bikez Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 čist preveč kurjo... Klima je zakon :grim .
pajkica Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 Klima je zakon :grim . al pa visoka nadmorska :grim osa rider 1
bikez Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 (popravljeno) al pa visoka nadmorska :grim Sploh k so orng nevihte, ko se občutijo delna praznenja (pa ne onega) oz. korona Drgač pa res, sem se lani parkrat kar na Kum odfural poleti. Spodaj vroče za popizdit, zgoraj pa sem lahko v kombinizonu na soncu ležal Popravljeno Avgust 2, 2009. Popravil bikez
pajkica Objavljeno Avgust 3, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2009 Sploh k so orng nevihte, ko se občutijo delna praznenja (pa ne onega) oz. korona Drgač pa res, sem se lani parkrat kar na Kum odfural poleti. Spodaj vroče za popizdit, zgoraj pa sem lahko v kombinizonu na soncu ležal nevihtam ne uide tud dolina sicer pa prou fajn hladno jutro dans še mau pihla..... osa rider 1
bikez Objavljeno Avgust 3, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2009 nevihtam ne uide tud dolina sicer pa prou fajn hladno jutro dans še mau pihla..... Res je, samo je pa neprijetno v kolikor te kje v hribih dobi nevihta in potem slišiš presketanje oz. ioniziranje zraka po skalah. Zelo neprijetno :grim .
riderrgirl Objavljeno Avgust 3, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2009 Prav blagodejno.... :grim sam malo manj bi lahko treskalo in grmelo..... :krneki: :unsure:
sky125 Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 zlilo se je že lahko bi bilo malo sonca :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se