gicu Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 boljš k včer :kva1: ziher :whistle:
igralec Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 sam nad ničlo nej bo pa čim manj snega do spomlad :rolleyes:
riderrgirl Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 enkrat sneži,drugič pada dež... :glare:
pajkica Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 spet snežiiiiiiiiiiiii :headbang:
ZD€N€ Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 spet snežiiiiiiiiiiiii :headbang: kok je to lepooooo :worship:
pajkica Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 kok je to lepooooo :worship: še posebi lepo je enga gledat k ti dvorišče kida, ti pa NOT NA TOPLEM :whistle: :P A SE JAVŠ? :naughty:
SharpNinja Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Dež s snego, na trenutke sneg z dežjem.....nj se že odločjo kwa bojo usipal dol :angry:
osa rider Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 še posebi lepo je enga gledat k ti dvorišče kida, ti pa NOT NA TOPLEM :whistle: :P A SE JAVŠ? :naughty: pa kwa ti nis slišala za frezo za sneg ??????? :whistle: kje ti živiš ???? :eek: jo bo treba nabaut . . . .da te ne bodo bolele roke . . . :whistle: pa še HONDA JE . . :kva2: . . . če nimaš motorja . . . .se zamisli da maš HONDO CBR!!!! :lol1:
pajkica Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 pa kwa ti nis slišala za frezo za sneg ??????? :whistle: kje ti živiš ???? :eek: jo bo treba nabaut . . . .da te ne bodo bolele roke . . . :whistle: pa še HONDA JE . . :kva2: . . . če nimaš motorja . . . .se zamisli da maš HONDO CBR!!!! :lol1: sam tole pa zgleda hudo zakompliciran :kva2: a se mora kej šaltat? k to bo pa frka pol :hmm: razne če se javš za inštrukcije :whistle: :whistle:
osa rider Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 sam tole pa zgleda hudo zakompliciran :kva2: a se mora kej šlatat? k to bo pa frka pol :hmm: razne če se javš za inštrukcije :naughty: :whistle: :whistle: za šlatat???? :eek: :naughty: po moje . . . . . mislim da ja . . . :naughty: :naughty: :naughty: inštrukcije . . . . . hm . . . mislim da bi lohk . . . pomagu . . . . :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :whistle:
pajkica Objavljeno Januar 30, 2009 Opozori Objavljeno Januar 30, 2009 za šlatat???? :eek: :naughty: po moje . . . . . mislim da ja . . . :naughty: :naughty: :naughty: inštrukcije . . . . . hm . . . mislim da bi lohk . . . pomagu . . . . :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :kva2: ti s tko navajen šlatat..... mislim mopede :P najbolj da ti kr sam pofrezaš..... al kak se že reče :whistle: no sej inštrukcije pa itak zmer prou pridejo :P :naughty: :whistle: upam da mi vsaj tega nouš računu :xx:
doggie Objavljeno Januar 30, 2009 Opozori Objavljeno Januar 30, 2009 oblačno, mrzlo, piha meni pa se še zraven kiha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se