Black Knight Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 Klasika...med tednom ko sem na šihtu sonce,vikend bo pa spet moker :angry: :angry: :angry: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 Klasika...med tednom ko sem na šihtu sonce,vikend bo pa spet moker :angry: :angry: :angry: ... ...in tako je že celo sezono za popizdit :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 9, 2004 Deli Objavljeno Julij 9, 2004 Upam,da so se za jutri vremenarji ušteli kakor so se za danes :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 9, 2004 Deli Objavljeno Julij 9, 2004 ne vem če..malo so časovno zajebali...jutri zidamo mora bit vreme.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 sonce je upam da bo tako ostalo vsaj dokler ne začne zahajati :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 Pri nas že 17 minut ni več sonca. In tudi ne kaže, da bo še. :unsure: :huh: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 milu mater, k sem bla v šihtu je sonce sijalo, sam domov sem prišla pa je že vse odete v velike temne oblake. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 Pr nas je pa brez oblačka :D na na nanana :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 VREME JEBI SE !!! Včiri iz Grobnika me je napral ku prasca, v sloveniji pa ni bilo kaj prida čez 10 stopinj, hribi pa vsi v snegu, tako da me je še zebl ku prasca. Kaj so letos poletje odpovedal??? :wacko: Sem si govoru, da se ne bom več sekiral zaradi vremena, saj imam dežni plašč, toda tole je pa že preveč. Skoraj noben konec tedna ne moraš planirati turce po lepem vremenu. Kamorkoli sem šel me je vsaj malo napralo. Sploh pa v kake alpe. Menda je bil v soboto Vršič zaprt zaradi snega.:wacko: 12. julij je madona ne januar, kje je sedaj tisto ogrevanje ozračja, takoj dam pri avtu katalizator dol pa peč na premog zaukurim ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Mimgrede. Sem prišla zdaj iz mesta in me je v kratkih rokavih zeblo. :huh: Kdaj bo poletje? :cry: Rabim sonce. :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 A je to sploh kakšno vreme ... :blink: ... :? :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Jap, je. Slabo. Vreme namreč. Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 MRAZZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Neki čudnga s edogaja s tem vremenom. Dons je skos neki rosil, da nisi vedu kaj bi delu... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 v prihodnjih dneh bo zmeraj bolj toplo... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 v prihodnjih dneh bo zmeraj bolj toplo... :naughty: ...a ti verjameš vremenarjem :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 (popravljeno) Vremenarji zmeraj točno napovedo vreme, le včasih niso preveč natančni :devil: :naughty: :devil: ;) Popravljeno Julij 13, 2004. Popravil Gallus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 (popravljeno) Vreme zihr bo ta vikend, ker mam v nedeljo šiht :angry: ... Popravljeno Julij 13, 2004. Popravil Black Knight Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 bo lepo bo :OK: vsaj tko ku danes bo cel drug tedn :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Avgust 1, 2004 Deli Objavljeno Avgust 1, 2004 :D Vreme kot vreme. Če niste preveč izbirčni se da tudi voziti. Toda, če ste bili danes, 01.08.2004, v deželi Cvetja v jeseni potem vam res želim, da ste si našli streho zase in vaš motor. Prilagam fotko, ki sem jo posnel, ko sem si drznil iz hiše. LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Avgust 2, 2004 Deli Objavljeno Avgust 2, 2004 Pri nas (Brezovica pri Lj) je bila tud toča. Samo da je bil premer zrnc kake 0,5 cm... :) Skratka bolj na izi vse skupi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Avgust 26, 2004 Deli Objavljeno Avgust 26, 2004 Vreme ta vikend bo...zato navali narod na motorje :OK: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 ..verige gor kdor bu šu nad 1200m - tako pravjo - pa jim ne verjamem - spet kakšna predvolilna mučkalica.......pa bodo spet Vršič zaprli do nadaljnega :cry: .........ma sej ni važn - važn da mamo viadukt in avtocesto k pelje prot Hrvaški :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 lahko bi elefanta prestavili na oktober. :lol1: bo trontelj zrihtal vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 Pri nas sneži med dežjem :kva2: :kva2: :kva2: Se je pravkar mimo pripeljal Rajko izpod Vojskega in je imel sneg na Ladi Niva. :blink: :kva2: :kva2: :blink: Fifty, takoj prit domov, da odjaviva motor! :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se