nazo13 Objavljeno September 8, 2014 Opozori Objavljeno September 8, 2014 Baje nas bo cela dva dni ožigalo sonce, pol pa Alahu hvala, zopet prijeten dež.
Andrej.d Objavljeno September 8, 2014 Opozori Objavljeno September 8, 2014 Zadnje čase bolj verjamem politikom kot pa meteorologom. Efendi 1
pajkica Objavljeno Avgust 6, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2016 vreme bo, pravjo nadzorniki vremenske stanice .... brenčeče zverine Bmflar in bobi1001 2
RobiRoberto Objavljeno September 9, 2018 Opozori Objavljeno September 9, 2018 Ali ima še kdo težaave s spletno stranjo www.arso.gov.si ? Uvodna stran mislim da se ni spremenila, ... ..., ko pakliknem na željeni da, vremenske napovedi in radarske slike padavin ne najdem več. Če v Google vpišemvremenska napoved ali radarska slikapdavin, se mi oboje še vedno odpre.
gaso65 Objavljeno September 9, 2018 Opozori Objavljeno September 9, 2018 Izbereš - na prvi sliki - "vremenski portal" in potem "Vreme Podrobneje" Imaš tako sliko Aladina, kot radarsko sliko ... Sem ravno sprobal. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno September 10, 2018 Opozori Objavljeno September 10, 2018 Tudi jaz sem prišel do tja, vandar "po drugačni poti". Pogrešam tako kakor je bilo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se