil: :devil: O:-) Se opravičujem...sem pač pizda :grim B) PS: Evo, to sem napisal fifty - spet pod Manu; pušča svoje namestitve kot vedno :angry: :fight2: Popravljeno April 7, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Potrjujem, da je zgornje dogajanje skladno z resnico :rolleyes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se