pirrulz Objavljeno Julij 9, 2005 Deli Objavljeno Julij 9, 2005 Jep. Spet zaliva. Mislim, da se od vse te vlage spreminjam v dvoživko. :hmm: (napomočpostajamžabarpress :lol: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Julij 9, 2005 Deli Objavljeno Julij 9, 2005 (napomočpostajamžabarpress :lol: ) ← :hmm: a ni blo ponavad lih obratno.. iz žabe v.... pa da nau :topic: ... oblačno, pa še mraz povrhuvsega.. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 9, 2005 Deli Objavljeno Julij 9, 2005 Sonček sem in tja in mal burja vleče :yea1: jutri bo....... boooooo, kdo ve :unsure: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 9, 2005 Deli Objavljeno Julij 9, 2005 jaz sem čist obupana :cry: nad tem poletjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 V Kranju se neki sonce kaže :P ...mogoče pa bo za kako hitro... :? lp flox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 Upam, da bo danes na dolenjskem vreme prizaneslo.. tut kaj soncka bi prislo prav, da segreje poflikani asvalt :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 Upam, da bo danes na dolenjskem vreme prizaneslo.. tut kaj soncka bi prislo prav, da segreje poflikani asvalt :naughty: :whistle: ← In na Gorenjskem, pa da bi kakšen KM naredili na motorju pa kakšenga položili (OVINEK VALDA :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 Na štajerski strani Trojan je pa full sonček! :010 Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 Na štajerski strani Trojan je pa full sonček! :010 Alla B) ← V Trojane na bobe, pol pa na Štajersko, hvala za inf! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Staycool Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 To spet ščije :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ne morem verjet :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 danes je kr zdržalo vsaj tam kjer sem se vozila,tko da je padla turca310km,upam da se vsen kej zrihta tole vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 Da bi danes sijalo sonce... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 No, hvala vremenkotu za tisto lepo polovico dneva včeraj. Sem lahko spravil pod streho, kar sem planiral :whistle: LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Včeri zdržal kolk tolk,... sm bil čist mal moker :huh: Dans pa s štirokolesnikom, pa marelo....... na šiht :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Spet ga serje :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 se mi zdi, da je šele april... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Smo kot na škotskem.... vsak dan dež.. Sam še kilti nam mankajo :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Na boljše gre :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Obeti: V sredo bo delno jasno. Na Primorskem bo še pihala šibka burja, ponekod v notranjosti pa severni veter. Predvsem v Alpskem svetu je še možna kakšna ploha. V četrtek bo sončno in topleje. Res je :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Smo kot na škotskem.... vsak dan dež.. Sam še kilti nam mankajo :SS :SS ← ...pa na gatah bi pršparal :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 sej ne bi mel za gate, k so Kilti tako dragi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Obeti: V sredo bo delno jasno. Na Primorskem bo še pihala šibka burja, ponekod v notranjosti pa severni veter. Predvsem v Alpskem svetu je še možna kakšna ploha. V četrtek bo sončno in topleje. Res je :) ← ...izpod tvojga citata v božja ušesa... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 sej ne bi mel za gate, k so Kilti tako dragi .) ← ..dobr da zna u familiji kdo kej zašit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Hmm veš koliko stane sploh blago za Kilt. Je odvisno od katere familije ga hočeš (vzorci so različni) - večji kot ima položaj familija, dražji je njihov karo. Potem rabiš pa še torbico s pasom pa štumfke pa čevlje....... verjemi mi, imeti Kilt je drag špas .) ja ja..... da ne bom čist :topic: SOVRAŽIM TA DEŽ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Vreme je idealno! Še nikoli toliko treninga za vožnjo po mokri cesti!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se