ajgor the mad dog Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Zjutraj je Velkavrh na VAL-u 202 povedal, da se nam baje obeta deževen vikend :( ← kaj jočeš, lej vikend :OK: ← V soboto bo zmerno do pretežno oblačno in čez dan še suho.Zvečer se bodo začele pojavljati padavine, ki se bodo v noči na nedeljo razširile nad vso Slovenijo. V nedeljo bo oblačno s padavinami, deloma plohami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Zjutraj je Velkavrh na VAL-u 202 povedal, da se nam baje obeta deževen vikend :( ← ja, sej te je lahko strah ;) ...če bo dež v soboto, boš mokra :kva2: drugač mi pa dol visi kak bo....do srede je lahk dež...se mam za učit... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 ja, sej te je lahko strah ;) ...če bo dež v soboto, boš mokra :kva2: drugač mi pa dol visi kak bo....do srede je lahk dež...se mam za učit... :BUA: ← Glej ti njo, kako egoistično razmišlja :D Zato, ker se ima ona za učit, lahko pada dež .) Namesto, da bi bila vesela, da bo vreme lepo, da se bomo vsaj mi drugi furali :D Jst osebno bi žihr pisal strokovno nalogo, vendar....., pustmo :D P.S.:Bubamara, da ne boš zamerila, je bilo bolj na štos mišljeno .) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 blah blah blah, napoved je razpršeni oblaki za soboto in možnost dežja za nedeljo. meni dovolj velika šansa da ne bo dežja da ne ostanem doma + novi dežni kombi mam, itak ga morem probat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Jst pa bi rad do Louis-a šel pogledat za ene hlače, tako, da upam, da dežja ne bo. Za vsak slučaj bo pa itak dežna bojna oprema s seboj :D. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 mraz ko kurba..... <_< :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 mraz ko kurba..... <_< :BUA: ← :topic: ampak jaz sem vedno mislu da so kurbe vroče ženske :slap: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 ja, sej te je lahko strah ;) ...če bo dež v soboto, boš mokra :kva2: ← Zdj pa že nehaj no grozit :( ; če boš še s kakšno krasno idejo ven prišla me prav gotovo ne bo :devil: "tam" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 Zdj pa že nehaj no grozit :( ; če boš še s kakšno krasno idejo ven prišla me prav gotovo ne bo :devil: "tam" :whistle: ← no, sej deža ne bo jutri...si lahk mirna...sam fajn se obleč, pa bo.....pa ene fajn žabe tud....ti priporočam, ker te nobena ne bo grela :grrr joj...kok bo fajn :kva2: :kva2: mislim jutr vreme :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 danes deževalo ne bo ! :OK: je že vse zmenjeno ! dolge gate so pa itak zraven obvezne opreme ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 ... dolge gate so pa itak zraven obvezne opreme ! :P ← Morjo bit take, ki imajo spodaj pri gležnjih močno elastiko. Če se slučajno na kakšnem zajebanem ovinku mal poserješ. .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 Čaka nas sranje od vremena !!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 :wacko: upam, da se kroaterji motijo. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 upam, da se motijo tako kroatarji kot biharji.. če ne bo bijelo dugme koncertiralo na bazenu koševo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 ima kdo kaj kurilnega olja za prodat, ker me zebe :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 dons ceu popoldan sonček na Krasu :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 Danes ob 19:30 dež na ridah... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 upam da to drži, drugače bom popizdil :angry: 10 dnevna napoved Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 Sam zakurl bi pa res lahko, bom moral spet v službi centralno zakurblat, je blo zjutraj v Šiški 9 stopinj. :eek: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 Sam zakurl bi pa res lahko, bom moral spet v službi centralno zakurblat, je blo zjutraj v Šiški 9 stopinj. ← Šiška je za Ljubljano kot Sibirija za Jalto. Jaz sem tudi moral po flašo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 11, 2005 Deli Objavljeno Junij 11, 2005 (popravljeno) .) :( :angry2: :headbang: :wallbash: Popravljeno Junij 11, 2005. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Junij 11, 2005 Deli Objavljeno Junij 11, 2005 (popravljeno) .) :( :angry2: :headbang: :wallbash: ← Ja, živo sranje. Sem upal, da bo do večera okej :headbang: Pozdrav od Roberta Popravljeno Junij 11, 2005. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 11, 2005 Deli Objavljeno Junij 11, 2005 zaenkrat je ok upam da bo ostalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Junij 11, 2005 Deli Objavljeno Junij 11, 2005 tole so pa mal zajebal... mam občutek kot da je 0°C... ma..je pa mal za nasmejat se... :D wr.bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se