urqlle Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 na srečo se mi dans ni zalimal kombinezon, hvala bogu mal svežine :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 dež :? :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 dež :? :SS ← Je že konec.. po Ljubljani se že suši :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 na jesenicah še vse zabasano... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Vremenska napoved: VREME............................BO!! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 zadnji čas da je mal dežja, da si lahko motor in malo spočijeva :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 zadnji čas da je mal dežja, da si lahko motor in malo spočijeva :blush: ← verjetno si mislu še sebe :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 najmanj do srede bo dež kar naj se zlije, da bo konc tedna spet grel, pa še ceste bo spucal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 (popravljeno) verjetno si mislu še sebe :P ← :oops: oops :blush: en jaz mi ni izpisalo, pa se mi je zdelo, da sem ga napisal :D :topic: Popravljeno Junij 5, 2005. Popravil yozo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 PO JUTRANJEMU DEŽJU JE KONČNO POSIJALO SONCE :OK: ,tako da moped čaka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Zjutraj je Velkavrh na VAL-u 202 povedal, da se nam baje obeta deževen vikend :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 vreme je :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
margo Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 zgoraj se ze mal saljo , p.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 bo treba motor počas odjavt :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 ... počasi bo čas za konzervacijo ... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 dopoldne je blo lepo k sem bla na šihtu zdej pa za :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 sam d bo jutre vreme k pridem na ride s karjolo in lopato pesek kidat :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 kaj jočeš, lej vikend :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 kaj jočeš, lej vikend :OK: ← ja nedelja bo še lepša :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 kdaj bo kej SONCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 (popravljeno) HOČEM POLETJE :angry: :angry: ali pa vsaj 25 stopinj nad ničlo B) Popravljeno Junij 9, 2005. Popravil yozo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 (popravljeno) tudi jaz hočem: - poletje - stabilno zdravje - suhe ceste - razgret žar in cvrčoče perutničke al slučajno sredi junija zahtevam preveč? :glare: Popravljeno Junij 9, 2005. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 al slučajno sredi junija zahtevam preveč? :glare: ← ne, stari, premalo !!! dva najnujnejša dostavka: - rosno pivo :beer1: - brhke mladenke :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 ne, stari, premalo !!! dva najnujnejša dostavka: - neznosno pivo :beer1: - krhke mladenke :devil: ← jej, jej, kok je svet pokvarjen.... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se