Sanda7 Objavljeno Julij 2, 2005 Opozori Objavljeno Julij 2, 2005 trenutno stanje nad rakekom in bližnjo okolico:je delno jasno,s povečano oblačnostjo,temperatura kaže 15 stopin,dežja verjetno ne bo sonca pa bo tud bl mal
maXXXimum Objavljeno Julij 2, 2005 Opozori Objavljeno Julij 2, 2005 -scalo bo ← Baje da samo na dolenjskem :whistle:
bubamara Objavljeno Julij 2, 2005 Opozori Objavljeno Julij 2, 2005 Napoved: -mokre boste ← :grim :naughty:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Jutri bo pretežno oblačno s pogostimi padavinami, ki bodo čez dan od zahoda slabele. V soboto in nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, tudi nevihte. :BUA:
Vale Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Jutri bo pretežno oblačno s pogostimi padavinami, ki bodo čez dan od zahoda slabele. V soboto in nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, tudi nevihte. :BUA: ← To je zato, ker jaz v sobot delam in sem zacopralal vreme :P
Rude Boy Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 včeraj je bilo na o-bali vreme :OK: morje slano in vsepovsod povečano število osebkov! tudi policajev na plaži v polni bojni opremi ! v roku 1,5 ure je 3x prošetal ! nijedne nema bolje ( ko je ne rabiš) od naše "Milice" ! :grrr
Špilferderber Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Milicija trenira strogočuuuu!!!!!! :whistle:
king Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 ...Bo treba kak indijanski ples zaplesat.....ampak ne za dež,... sonca nam manjka :angry:
Matičko Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Pa glih ta vikend bo neugoden ka mam cajt po mili volji :angry2:
pupa Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 In jaz naj bi danes imela dve uri vožnje :BUA: :BUA: :BUA: naj gre v PM vse skupaj!!
Alla Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Dež je, dež je :010 .....kako bo spet fino trava rasla! :010 Alla O:-)
Rude Boy Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Pri nas je sonček. ← in ti si skuštrana... .)
Sanda7 Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Dež je, dež je :010 .....kako bo spet fino trava rasla! :010 Alla O:-) ← kaj pa ti veš,sej u lublan je sam beton in asvalt, boš pršla k men pa ti bom dala kosilnco u roke pol pa imaš da teraš po vrtu dokler vse ne pokosiš,si ne boš nkol več želela da trava hitr raste :fight2: zdej pa dost ti vreme in bugc nehi se kr naprej kregat k pol men net sklopjo če preveč grmi in bliska pa motor joka od dolgčasa
gizmOkak Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Brez oblačka :kva2: gremo gremooooooo :yea1:
Staycool Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 uujaaa..prnas je tudi ze lepo...zgleda da je od gizmota končno prlezlo do sem... wrum wrum wrum! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Alla Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 kaj pa ti veš,sej u lublan je sam beton in asvalt, boš pršla k men pa ti bom dala kosilnco u roke pol pa imaš da teraš po vrtu dokler vse ne pokosiš,si ne boš nkol več želela da trava hitr raste :fight2: zdej pa dost ti vreme in bugc nehi se kr naprej kregat k pol men net sklopjo če preveč grmi in bliska pa motor joka od dolgčasa ← Draga moja, vem, ker sem original iz Štajerske in sem v LJ samo priseljena. In doma imamo kar precej travnika za pokosit. IN to dostikrat počnem jaz. Če je treba, tudi na star način, s koso. Alla :glare:
stuhec Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 bo ze enkrat to vreme norm . ? :angry2:
fabi Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 Mislim da je cajt, da pride malo več sonca in pravo poletje, k klapa se še samo krega na tem forumu od usega dolgčasa :BUA: SSSOOONNNCCCEEEEEEEEE!!!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se