mk-r Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 Ja... Danes je prav :BUA: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 Ja... Danes je prav :BUA: :SS :SS Milo rečeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 naj se danes ožame do konca, pa bo jutri in v nedeljo sonček...(v teoriji <_< ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 Po dežju bi naj posijalo sonce. :yea2: Pol pa ketne gor, pa na Vršič :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 jst sm hotla prjatlco na ride peljat, ji pokazat mojo malo meko, pa tako vreme... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 jaz pa sem hotla jit z motorjem v šiht še sreča da sem prej pokukala vremensko napoved,sam zutri je blo full toplo pol pa je oladilo 100na uro po mojo bomo kmal bordal,ne klič hudiča baba k že sam pride. no ma upam še na lepo vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 jaz pa sem hotla jit z motorjem v šiht še sreča da sem prej pokukala vremensko napoved,sam zutri je blo full toplo pol pa je oladilo 100na uro po mojo bomo kmal bordal,ne klič hudiča baba k že sam pride. no ma upam še na lepo vreme j tud upam n lepo wrjeme, čeprou tudi to d gremo bordat kumej čakam :010 :topic: ku bi blo fajn če bi dau bord na hrbet in šou z motorjem u Nassfeld npr. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 Zgleda da bo suho :OK: sam bo treba še it kupit dolgo termo perilo preden se danes vsedem na motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 suho bo...sam je pa mraz....jutri bo pa sonček.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 suho bo...sam je pa mraz....jutri bo pa sonček.... :D Termo ownz! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 danes zutri sem šla z bajkom proti domžalam pa morem reč da je blo kr mraz čeprov je blo 10 stopin upam da bo jutri toplejše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 Ne me provocirat...trenutno še živim s preprićanjem da je le malo premrzlo., sploh glede na to, da sem malo prehlajen...sam če ste se vi vozli bi lahko tud js...... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 Danes nisem tako da ne met preveč slabega občutka. Jutri pa definitivno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 a je kdo bordanje omenu....... :blink: ......... letos bo verjetno padla sezonska karta za avstrijsko koroško.....kumi čakam sneg :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 ne klič hudiča oz naj ostane samo v hribih danes je sonce sam je še precej frišno tko da še mal počakam pol pa gas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 ejjjjj, matr pa sej to ni res, baje bo dons mrak do nižin :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 ejjjjj, matr pa sej to ni res, baje bo dons mrak do nižin :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sam na severni strani se bo prej pojavu :lol1: Jejej ku je toplo tle pr nas... na terasi je toplomer dvignlo na 35° (na soncu :P ) u senci pa celih 26° :yea2: GREMO pohajat :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Jejej ku je toplo tle pr nas... na terasi je toplomer dvignlo na 35° (na soncu :P ) u senci pa celih 26° :yea2: GREMO pohajat :chase: a si ti kej zakuril pod njim :naughty: :naughty: :P dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 danes je bila v postojni tako močna burja, da je strehe razkrivalo, ostali smo brez Tv-programa(kabelska) in jutri celo odpade pouk v srednje-šolskem centru zaradi odkrite strehe...ne pomnim da bi bilo kdaj tako hudo, da bi pouk odpadel(razen par prekinitev zaradi groženj z bombami)....pa še slikovni dokaz... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 jutri celo odpade pouk v srednje-šolskem centru zaradi odkrite strehe... ← Verjetno je Marjana Pavletova molila cel vikend za to.... :kva2: :lol1: Sam tm kjer sm jst se to nikoli ne zgodi a <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 Danes je bil najmočnejši sunek burje na Krškem mostu 215 km/h.. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno November 19, 2004 Deli Objavljeno November 19, 2004 Tema v Ljubljani! :BUA: Izgleda da jo je nujno treba pobrista kam kjer je lepše vreme! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 19, 2004 Deli Objavljeno November 19, 2004 fak,pri nas kaže da bo sodn dan,zuni ratala skor tema v rumeni barvi,piha za popizdet zraven še neki malga škropu po bajti pa vse ropota od strehe do šip,upam da se bo srečno končala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno November 19, 2004 Deli Objavljeno November 19, 2004 spet korce lovimo....vse leti prot lj - le zakaj ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 19, 2004 Deli Objavljeno November 19, 2004 Piha, zelo :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se