Pervy Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 no saj snega ni pri nas! da ne bo preveč ugibanja! :BUA: http://slovenian.wunderground.com/cgi-bin/...t?query=maribor
klimbra Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Bela snežinka, ki padaaaaaaaa........... :kva2: :OK: :OK: :OK: O:-) Spominja me nateeeeeeeeee in na vse tiste dniii,nočiiiiiiiiiii :OK: :kva2: :OK: :kva2:
Black Knight Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Vikend bo lep vendar malce premrzel <_< ...ampak ker bo v petek uradno konec bolniške me za kakšen km ne bo nič ustavilo B)
klimbra Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Zima zima bela........ vrh gore sedela....... pa tako je pela...... da bo .....lalalalalalalalalllllaaaaaaaaaaa Kok lepo,spet beli cekinčki letijo........15.plača nem ne gine!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :yea2:
HHV Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Zima zima bela........ vrh gore sedela....... pa tako je pela...... ... U kurac naj gre! :angry: :angry: Klimbra, ne nas vsak dan sprot na suh ... Si pa :devil: , uživaš ob čustvenih stiskah prijateljev :angry: Se bomo že še :fight2: .)
dašenka Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 (popravljeno) pridite na prelepo Štajersko...ne sneži, ne dežuje, sončka tud ni...zaenkrat. LP D Prehitro sem bila glasna....že dežuje... :cry: :cry: Popravljeno April 7, 2004. Popravil dašenka
nts Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Imam občutek, kot da sem prespala poletje in je že december..... :cry: V Postojni kar fajn pada sneg - spet!
lojzi Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Kok lepo,spet beli cekinčki letijo........15.plača nem ne gine!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :yea2: Aja, kolikor sem jest dons zjutrej vidu, niste prou nč nardili, da bi jih zaslužli.... :BUA: :fight2:
dašenka Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Naj vas potolažim, za dežjem vedno posije sonce.......
JAZBEC Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 dežuje...... višje sneži..... iz AVIANA v takem nč ne prileti....
Unknown Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 no pa mamo 5cm novga snega! svašta! :doze: za soboto pa spet napovedujejo dez in ohladitev tko da bo meja sneženja baje spet pod 800m
ajgor the mad dog Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Naj vas potolažim, za dežjem vedno ...zapade sneg.... O:-) O:-) O:-)
klimbra Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Aja, kolikor sem jest dons zjutrej vidu, niste prou nč nardili, da bi jih zaslužli.... :BUA: :fight2: Nima veze........cm se obračunavajo ne gled na to,a kej nardimo al pa ne....hihihihiiiiii.......čar PAVŠALA snežnih dni!!!!!! :OK: :OK: :OK:
Thundercat Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 zjutraj so po radiju povsod vrteli pesem Sneg je Glej zunaj sneg je....sem mislu da se zajebavajo...pogled skozi okno je potrdil presenečenje..... :xx:
Špilferderber Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 ponavljam, še enkrat, da točno vem, kam si lahko vtaknete ta sneg :BUA: beli gravž, naj se bajukov srd zlije nad tebe!
HHV Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 ...beli gravž, naj se bajukov srd zlije nad tebe! :lol1: :lol1: :lol1: Sneg, nazobal si ga!!! Pred Bajukom vsak pameten pobegne! :lol1:
micamaca Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Kuj, prec smučke na motor namontirat. :kva2:
Ice Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 pa kje vi zivite? :blink: kaksen sneg neki?! :? tukaj ze od nedelje zvecer dezuje. in to skroz. :angry:
Ice Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 no preden je danes tisti tam zgoraj ugasnil luc je se celo sonce posijalo - vsega dobrih 10 min. torej: VIDEL SEM GA, VIDEL SEM GA. :OK: se obstaja. :grim BTW............. mrzl je pa se zmeri. :(
Manu Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 (popravljeno) Sneg, še kar naprej... In jaz sem brez motorja, še kar naprej... Vem, da je nekje bog... :devil: :devil: :devil: O:-) Se opravičujem...sem pač pizda :grim B) PS: Evo, to sem napisal fifty - spet pod Manu; pušča svoje namestitve kot vedno :angry: :fight2: Popravljeno April 7, 2004. Popravil Manuela
fifty Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Potrjujem, da je zgornje dogajanje skladno z resnico :rolleyes: B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se